|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
10.9.2008 15:40:20   
mixi
No evo me nazaj sem hotla samo komentirat tiste majčice ki imate punčke in hočejo že sedet. V sedečem položaju so lahko samo par minut tudi če želijo sedet ker si lahko trajno okvarijo medenico in hrbtenico, to mi je včeraj povedala moja p in je rekla da naj jo mam v vozičku sedi naj kot 45 stopinj, če pa zaradi tega protestira (ko nora ker hoče sedet) pa da naj jo pustim da se pizdi da se bo itak in itak naveličala prej al slej

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.9.2008 17:08:32   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Mi pa imamo danes točno 4 mesceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo kaja!
No včeri smo bli pri pediatru in smo se cepli, imamo pa 7400g, 70 cm in obseg glavice 43.

user posted image

Maš pa res tapravo babnco user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.9.2008 17:11:10   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

saj je še malo časa za to, pa vseeno imam vprašanje za tiste, ki že imate prenosne posteljice:ali jo bo ste uporabljale tudi kot stajico, ali boste stajico kupile posebej

tilči, ne vem še. Stajco sem posodla prijateljici, pa so jo ferderbali. Bom pa najprej sprobala prenosno posteljico, če bo sploh hotel bit noter. Da ne kupujemo BV novo. Jan je stajico prav oboževal.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.9.2008 18:06:05   
aurora28
Anitka dober stolček , kakšna pasma je Don?

Sem nazaj iz pasje šole in vam povem, da mi 100 na uro paše, da se odmaknem malo od doma.

Nekaj mi povejte ali je možno, da me Gal če me ni doma že pogreša, ker je Peter rekel, da ko sem šla je bil nekaj časa priden potem pa je začel zelo jokati in jokati in ga sploh ni mogel pomiriti, je kar sam od joka zaspal???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.9.2008 18:19:17   
hijenca
Tako, sem še jaz nove slike naložla. Geslo pošljem na ZS, če katera želi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.9.2008 18:21:01   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Nekaj mi povejte ali je možno, da me Gal če me ni doma že pogreša, ker je Peter rekel, da ko sem šla je bil nekaj časa priden potem pa je začel zelo jokati in jokati in ga sploh ni mogel pomiriti, je kar sam od joka zaspal???

Čisto možno,saj Tilen tudi noče zaspati pri user posted image ,a pri naši mami pa zaspiuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.9.2008 18:21:36   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Tako, sem še jaz nove slike naložla. Geslo pošljem na ZS, če katera želi.

prosim geslo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.9.2008 18:24:27   
tilči
Nismo prišli do župnika, je šel user posted image  rajši travo kosit.user posted image  mogoče jutriuser posted image
Je bil Tilen pa priden zunaj,saj se je več kot 1 uro sam igral v lupinci z lokomuser posted image .Nejc se je igral v pesku, jaz pa sedet na klopco pa noge v luftuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.9.2008 18:28:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Enako je počel včeraj naš mali, ko ga je čuvala babi, tako da nekaj bo na tem... user posted image  

katy82, povej svojemu user posted image , da te ne sme jezit, sploh pa ne 12 dni po vajini 10. obletnici (upam, da ticker prav dela) user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Larine 4 mesece!!!

CatJa, upam, da je glavobol že kaj ponehal user posted image

Anitka, naš čisto sam bore malo zdrži v igralnici, ležalniku ipd. Potrebuje zraven animacijo user posted image  Je pa res, da se občasno tudi za celih 15 minut sam zaigra, ko se za igrače vleče pokonci user posted image  Stolček izgleda zelo zanimiv - jaz imama kar starega Primo Pappo.

mixi, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Kajine 4 mesece.

