|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
11.9.2008 11:23:28   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dej mi prosim povej še kako narediš, da objaviš tele male slikice na RR. Jaz ko jih shranim na shrani.si ne vem kaj moram potem naredit, da niso takoooooooooooooo velike?!  Help!!!

jaz jih pomanjšam preden jih naložim na shrani.si.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.9.2008 11:51:22   
špelin@
Tako, mi dali čez cepljenje (drugo dozo rota in prvo injekcijo di-te-per), mali je rjul kot zverjak (ne zaradi špikanja, ampak zaradi prisilnega držanja na miru user posted image ), ampak zdaj je ok. Po cepljenju je pojedel in zdaj dremlje. Kar se izpuščajev in praskanja tiče, smo zdaj dobili navodila, naj mu nekaj časa redno dajemo Fenistil kapljice, potem pa bomo videli. No, mali je danes tehtal 7740 g - v treh tednih je, ko potegnem povprečje, torej + 280 g, kar je super, glede na to, da je prej dosti zgubljal, tako da se je že začel spet lepo rediti user posted image  Zdaj pa stiskamo pesti, da ne bi bilo kakšnih posebnih stranskih učinkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.9.2008 11:56:40   
špelin@
Punce, hvala vsem za user posted image user posted image user posted image !!!
Estrella*, user posted image  za srčkane cunjice.

Anitka, drži se user posted image user posted image user posted image

Naš še ne spi v vreči, čeprav bom počasi začela razmišljati o tem. Spi v navadni bombažni pižamici, odejico ali plenico, ki jo pogrnem čez njega pa mimogrede v spanju zbrca s sebe, tako da niti pokrit ni user posted image  Zaenkrat ni videti, da bi ga zeblo.

Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.9.2008 11:58:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
za cca 230m2, bomo dala okoli 11-12 tisoč euuser posted image

O, hudo, kako je to drago... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.9.2008 12:01:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Varja je danes stara 4 meseceuser posted image ...čestitke tudi Žanuuser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke tudi vsem, ki ste praznovali v zadnjih dnehuser posted image user posted image

Čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.9.2008 12:02:06   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
No, mali je danes tehtal 7740 g - v treh tednih je, ko potegnem povprečje, torej + 280 g, kar je super, glede na to, da je prej dosti zgubljal, tako da se je že začel spet lepo rediti user posted image  
user posted image user posted image user posted image
 Zdaj pa stiskamo pesti, da ne bi bilo kakšnih posebnih stranskih učinkov user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.9.2008 12:26:16   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dej mi prosim povej še kako narediš, da objaviš tele male slikice na RR. Jaz ko jih shranim na shrani.si ne vem kaj moram potem naredit, da niso takoooooooooooooo velike?!  Help!!!

jaz jih pomanjšam preden jih naložim na shrani.si.

Enako, v Paintu jih pomanjšam in naložim ter kopiram ta tretjo kodo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.9.2008 12:44:03   
Soncnica Sandra ***
Etrella in kasso: full hvala za odgovor
nisem vedla da jih je treba že prej pomanjšat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.9.2008 13:05:55   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

No, mali je danes tehtal 7740 g - v treh tednih je, ko potegnem povprečje, torej + 280 g, kar je super, glede na to, da je prej dosti zgubljal, tako da se je že začel spet lepo rediti user posted image  
user posted image user posted image user posted image
 Zdaj pa stiskamo pesti, da ne bi bilo kakšnih posebnih stranskih učinkov user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.9.2008 13:12:37   
CatJa

Ok, ker ste me spet zignorirale, beri: v 24-ih urah nihče ni podal odgovora user posted image , ponavljam:

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Aja, še eno vprašanje: kolk imajo že kaj vaši hroščki koordinirane gibe, npr. ko hočejo zagrabit kakšno stvar? Mark se čist razkuri zraven, če mu ne rata v prvo user posted image

Pa še eno za tiste, ki dojite IN ste že dobile menstruacijo: ali ste imele občutek, da imate manj mleka in/ali, da se vaši hroščki upirajo dojenju?

