|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
28.9.2008 22:45:11   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Glede spanja oz. hranjenja ponoči pa nas je kar precej v klubuuser posted image user posted image Mi spimo prvo rundo 3-4 ure, nato pa se zbujamo in jemo na 1,5 -2,5 uri. Pestro ni kaj, mami pa je kot zombi. Pa potem čez dan imamo 3-4 rundice spanja po pol ure oz. eno rundo občasno 1 uro. Mah bomo preživeli a ne?

mi smo identični, le da ne pridemo da 1 ure spanja čez dan. maksimalno 45 minuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
28.9.2008 22:46:28   
Anonimen
Aha zdej pa je. Ne vem kaj je blo prej. Ful je srčkana tale tvoja princeska user posted image .
Nč, grem jest tud zdej spat. Lepo in mirno nočko vsem

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.9.2008 22:50:12   
sesil
aha, sem pogruntala, sam nočem da lih vsi gledajo slike (razen majčic seveda) zdej sem pa dala da si lahko ogledajo jaz in prijatelji, pa nevem kako si bodo prijatelji to ogledali. prej je blo geslo, zdej pa ga ne najdem al ga ni. boooooooo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.9.2008 22:52:40   
katy82
Joj do zdle sem se borila s tamalo,da je zaspala,je prej popoldne spala 3 ure pa še okol osme je zaspala za pol urce pol se je pa zbudila in imela dialog z nama,sem jo zmatrala z obračanjem okoli pa vidm da na bok vedno lepo pride pol se pa ustaviuser posted image Ah mnde se bo že navadla obračat,sam k je na trebuščku se pa postavi na kolena kot da bi hotla že puzat,a tudi vaši to delajo?

Sesil ful lepe slikce,mala je zapeljivkauser posted image

Estrella jst se strinjam lahko ti tud kako lepšo pošlem ,če hočeš

Frajle mačkaste a se bomo kej dobile?Jst obupno rabm en kvaliteten čvekuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.9.2008 22:59:43   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz tudi razmišljam o tem, ker imam sp in bi si tako plačevala le pol prispevkov, pol pa država...moji min dohodki pa bi bili isti.

Jaz bom definitivno izkoristla to. Sem že pri Janu do njegovega 3. leta.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.9.2008 23:26:32   
CatJa
Estrella, dovolim. Izbereš lahk pa katero iz albuma user posted image

A je še katera blond, pa ne razume najbolj novega koncepta albumov? Sesil, tebe sem dala med prijatelje tako, da sem te dodala med kontakte (ker si še nikoli nisva pošiljali ZS), ampak vidim samo en lanski album, kjer imaš fotko previjalne user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
29.9.2008 6:49:10   
Kanka
Dobro jutro. Upam, da za vas bolj dobro kot zame. Ko sem se končno spravla spat, zajoka ta velika. Ponovno unetje ušes. Očitno je pri nas to že kar kronično. Vsake pol leta. Vsaj Gaja je spala.

Kavica je že na mizi in gremo optimistično v nov dan.

nina7, kopam pa zato tako pozno, ker mi je babca rekla da je najbolje otroka kopat pred spanjem, da se potem lepo ohladi v postelji in ni pregret v kakšnem drugem prostoru in da se potem ne prehladi. Je pa res, da jo skopam, potem nahranim in mi lepo spi do sedmih zjutraj.  Tvoja pa že ob osmih spat hodi. Ti potem spi celo noč?  Ti tudi ne dojiš več?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
29.9.2008 7:13:18   
Naty*
Jutro!

Ej je zadnjič ena hotla namig, kako veš, da je otrok pripravljen na gosto hrano. No js sm ga včeri dobila... Žanu sem dala zvečer riževo kašico zmešano z vodo.. mislm halo user posted image ... Mali se je tresel pred vsako žličko in se nagibal naprej, da bi jo čimprej dobil v usta. Pol me je pa prijel za roko z žlico in si tiščal v usta tolk, da sem mu komi dajala jest. Z drugo roko je držal pa za posodico kjer sem mela kašico. Zraven je pa tolk vriskal in se smejal, da je blo prav hecnouser posted image . Očitno mu je blo ful všeč in bo treba počas jest še kej drugega kot samo mlekca.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Špelin malo še počakaj če želiš, sam jaz bi se verjetno že obrnila na P.

