Gina -> RE: Imajo njegovi starši prav?!? (19.8.2008 18:18:08)
|
Takole bi ti rekla: IZVIRNO SPOROČILO: Volga [če ne pripravita štirih stvari, tudi za tvoja dva otroka ne, potem ne rabita pripravljati niti dveh stvari za moževa otroka. Basta. Če ni za vse, naj ne bo za nikogar. jaz bi zagotovo vztrajala na tem, morda bi se jima sčasoma posvetilo. Ali pa tudi ne. Verjamem pa, da ti je zelo hudo, samo, kot rečeno, jaz bi svojima otrokoma razložila koliko je ura in ju skušala obvarovati pred tovrstnimi slučaji. Al pa takole: IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Vseh odgovorov nisem brala in se mi zdi zelo žalostno, da se tako obnašajo. In ja, kot so predhodnice že napisale 1. jasno in glasno povedati da se tretira vse enako (pa ni nujno da mož to stori, lahko tudi ti, in on naj te podpira) 2. zavračati darila, če niso za vse 4 3. starejšima dvema povedat resnico, da stari starši niso "gladki" če besede pri starcih ne zaležejo 4. nič oz. minimalno stikov. Če hočeš še direkt od mene, če bi bilo darilo zgolj za dva otroka, za druga dva pa ne, ne bi dovolila vzeti ta malima otrokoma nič in bi ji tudi povedala zakaj. Če se sem in tja slika samo s ta malima ni nič narobe, če pa to stalno ponavlja in poudarja, da sta samo ta mala dva pomembna, pa bi naredila, kot je zgoraj napisano v postih. Jaz imam srečo, tako moja tašča kot moja ex tašča razumeta moje otroke. Tašča sploh poudarja, kako so vsi njeni in ima vedno za vse kaj pripravljeno, z vsemi klepeta in za vsakega vpraša vedno, pa vsakemu pošilja pozdrave in poljube in jo celo skrbi, da ne bi ta velika dva mislila, da sta zapostavljena. moja ex tašča nima tolk stikov s ta malim, ampak kadar ga vidi, se mu še posebej samo njemu posveti, ga nikdar ne ignorira ali kaj takega. Ex tašča in ex mož tudi praktično nikdar ne pošljeta ničesar samo za ta velika dva, vedno je ta mali zraven upoštevan in je kaj tudi zanj. Tako da se moji otroci kar se tega tiče nimajo kaj pritoževat.
|
|
|
|