Hvala za odgovore user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.9.2008 13:15:55   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

CatJa..super slikce,sploh tista z daljincem je hudauser posted image user posted image user posted image

Hvala, tilči, tudi tvoja škratka sta fajna user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.9.2008 13:27:09   
CatJa

Punce, poglejte si tole, sem se skoraj polulala od smeha user posted image  KLIK
user posted image

Dobra user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem dobila pa tega na mail:

John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.9.2008 13:28:44   
CatJa
EH user posted image , ne vem zakaj je ni pripelo. No, v albumu je.

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
11.9.2008 13:29:02   
kodrana
SS  ta ikein stolček se da nekje tud pri nas dobit. samo je dražji. je pa nekje na spletu, sem že gledala, zdaj pa nikakor ne najdem linkauser posted image .

moram it, sem imela do sedaj obiske, sedaj jih pa spet dobim..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.9.2008 13:51:47   
CatJa
Danes sem kupila termovko in ima noter tri krogece, zgleda kot, da je srebro okrušeno al to mora biti tako , nevem a lahko to kaj škodi otroku, če je voda noter in mu čaj naredim? Malce bedasto vprašanje sam vseeno?

Ni bedasto. Ne vem, odkrito rečeno user posted image  Po moje vprašaj v trgovini.

Jaz opažam, da ne, da me Mark pogreša, če me ni, ampak me ignorira, mulc user posted image

Kodrana, moj poliva. Ima potrjen refluks.

Anitka, Mark zdrži v ležalniku, na igralni blazini, ... kakor kdaj. Včasih pol ure, drugič pol sekunde user posted image  Te čist razumem, da si utrujena. Eni otroci pač več zahtevajo kot drugi.  Pol pa še vso ostalo gospodinjstvo user posted image

Kar se tiče jesensko zimske garderobe - je že vse prištimano, nekaj je še od Jana, veliiiiko sem zadnjič dobila od kolegice, nekaj malega sem zadnjič zapravljala. Mislim, da ima vrh glave dovolj, pa mu bom ziher še kaj nabavla user posted image

Nina, Hijenca, hvala za gesli.

Jaz sem ta teden uvedla spalno vrečo, spodaj ima seveda pižamo, so pa vse, ki jih imamo brez rokavov. Naš mali se skoz odkriva, tako da ne gre brez spalne vreče.

Varja in Žan user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece.

Estrella, to je bil pa res dober nakup. Pri nas pa nimamo Kik-a. Kje sploh je ta štacuna?

John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.9.2008 14:04:08   
Taula
Zdravo

Me smo nazaj iz RA. Mala je vreščala ko nora, je psravila v jok še enega fantka.user posted image

špelin@ upam da ne bo reakcije.

Varja in Žan za 4 mesece. user posted image

Estrella..jaz sem tudi včeraj bila v Kiku, je nov v Lj. Sem našla nekaj zimskega 68, 74. Bomo videli kako se obnese.

Kodrana...moja poliva povečano, kadar si roke notri tišči.user posted image

Aja, še eno vprašanje: kolk imajo že kaj vaši hroščki koordinirane gibe, npr. ko hočejo zagrabit kakšno stvar? Mark se čist razkuri zraven, če mu ne rata v prvo user posted image

Pa še eno za tiste, ki dojite IN ste že dobile menstruacijo: ali ste imele občutek, da imate manj mleka in/ali, da se vaši hroščki upirajo dojenju?

1. moja nima potrpljenja in je podobna Marku.
2. nimam izkušenj, brala pa sem da je takrat lahko manj mleka, plus da ima mleko drugačen okus in ga bebice ne marajo

Sedaj se pa deremo

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.9.2008 14:04:10   
kasso

Ok, ker ste me spet zignorirale, beri: v 24-ih urah nihče ni podal odgovora user posted image , ponavljam:

Varja ne kaže še pretiranega interesa, da bi grabila za stvarmi. Par dni celo vzdrži v igralnem centru in tudi kako igračko potegne dol....v usta pa si kaj tlači, če ji dam v rokico.
Mislim pa, da bo v parih dnevih začela. Koliko so gibi koordinirani al ne, pa nimam pojma.

