|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   folna in vitamini
19.8.2008 13:17:23   
piamaria
Mene zanima, če je katera med vami, ki je prve 3 mes imela slabosti, bruhala in obenem ta folna ni imela efekta.
Me malo skrbi, ker jo nikakor ne morem zadržat v želodcu, ko jo pojem ...izbruham, tudi, ko sem jo vzela pred spanjem sem bruhala pa ponoči.
Grozno no!
Kaj naj?
Kaj menite...sem zaskrbljenauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: folna in vitamini
19.8.2008 13:27:17   
MAŠKA
V prvi nosečnosti sem jemala Tifol le nekaj dni, ker mi je bilo po njem še bolj slabo in prenehala z jemanjem. Lepo sem donosila in rodila zdravega otroka.
Ko smo se odločili za drugega, sem začela jemat folno kislino (Centrum materna), takoj ko sem opustila KT. Zanosila sem v prvem poskusu in folno kislino jemala vse do sobote, ko sem imela sponatani splav v 8. tednu z abrazijo.  Glede na situacijo se mi zdi, da pri meni folna kislina ni imela nobenega pozitivnega učinka, ko sem jo jemala (skupaj 5 mesecev) in nobenega negativnega, ko je nisem.

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 19.8.2008 13:28:33 >

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2008 13:27:38   
AnciM
Folne sicer nisem jemala, spomnim pa se da je nekaterim puncam bilo zelo slabo po enih tabletah. Katere pa jemlješ? Sicer je pa veliko folne tudi v navadni hrani (ohrovt, brokoli, cvetača, solata banana...), če slabo prenašaš "kemijo".

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2008 13:36:11   
Anonimen
Nič ne bo narobe,tako da brezveze paničariš!!!

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2008 19:48:26   
jernejav
Poskusi Centra med mami. Ima poleg folne kisline še vse ostale vitamine.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2008 8:06:41   
borabara
men tud ni folna odgovarjala, sem imela slabo prebavo po njej. Zdej pa jem elevit, res da zgledajo zelo konjske sam imajo še druge vitamine!

lp
nin@

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2008 6:53:57   
nežka
jaz sem jemala folno, pa nisem imela nobenih takih posledic kot pišete. Imela pa sem Tifol od Krke.

(odgovor članu borabara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2008 18:51:31   
Dali*
Jaz jemljem Elevit in čeprav imam slabosti, mi po teh tabletah ni slabo. Če bruhaš je bolje, da vzameš tableto zvečer predno greš spat.

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2008 8:52:10   
katjuša79
Jaz sem jemala tifol prve tri mesece pred zanositvijo potem pa sem jo prenehala jemati, ker mi je po njej bilo še bolj slabo. Pa je bilo vse ok.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2008 17:16:26   
pikicai
jst jemljem elevit že celo nosečnost, pa mam skos super kri pa nobenih problemov, slabo mi tut nikol ni blo.... pdp pa v petekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2008 13:46:38   
piamaria
oh no, saj bo menda minilo.
pikicai...juhu držim pestekuser posted image
Vsem hvala za pomoč

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2008 14:30:07   
yania
no saj se mi je zdelo. V prvi nosečnosti sem imela tudi slabosti, pa niti pomislila nisem da je kriva vsa ta kemija. Jemala sem Tifol. No zdaj  sem nosečka 12 tednov. Jedla sem folno, nekaj od Fidi meda, taki mali tabletki, polni vseh B vitaminov in mi je bilo fuul slabo. Rekla sem si, pa to je to, saj sem noseča. No in naslednje kupim Centra med mami, in slabost še večja...potem pa meni kapne, kaj če je to od teh vitaminov. Moram pa reči, da mi ni bilo slabo takoj po zaužitju, vzela sem jih namreč med ali takoj po kosilu. Če sem kasneje, je bila slabost še večja, očitno zaradi praznega želodčka. slabo mi je bilo zjutraj ali zvečer ali cel dan...no to se je kar stopnjevalo, po mesecu nisem več zdržala in sem šla na dopustu kupiti (na Hrvaškem) samo folno, da ne bo nič zraven....evo in spet slabost...še vedno...Noseča sem bila 8 tednov in sem rekla da ne jem tega hudiča več...in ne boste verjele, takoj drugi dan, kot da bi odrezal...ni bilo več slabosti...zdaj pa ne vem...res neverjetno da bi bilo to naključje, samo res mislim, da večina žensk tega ne ve, in misli da jim je slabo pač ker so noseče...
No to je moja zgodba...od takrat jem ful zelenjavo, sadje in vse tisto kar ima folno, da le poslušam nadoknaditi ta poseben vitamin. Na netu vse to dobiš napisano...res...če je neznosno, je to brez veze, ker se mi zdi, da je slabše kot pa če je ne ješ....
Skratka, včeraj sem imela pa nuhalno in je z mojim miškom zaenkrat vse uredu, čeprav sem bila malo prestrašena, ker je nisem jedla do 3.meseca....

Lepo bodite in čuvajte bušije...

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.8.2008 15:53:16   
julika
hipp ima nek napitek, ki vsebuje folno pa vitamine pa vse to.mogoče bi pa poskusila s tem.jaz sicer jem neovin+dha pa nimam nobenih problemov.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?