IZVIRNO SPOROČILO: tilčiJe bil Tilen pa priden zunaj,saj se je več kot 1 uro sam igral v lupinci z lokomuser posted image .Nejc se je igral v pesku, jaz pa sedet na klopco pa noge v luftuser posted image

user posted image user posted image user posted image

hijenca, tudi jaz bi geslo, prosim user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.9.2008 18:48:15   
Anonimen
Dan.
No mi smo uspešno prestali prvo cepljenje. Gaja je bla ful pridna,se je skoz smejčkala,sploh ni opazila, da je dobla pikicouser posted image user posted image user posted image . Upam, da ne bo nobene reakcije, zaenkrat je vse ok.
Za seznam pa: 60cm, 5500kg, OG 39,5cm.
Aurora ful luštne fotke. Gal je pa prov en cortekuser posted image .
Hijenca  jest bi geslo.
Ma nč, šibam sm dobila obiske. Čestitke tistim ki praznujeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.9.2008 19:01:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
No mi smo uspešno prestali prvo cepljenje. Gaja je bla ful pridna,se je skoz smejčkala,sploh ni opazila, da je dobla pikicouser posted image user posted image user posted image . Upam, da ne bo nobene reakcije, zaenkrat je vse ok.

user posted image  za Gajo. In user posted image user posted image user posted image , da ne bo kakšne hujše reakcije. Našega bibka cepljenje čaka jutri... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
10.9.2008 19:06:32   
aurora28
Čestitke Kaji za 4 mesece user posted image user posted image user posted image in bravo za Gajo user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
10.9.2008 19:56:35   
kodrana
kaja user posted image za 4. mesece. jupi.

hijenca prosim za geslo.

jaz bi kupila kar ikejin stolček za hranjenje za našo pupo. namreč je baje full alhek za čiščenje, pa malo prostora zavzame-mamo majhno jedilnico. praktičen.
a katera hodi v ikejo? ima katera mogoče link od tega stolčka, ki se ga baje dobi tud v sloveniji?

aurora
čist možno je, da te pogreša. pri anši opažam,da mene non-stop gleda.. kje sem, kaj delam, če govorim.. tudi če so drugi zraven.. mene hoče skos na vidnem polju.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
10.9.2008 19:57:50   
kodrana
aja, aurora, jaz hodim ob petkih spet an pevske vaje in mi zelo paše malo oddiha. tko da čist zastopim.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
10.9.2008 20:02:43   
tilči
Smo šli zvečer še dediju svečo prižgat na grob in smo se spotoma ustavili pri župniku.V nedeljo imamo že krstuser posted image . Smo prišli domov, je Tilen samo padel v posteljo,ker ponavadi tak čas že spi.user posted image Tako da bo jutri pri župniku lahko spal, saj imamo že priprave ob 20.uri
 Sem že na brzino naročila torto, saj jo peče od moje bivše sodelavke mož, pa oba z user posted image  sva se obesila na telefon, da sva povabila par ljudi. Ne bo nas veliko, ene 15. Vglavnem vse na brzino.
Bo tašča za botro in bo morala priti en dan prej z dopusta, pa saj je bila 12 dni na morjuuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
10.9.2008 20:06:35   
kodrana
hijenca tale vaš Vid je res luškan. pa, enak voziček imamo. čisto enak. barva, model.. je haberkorn, ne? nam se fajn obnese, sem zadovoljna.

tilči user posted image za krst. nam še ni uspelo..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
10.9.2008 20:06:36   
tilči
Hijenca..super slikceuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
10.9.2008 20:15:30   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

hijenca tale vaš Vid je res luškan. pa, enak voziček imamo. čisto enak. barva, model.. je haberkorn, ne? nam se fajn obnese, sem zadovoljna.

Jaz sem tudi zadovoljna z njim. Malo je velik edino, ko se zloži, ampak v oba avta ga spravima. No v mojega potem nič več ne paše user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
10.9.2008 20:44:14   
Taula
jaz bi kupila kar ikejin stolček za hranjenje za našo pupo. namreč je baje full alhek za čiščenje, pa malo prostora zavzame-mamo majhno jedilnico. praktičen.
a katera hodi v ikejo? ima katera mogoče link od tega stolčka, ki se ga baje dobi tud v sloveniji?
IZVIRNO

