Anonimen -> RE: upn (20.8.2008 16:46:46)
|
Joj, kar srce me boli, kako nekateri brez pomisleka obsojate nekoga, ki mu je grozno težko. Splav je huda izkušnja, ki sem jo tudi sama dala čez. Toda imeti otroka, ko nisi pripravljen nanj je še hujše!! Res je, po splavu je izredno težko. Lahko povem, da je bilo zame to najhujše obdobje v življenju. Bila sem v prvem letniku faksa, s fantom, ki je bil tudi študent, sva se zelo slabo razumela, starši so pritiskali na mene... Ampak razlogi niti niso pomembni, tako sem se odločila in če me danes kdo vpraša, sem ravnala prav. Še danes imam doma shranjeno slikico iz UZ in priznam, še vedno je težko. Še danes se včasih zjokam. Ampak zdaj pričakujem otročička, ki si ga blazno želim, imam materialne zmonosti, da mu ponudim lepo življenje in sem psihično pripravljena na to. V sloveniji je odločitev do splava svobodna in prav je tako. Ko si zavit v svoj problem težko vidiš na drugo stran, toda punce, ki imate probleme z donositvijo, prosim, stopite ven iz svoje situacije in poglejte širše. Prav tako, kot je vam hudo, da ne morete dobiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], je hudo tistim, ki so ga dobile, pa ga v tem tenutku ne morejo obdržati. To je zelo težka odločitev in zato prosim, ne obsojajte prehitro. Lp
|
|
|
|