yania -> RE: folna in vitamini (27.8.2008 14:30:07)
|
no saj se mi je zdelo. V prvi nosečnosti sem imela tudi slabosti, pa niti pomislila nisem da je kriva vsa ta kemija. Jemala sem Tifol. No zdaj sem nosečka 12 tednov. Jedla sem folno, nekaj od Fidi meda, taki mali tabletki, polni vseh B vitaminov in mi je bilo fuul slabo. Rekla sem si, pa to je to, saj sem noseča. No in naslednje kupim Centra med mami, in slabost še večja...potem pa meni kapne, kaj če je to od teh vitaminov. Moram pa reči, da mi ni bilo slabo takoj po zaužitju, vzela sem jih namreč med ali takoj po kosilu. Če sem kasneje, je bila slabost še večja, očitno zaradi praznega želodčka. slabo mi je bilo zjutraj ali zvečer ali cel dan...no to se je kar stopnjevalo, po mesecu nisem več zdržala in sem šla na dopustu kupiti (na Hrvaškem) samo folno, da ne bo nič zraven....evo in spet slabost...še vedno...Noseča sem bila 8 tednov in sem rekla da ne jem tega hudiča več...in ne boste verjele, takoj drugi dan, kot da bi odrezal...ni bilo več slabosti...zdaj pa ne vem...res neverjetno da bi bilo to naključje, samo res mislim, da večina žensk tega ne ve, in misli da jim je slabo pač ker so noseče... No to je moja zgodba...od takrat jem ful zelenjavo, sadje in vse tisto kar ima folno, da le poslušam nadoknaditi ta poseben vitamin. Na netu vse to dobiš napisano...res...če je neznosno, je to brez veze, ker se mi zdi, da je slabše kot pa če je ne ješ.... Skratka, včeraj sem imela pa nuhalno in je z mojim miškom zaenkrat vse uredu, čeprav sem bila malo prestrašena, ker je nisem jedla do 3.meseca.... Lepo bodite in čuvajte bušije...
|
|
|
|