Nevem kaj je danes z Galom, kar naprej je jokast. Na vse sem že poštudirala, kaj novega ni jedel, v bistvu ni danes nič GH jedel, previt je, nahranjen tudi, prespal si je in on še kar joče, na trenutke je tiho in potem spet. Sam ne gre za kričeč jok, bolj za užaljeni, tak mi je hudo. user posted image Ob 19. uri je zaspal in se je zdajle v sanjah jokal user posted image , sem ga dvignala in ga stisnala k sebi in se je pomiril in nazaj zaspal. A so to zobje al kaj? Vročine nima.

Pri nas je blo včeri skor isto, pol sva ga šla pa kopat se je pa smejal. Prej sva pa probala čist vse, pa je kr jokal! Nahranjen, naspan, previt, nosila sva ga, on pa jokal user posted image .

Estrella pri men bi sicer dobila dovoljenje za slikco iz avatarja, sam jo mam namen zamenjat user posted image , tko da ti bom drugo poslala.

tilči moj Žan nosi plenice 4-9 kg, ampak glede na to, da ma že orng čez 8, bomo očitno kmal menjali user posted image . Mamo pa Müllerjeve Beauty baby user posted image .

Kanka moj mali ma očitno alergijo na mleko (mlečne beljakovine so povsod!!), jajca in oreščke, pa preobčutljivost na vse aditive v hrani. To pomeni, da ne smem jest nobene industrijsko pripravljene hrane, ampak samo naravno. Lahko jem krompir, riž, meso, testenine brez jajc, ene tri vrste kruha brez dodatkov, eno vrsto margarine, sadje razen breskev, citrusov in jagodičevja, zelenjavo razen paradižnika in paprike, vse pa pripravljeno samo s soljo, poprom, sladkorjem, oljem (samo sončnično) in kisom. Evo izčrpno poročilo user posted image .
Lasje pa tud men fuuul izpadajo, sm misla, da se bo počasi ustavilo pa še kr traja. Tud že zihr kak mesec user posted image ...

nina7 mi mamo tud ob osmih uro za spanje... a ni faaaajn???!!!!user posted image  Mamici pa očiju vsaj mal časa za sebe ostane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Glede spanja oz. hranjenja ponoči pa nas je kar precej v klubuuser posted image user posted image Mi spimo prvo rundo 3-4 ure, nato pa se zbujamo in jemo na 1,5 -2,5 uri. Pestro ni kaj, mami pa je kot zombi. Pa potem čez dan imamo 3-4 rundice spanja po pol ure oz. eno rundo občasno 1 uro. Mah bomo preživeli a ne?

mi smo identični, le da ne pridemo da 1 ure spanja čez dan. maksimalno 45 minuser posted image

U pol sva midva še dobra, v prvi rundi je naredu včeri 4,5 ure, v drugi rundi 3,5 ure, pol še 2,5 ure, pol pa auf user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Ah mnde se bo že navadla obračat,sam k je na trebuščku se pa postavi na kolena kot da bi hotla že puzat,a tudi vaši to delajo?

Ja tud in pol ko neki časa to dela, se res nauči puzat user posted image . Moj zdej že prileze iz enga konca odeje, čist na druzga, enkrat sem ga pa celo na laminatu našla, ko sem mu hrbet kazala user posted image .
Upam, da se res kej dobimo, js bi te ful rada enkrat srečala user posted image .

< Sporočilo je popravil Naty* -- 29.9.2008 7:14:13 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
29.9.2008 7:34:06   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro vam želim!

Pri nas je ful megleno. Sva danes že urco pokonci in se mi zdi, da je vedno bolj megla!

user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
29.9.2008 7:39:41   
Kanka
Dobro jutro Soncnica Sandra. Pri nas pa je sonček in tako hladno da je bila zjutraj slana. Še dvakrat bo slana potem bo pa kostanj. Vsaj tako pravijo naše babice in dedje.

