Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:09:55
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cien Tamal je v riajdu na opazovanju tamala pol ni not padla na sreco...se javim ko bom lahko Drzi se punca, pa drzimo pesti.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:17:42
|
|
|
|
nizy
|
ZVIRNO SPOROČILO: nana24 CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju Ocitno zaskrbljena. seveda zaskrbljena mama , saj če bi malega spustila, bi se lahko še njemu kaj zgodilo
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:18:35
|
|
|
|
Marogica
|
Cien, upam, da je z Amalom vse OK.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Cien, držim pestke,da bo s tamalim vse ok pa meni si tut full simpatična.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:25:52
|
|
|
|
Magi*
|
ja, nesreča pa res nikoli ne počiva. držim pesti, da bo z Amalom vse v redu.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:27:44
|
|
|
|
sonček 08
|
CIEN, en velik za Amala in seveda tudi zate, upam da je vse ok.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:07:57
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju Bolano! Kaj naj bi pa naredila, a si pogledala, koliko je tamal star? Ga dala na tla? A kakšna mama je? Takšna, ki reagira v delčku sekunde, ko vidi, da se bi otroku lahko kaj zgodilo. Kakšna si pa ti, si pa pokazala z zgornjim stavkom. Cien, držim pesti, da se je že vse rešilo in da ne bi bilo hujšega od nekaj strahu.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:09:36
|
|
|
|
aprilčica07
|
Sicer se nism vključevala v debato, sem vas pa pridno brala... en in ena za amala in pogumno mamico.. držte se!
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:31:31
|
|
|
|
nana24
|
Zdej sm pa jest izpadla neki grda, sej sm sam povedala da bi se jest vprasala kaksna mamica sm , ja pa sm prebrala kok je mali star sm pa tud prebrala kok je tavelika stara mislm otrok pr 2 letih se ustav če mu reces ( če je kolkr tolk vzgojen)
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mislm otrok pr 2 letih se ustav če mu reces ( če je kolkr tolk vzgojen) Daj...ni trenutek za pametovanje....ce si kolikor toliko vzgojena, bos dojela :).
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:35:03
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Zdej sm pa jest izpadla neki grda, sej sm sam povedala da bi se jest vprasala kaksna mamica sm , ja pa sm prebrala kok je mali star sm pa tud prebrala kok je tavelika stara mislm otrok pr 2 letih se ustav če mu reces ( če je kolkr tolk vzgojen) Si že mama enega ali dveh malčkov?
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:35:35
|
|
|
|
Sonnja
|
cien tudi jaz držim pesti za tvojga sineka.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:36:33
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Zdej sm pa jest izpadla neki grda, sej sm sam povedala da bi se jest vprasala kaksna mamica sm , ja pa sm prebrala kok je mali star sm pa tud prebrala kok je tavelika stara mislm otrok pr 2 letih se ustav če mu reces ( če je kolkr tolk vzgojen) Niti sedaj se neznas ustaviti.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:37:18
|
|
|
|
nana24
|
Sm ja, samo mene moji ubogajo
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:37:28
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Zdej sm pa jest izpadla neki grda, sej sm sam povedala da bi se jest vprasala kaksna mamica sm , ja pa sm prebrala kok je mali star sm pa tud prebrala kok je tavelika stara mislm otrok pr 2 letih se ustav če mu reces ( če je kolkr tolk vzgojen) O bože mili ! Cien bo vse super Mali bo ok pa
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:37:49
|
|
|
|
kvaražugon
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Zdej sm pa jest izpadla neki grda, sej sm sam povedala da bi se jest vprasala kaksna mamica sm , ja pa sm prebrala kok je mali star sm pa tud prebrala kok je tavelika stara mislm otrok pr 2 letih se ustav če mu reces ( če je kolkr tolk vzgojen) Ta je pa še bolj svetovna pogruntavščina od prejšnje.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:41:33
|
|
|
|
nizy
|
mislm otrok pr 2 letih se ustav če mu reces ( če je kolkr tolk vzgojen) naša se pri 3letih ne ustavi , ampak trmasto teče naprej . Mislim , da to ni stvar vzgoje ali pač
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:42:30
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Sm ja, samo mene moji ubogajo Nana24, poskusi kdaj kakšen komentar obdržati zase.......sploh v neprijetnih situacijah. Cien, .
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:52:38
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: nana24 CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju Samo spremljam temo, ker mi je ful zanimiva in se sploh nisem mislila vključevat, ampak to pa moram komentirat: WTF? A si se rabila sploh za to oglasit? Takšna mama, ki je hotela rešit hčerko pred nevarnostjo. Kaj bi pa ti naredila? Joj, kako so ene pametne Cien, za sinčka se podpišem
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:52:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Sm ja, samo mene moji ubogajo pol si pa fenomen od mame
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:53:34
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Sm ja, samo mene moji ubogajo Sosedov mali tudi uboga, samo ne vem ce hoces vedeti zakaj.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm ja, samo mene moji ubogajo Verjamem.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 21:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: nana24 Sm ja, samo mene moji ubogajo Sosedov mali tudi uboga, samo ne vem ce hoces vedeti zakaj. Ker je lepo vzgojen in vedno uboga .
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 22:00:10
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ker je lepo vzgojen in vedno uboga . Aha...
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 22:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ker je lepo vzgojen in vedno uboga . Aha... Kako da ne ? Presenecas me, presenecas.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?