Misek -> RE: Da ne bomo smetile... (25.8.2008 0:02:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ zakaj sta hčerki diskriminirani...( par strani nazaj imaš tudi na kaj v Islamu se naslanja moja trditev, da to ni prav) Čaki malo.Vi muslimani imate različne verzije Koranov ali se meni samo tako zdi? Saj sem prebrala odlomek iz Korana par strani nazaj, ki si ga ti kopirala. Tamo kje sem jaz živela nekako se ne držijo tega ali je pa neka druga verzija Korana. Koran je baje isti, samo pojmovanja kaj je islam niso. **** namrec meni, da kdor se napisanega ne drzi ni musliman. Ne vem pa v cem je skrivnost, da oni sami trdijo, da so muslimani. Verjetno imajo nekaj proti muslimanom, pa im tako undercaver namerno skodo delajo in unicujejo ugled.... P.S. pise baje je koran isti iz preprostega vzroka, ker je nastala "smer", ki trdi, da se izrazi ne skladajo najbolj, ker dolocene besede iz korana se ne da prevesti v drug jezik, pa se napacno prevajajo. Ker eno besedo iz korana ne mores prevesti z eno besedo drugega jezika, temvec ih moras uporabiti vec - besed namrec....
|
|
|
|