Antilop stol. Jaz sem ga kupila in je smešno poceni...22 evrov, skupaj z blazinouser posted image  Punce ga ful hvalijo, ena kolegica ga ima tudi in ji je super. Bomo videli kako se obnese, če ne bo šlo, še vedno lahko kupiva drugega. Na mamini čvekalnici ga ena kupuje, in se je ena ponudila da ji ga pripelje iz Ikeje, preveri.user posted image

user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
10.9.2008 20:45:15   
Taula
hijenca jaz bi tudi geslo prosila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
10.9.2008 21:22:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
aja, aurora, jaz hodim ob petkih spet an pevske vaje in mi zelo paše malo oddiha. tko da čist zastopim.

user posted image user posted image

hijenca, krasne fotke user posted image user posted image user posted image  Kakšen zapeljivec je mali Vid user posted image

tilči, tole je pa ekstra brzina user posted image

No, jutri navsezgodaj gremo na cepljenje, držite pesti, da našemu malemu kakšna reakcija na cepivo ne bi vzela apetita user posted image  Smo se ravno vpeljali v stare tirnice, kar se hranjenja tiče...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
10.9.2008 21:30:11   
Anitka
Čer!

Še en naporen dan je za mano. Punce jaz sem tako zdelana, da je joj. Sva z Galom cele dneve sama, poleg tega ni več ne duha ne sluha o kakšnem daljšem dnevnem spanju. Pa ati je začel s treningi in sem še zvečer sama.user posted image user posted image V rundi spi le še pol ure do max. 1 uro. V budnem stanju pa se sam zamoti le kakšnih 20 minutk, pa še to mora biti dobre volje, drugače ga pa moram redno animirati. Moram kuhati, od morja nisem zlikala še nobene cunje, praha je na kubik.... Shujšana sem in brez moči in HB da imam še vedno mleko, saj sem tako izčrpana, da mi gre kar na jokuser posted image user posted image user posted image Bi najraje najela kakšno žensko, da bi mi malce pomagala. Sem se morala malce potožiti pa brez zamere.user posted image

Hvala vam za gesla, sem pogledala vse slikice in moram priznati, da so majski hroščeki čudoviti od prvega do zadnjega.user posted image user posted image user posted image

Ja hvala vam za mnenje glede stolčka za hranjenje. Sem gledala tudi tegale: http://cgi.ebay.de/Chicco-Hochstuhl-Polly-2in1-neues-2009er-Modelle-NEU_W0QQitemZ310081212331QQihZ021QQcategoryZ157292QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Aurora Don je črni labradorec. Jaz mislim, da je možno, da te Gal že pogreša.

Tilči  mi spet nismo prišli do župnika. Bomo baje šli v soboto. Upam, da še to.user posted image user posted image

Hijenca prosim za geslo.user posted image

A ste kaj gledala kakšno vreme se na obeta!?!? Za pop... Čez dan bo le do 10 stopinj. Groza kakšne nenadne spremembe. Imate že vse jesensko garderobo za otročke?

Nina user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico in uspešno prestano cepljenje. Se mi zdi, da so punčke bolj pogumne pri pikecih.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.9.2008 21:31:38   
Anitka
Ups kakšno široko sporočilo. Če pa ne znam KLIK-a nareditiuser posted image user posted image

Špelin@ držim pestke, da jutri dobro opravite.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
10.9.2008 21:32:49   
Anonimen
Obiski šli, Gaja že panča,jest pa mal na RR mal pa fuzbal gledam.
Hijenca luštn pobič tale vaš Videk,pa kolk ma laskuser posted image user posted image .
Tilči user posted image za krst,pa da se bo Tilen dobro odrezal.
Špelin@ dobro opravite jutri.
Estrella kje si pa ti ? A je vse ok? Kako je pa z Alči?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
10.9.2008 21:41:20   
Anonimen
Ja ja Anitka punce smo bl pogumne user posted image user posted image user posted image . Zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se bo stanje izboljšalo. Jest tud ne znam klik naredit.A lahko ena razložiuser posted image   Mi mamo pa zlato prinašalko, no moj oči jo ma, pa Gaji zmer liže nogceuser posted image , Gaja se pa smeji k jo zgačka. Je stara šele eno leto,prej smo mel pa  tud zlato prinašalko 14 let,pa je zdej žal že eno leto ni.Drugače je pa moj oči gorski reševalec,pa jo uči iskati v snegu....

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?