Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 9:45:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* da bo zanimiva in poučna?? Vseh dojenčkov in takih stvari se je naveličala, zdaj bi ji pa rada kupila za rojstni dan igračo, kjer bi se z skozi igro že kaj naučila (abeceda, številke). Pa nimam pojma kaj?? Pa ne no
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 9:46:55
|
|
|
|
melanija
|
Moja pupa ima sestavljanko, kjer sestavljaš ime živali, pa mladiče in starše skupaj daješ. Moja pa je najobolj zadovoljna če ji kupimo kakšno revijo za reševanje, pa knjigice z nalepkami in nalogami za reševanje. Pa hama perlice. Druge igrače sploh ne palijo pri njej.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 10:09:30
|
|
|
|
Olivija
|
Naša bo konec avgusta stara 3 leta in trenutno so najbolj aktualni Playmobil in konji.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 14:25:24
|
|
|
|
k1
|
naša je dobila mali vedi računalnik - ga uporablja, najbolj pa je bila vesela trampolina (premer 1m) in ga še vedno rasturava.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 15:45:31
|
|
|
|
Maxica
|
Kaj pa kakšne puzzle? Spomin? Kakšno tako didaktično igro morda.
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 18.8.2008 20:26:18
|
|
|
|
jakaracman
|
Naša ima rad puzzle in pa hišico leseno v dva nadstropja z malo družino.
|
|
|
|
RE: katero igračo kupit 3 letnici 19.8.2008 8:10:10
|
|
|
|
*alja*
|
Sem hodla včeraj mal po trgovinah in sem ji kupla tablo, dvostransko, na eni strani za pisat z barvami, na drugi pa z flomastri in magnetki. Pa nisem mislila da bi jo naučila že abecedo, ampak neko igro kjer bi razmišljala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?