florecita -> RE: Tuš ali banja? (21.8.2008 13:49:52)
|
no, kolko je, zaupaj nam no tako je bilo: tuš z malo višjim dnom, polkrožni je bil okrog 320 E, potem mi pa reče prodajalec, da pride še zasteklitev posebaj, okrog 520 EUR. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]Zdaj kakšno je imel v mislih res ne vem, ampak meni je 800 EUR malo preveč za tuš... Banjo sem gledala klasično z oblogo, da ni potrebna nobena obzidava, model ki je dolg 180 ali celo 190 (res ne vem), cena z oblogo okrog 420 EUR! Torej skupaj za oboje bi dala recimo 1300 EUR. Saj je verjetno še kakšen tuš cenejši, ne rečem, jaz sem gledala pač tega. Čist najcenejši rang pa itak ne gledava. No, na drugi strani je bila pa ta tuš-banja in mislim mislim, če sem si prav zapomnila, da je bila cena 2.500 EUR ali CELO 3.500. Si nisem zapomnila, ker me je cena takoj odvrnila od tam. tako da po moje je še vedno ceneje da daš oboje kot pa ta tuš-banja... PREVERJENO ta teden v Kolpinem novem salonu v Metliki... Ampak pravim, cene se gibljejo in nemogoče si je vse zapomnit ker je izbira pač velika...
|
|
|
|