Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:08:14
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek . Me pa zanima ce ves, kaj nosijo moski pod to srajco? Upam, da nič....
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da nič.... Ti si pa cist noter padla .
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:10:56
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Upam, da nič.... Ti si pa cist noter padla . SEm mogoče forum zamenjala?
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
SEm mogoče forum zamenjala? Ne se...zaenkrat . Si pa na dobri poti. Sicer pa za zacetek, brez prehitevanja, Izleti in pocitnice. Cien, spomladi, od marca do maja, a je kaksnen primeren cas za lezeren dopust? Da ni prevroce, da ni prevlazno, da ni prevec turistov, da ni predrago ?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:13:40
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cien Mi je blo prvič tok čudno ko sm brala da ce rabis nujno pomoč je slovenski konzulat v Kairu....ja kako zavraga naj pridem do kaira če sm pa npr. v težavah ker mi je mož vzel potni list (npr.) a ni res? Odvetniku reci naj ti ga oreng merka, da ga res ne boš potrebovala . Kje pa imaš potne liste od otrok , a tudi pri odvetniku .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 27.8.2008 0:16:35 >
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:14:56
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kje pa imaš putne liste od otrok , a tudi pri odvetniku . Mislim, da je nekje napisala, da ima potne liste od sebe in od otrok pri odvetniku.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:17:21
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kje pa imaš putne liste od otrok , a tudi pri odvetniku . Mislim, da je nekje napisala, da ima potne liste od sebe in od otrok pri odvetniku. Sam jeb**ti takšno življenje ,če skoz moraš mislit na potne liste , pa če je kje kakšna kamela pred bajtom , da znjo greš do Kaira ...Uhhh bog ve gdaj bi prišla ....
< Sporočilo je popravil ELMA -- 27.8.2008 0:21:14 >
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:24:51
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Misek . Me pa zanima ce ves, kaj nosijo moski pod to srajco? Upam, da nič.... Taksnemu odgovoru sem se nadejala !!!!!
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:25:49
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II SEm mogoče forum zamenjala? Ne se...zaenkrat . Si pa na dobri poti. Sicer pa za zacetek, brez prehitevanja, Izleti in pocitnice. Cien, spomladi, od marca do maja, a je kaksnen primeren cas za lezeren dopust? Da ni prevroce, da ni prevlazno, da ni prevec turistov, da ni predrago ? Me lahko obvestis o detajlih namestitve. Sem malo odzadaj se mi zdi
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Me lahko obvestis o detajlih namestitve. Sem malo odzadaj se mi zdi Tako dalec pa se nisem . Razen kamel, ta pa so rezervirane
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:35:29
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Me lahko obvestis o detajlih namestitve. Sem malo odzadaj se mi zdi Tako dalec pa se nisem . Razen kamel, ta pa so rezervirane Zdaj moram postudirat, kdo je koga in za kaj rezerviral
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj moram postudirat, kdo je koga in za kaj rezerviral Neresljiva uganka, ti naprej povem. Ce je trdna v teoriji, bo praksa drugacna. Ce je dobra v praksi, bo padla na teoriji. Tko da ti predlagam....eno testno voznjo s kamelo...pa bos videla, na cem si
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:39:27
|
|
|
|
sneška_
|
Jao od Islama pa do cirkuza v Kranju pa do kamel Mene bo kao zadela majke mi
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 0:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Temu se rece meddisciplinarnost , ce sem prav napisala.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 7:57:39
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sicer pa za zacetek, brez prehitevanja, Izleti in pocitnice. Cien, spomladi, od marca do maja, a je kaksnen primeren cas za lezeren dopust? Da ni prevroce, da ni prevlazno, da ni prevec turistov, da ni predrago ? Bistveno vprašanje manjka - temperatura morja. Pa koliko kaj veter piha. Pa... a ne bi kake slike v svoj album dala? Malo od okolja, življenja na cestah, mesta, hotela in dosti plaže in morja.
< Sporočilo je popravil bumerang -- 27.8.2008 7:58:37 >
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 15:27:57
|
|
|
|
cien
|
Sam da vam povem kokr bom lahko ker sm prevec v bedu smo bli z tamalimi zuni pa mi je tamala mal pobegnila, tm je bla pa lukna in sm zasibala z tamalim v narocju da bi jo ujela in sm se spotaknila in padla. Tamal je v riajdu na opazovanju tamala pol ni not padla na sreco...se javim ko bom lahko
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 16:44:39
|
|
|
|
nizy
|
Sam da vam povem kokr bom lahko ker sm prevec v bedu smo bli z tamalimi zuni pa mi je tamala mal pobegnila, tm je bla pa lukna in sm zasibala z tamalim v narocju da bi jo ujela in sm se spotaknila in padla. Tamal je v riajdu na opazovanju tamala pol ni not padla na sreco...se javim ko bom lahko upam , da ni kaj hujšega z Amalom
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 16:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cien Sam da vam povem kokr bom lahko ker sm prevec v bedu smo bli z tamalimi zuni pa mi je tamala mal pobegnila, tm je bla pa lukna in sm zasibala z tamalim v narocju da bi jo ujela in sm se spotaknila in padla. Tamal je v riajdu na opazovanju tamala pol ni not padla na sreco...se javim ko bom lahko Ojoj. Držim pesti, da je z Amalom vse v redu.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 19:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Tamal je v riajdu na opazovanju tamala pol ni not padla na sreco...se javim ko bom lahko Mislimo na njega, da bo vse v redu
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 19:58:26
|
|
|
|
nana24
|
CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:00:02
|
|
|
|
kvaražugon
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju Bolje bi bilo, da bi ga kar odvrgla, a ne? Ali pa sploh tekla ne bi, ampak čakala, kaj se bo s tamalo zgodilo.
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:00:41
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju nana24, jaz bi se pa vprašala kakšen človek si, da v stiski očitaš komu kaj takega. Sram te bodi! Za vsako rit palca raste! Cien, želim malčku vse najboljše, ti se pa ne sekiraj preveč. Se lahko zgodi vsakemu. Tudi nani24 kdaj.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:04:34
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju Samo spremljam temo, ker mi je ful zanimiva in se sploh nisem mislila vključevat, ampak to pa moram komentirat: WTF? A si se rabila sploh za to oglasit? Takšna mama, ki je hotela rešit hčerko pred nevarnostjo. Kaj bi pa ti naredila? Joj, kako so ene pametne Cien, za sinčka
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju Ti se kar vprasaj, ce imas cas. Nje pa ni potrebno.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 27.8.2008 20:07:31
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana24 CIEN, jest bi se vprasala kaksna mama si, da teces z otrokom v narocju Ocitno zaskrbljena.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?