CatJa
|
Danes sem kupila termovko in ima noter tri krogece, zgleda kot, da je srebro okrušeno al to mora biti tako , nevem a lahko to kaj škodi otroku, če je voda noter in mu čaj naredim? Malce bedasto vprašanje sam vseeno? Ni bedasto. Ne vem, odkrito rečeno Po moje vprašaj v trgovini. Jaz opažam, da ne, da me Mark pogreša, če me ni, ampak me ignorira, mulc Kodrana, moj poliva. Ima potrjen refluks. Anitka, Mark zdrži v ležalniku, na igralni blazini, ... kakor kdaj. Včasih pol ure, drugič pol sekunde Te čist razumem, da si utrujena. Eni otroci pač več zahtevajo kot drugi. Pol pa še vso ostalo gospodinjstvo Kar se tiče jesensko zimske garderobe - je že vse prištimano, nekaj je še od Jana, veliiiiko sem zadnjič dobila od kolegice, nekaj malega sem zadnjič zapravljala. Mislim, da ima vrh glave dovolj, pa mu bom ziher še kaj nabavla Nina, Hijenca, hvala za gesli. Jaz sem ta teden uvedla spalno vrečo, spodaj ima seveda pižamo, so pa vse, ki jih imamo brez rokavov. Naš mali se skoz odkriva, tako da ne gre brez spalne vreče. Varja in Žan za 4 mesece. Estrella, to je bil pa res dober nakup. Pri nas pa nimamo Kik-a. Kje sploh je ta štacuna?