M pa še nimam, tako da ti na drugo vprašanje ne znam odgovorit.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.9.2008 14:06:09   
Anonimen
Evo jaz se sedaj mal javljam,ko vsi spijo. Vse jih natlacim v spalnico, kjer je edino klima pa pancajo...Hvala vam vsem za pikepoke in tople besede je ocitno pomagalo, ker sta oba otroka ze veliko bolje.No Samia ima se 4 dni antibiotik za jemat.

Za nazaj nisem prav natancno prebralauser posted image  tako, da ne vem cesem kaj pomembnega zamudila...

Pri nas je tok vroce da mi kaplja od rit pa se podplati mi svicajo...  Zdele je 37...
Vsi hodimo samo v gatah po stanovanju...HB da je ze september.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.9.2008 14:08:41   
kodrana
naša ni tolko polivala. vsaj zdi se mi. user posted image ampak zdaj veliko več poje, ko pa kupčka podre, pa še kar nekaj polije. saj drugače ne poliva tako zelo. samo, ko kupčka podre, je pa kar veliko mleka po tleh. user posted image samo, če se redi, ni panike, kajne?! pa ta zeleno blato me skrbi. je sicer gorčične barve, samo vmes je še zeleno. mogoče se bo počas tud njej prebava uštimala.. da je samo to.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.9.2008 14:10:11   
kasso
Varja se vsem zahvaljuje za čestitke  user posted image user posted image

Taula, kje pa je trg KIK v LJ?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
11.9.2008 14:13:25   
kasso
****, super, da so otroci bolje! Pri nas pa se bo menda v soboto shladilo...brrr, pa še burja bo. Koliko stopinj pa imaste pozimi?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
11.9.2008 14:20:45   
kodrana
**** welcome. ja, lepo da sta otroka že bojša. user posted image joj, mate vroče. mi bomo pa kmalu meli mrazzzzzzzzzz. brrr.. pridemo k vamuser posted image . samo kobilic in ščurkov ne maramuser posted image .

CatJa, kako so vam potrdili refluks?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
11.9.2008 14:23:06   
katy82
Kasso kik je na rudniku pri BC tko mi je rekla kolegica

**** sam da je vse v redu s tamalimi zdej bo šlo pa sam na boljše

Sem dons kupla rižkota od novalaca pa sadno kašico tud od novalaca pa bom še mal počakala sej ji zdej dajem mal rižkota v mlekca k po ar-ju je ful lačna.

Catja naša si samo pleničke daje v usta drugih igrač niti noče sam čajček pa prime flaško in si jo drži je tko dobra,ji je včeri moj naštimal kr ročke gor,da lažje prime

Alarm se pišemo

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.9.2008 14:28:17   
Anonimen

****, super, da so otroci bolje! Pri nas pa se bo menda v soboto shladilo...brrr, pa še burja bo. Koliko stopinj pa imaste pozimi?

Pozimi imamo ponoci tam do 12, podnevi pa okrog 20 najmanj...

Samo pozimi mi (jaz in moja mami ,otroci) hodimo v kratkih rokavih. Tile tukaj pa v bundah in puloverjih. Najboljsi primerki pa zgoraj sal, pa bunda pa kapa spodaj pa japankeuser posted image user posted image  

Sibam v trgovino hiter dokler spijo...

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.9.2008 14:37:16   
Anonimen
Aja sam se tole... sem sedaj postavila toplomer na balkon un za vodo merit zadojencka kopat. In pravi da je 41 stopinj....user posted image user posted image user posted image  Na tv je bilo pa receno 37... user posted image user posted image

Sedaj pa res sibam, zunaj vsaj pihlja pa se zdele ne bo guzve v strcuni, ker vsi spijo..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?