Kako ste pa pri vas spali?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
29.9.2008 7:56:38   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

Dobro jutro Soncnica Sandra. Pri nas pa je sonček in tako hladno da je bila zjutraj slana. Še dvakrat bo slana potem bo pa kostanj. Vsaj tako pravijo naše babice in dedje.

Kako ste pa pri vas spali?

O sonček imate?! Kako lepo!!!
Pri nas pa taka megla da je groza. Nikoli nismo meli kaj veliko megle v naših koncih, sedaj pa že kakih 14 dni sama negla do cca. 10 ure dopoldan user posted image user posted image user posted image

UUUUUUUUUUU ja kostanj!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav pri nas bo letošnjo jesen bolj slabo s kostanjem. Ali ga nič ni na nekaterih kostanjih ali pa je ful debel. Samo je včeraj šel gledat moj oče kako kaj zori, pa pravi da je še čisto bel kostanj v južicah, da če bo takle mraz, da je vprašanje če bo dozorel.

Drugače smo pa kr vredu pančali. Manca je zaspala okrog pol 9h in je pančala do 7h user posted image user posted image user posted image .

Upam da pri vas čim prej pozdravite ušesa!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
29.9.2008 8:01:07   
Soncnica Sandra ***
vvn              vj vvnn                       hsv         f6nbdecc
ubnnnnhyx,.........ggjubnmmmmmmmmmmmmm dv x  nbbbbjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj   xx
t vv  f3bvfgcdjh    

Evo majčice, tole pa moja Manca sporoča vašim hroščkom user posted image user posted image user posted image
Takole nakako izgleda, ko sedi peri meni v naročju ko šišem poste user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2912
29.9.2008 8:03:11   
aurora28
Trenutno nimam časa viset na RR, ker me čaka likanje user posted image , ampak kaj se mora, nije težko user posted image user posted image

Tana7 midva uporabljava že 4, activ fit in sem vesela da sem se odločila za nakup teh, ker zdaj vidim, da ko ga Gal nakida kakec ne gre ob straneh ven, medtem ko je pri 3 šel ven, na bodija, noge, žabe in vse je bilo usrano.

Aja pa Gal sam od sebe kaka redno vsak dan user posted image user posted image user posted image , očitno je bilo res krivo cepivo, ki ga je zaprlo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2913
29.9.2008 8:14:03   
Anonimen
JUTRO,

pri nas toplomer kaže 0 stopinjuser posted image bzzzz, to bo še mrzla zima.

Samo, da najprej povem da je moj možek nadvse fuuuul užival včeraj v letenju, jaz pa sem si sama obljubila da kaj takega mu nikoli več ne naredim, ker je res grozno izgledalo, samo čakala sem kdaj se bo letalo zaletelo v naš blokuser posted image

SS: moja Anja tudi obožuje tipkovnicouser posted image user posted image napiše že svaštauser posted image

špelin@: a vi še kar toliko kakate? mi smo tudi po rota cepivu začeli na fuul kakat, samo ne toliko 6-7 na dan, pa ponoči tudi neuser posted image

alarm........

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
29.9.2008 8:18:05   
Anonimen
Včeraj je moj kupil Anji en trapast telefon, ki ji je pretežek da bi ga sama držala in zdaj vsakič zajoka, ko ji pade. Pa še take nadležne zvoke spuščauser posted image

nič greve ven na mrazeka......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
29.9.2008 8:18:32   
tilči
dobro jutro....user posted image

Tudi pri nas se je že kazal sonček, a sedaj pa je spet vse megleno.
spali smo tko tko, pa bo že.Me je pa Nejc šokiral zjutraj, pridem v njegovo sobo, on pa naguser posted image .Sedaj ima novo večjo vrečo, pa jo lahko dol spravi, čeprav mu jo zadaj zapnem. Moram kaj drugega pogruntati, da se ne bo slekal, saj ni poletje.

Kanka...mi smo na navadnem Milumilu, pa nimamo nobenih problemovuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
29.9.2008 8:26:04   
Estrella*
jitro!

Tud pri nas je sonček. Sedaj pa grem malo pozajtrkovat, ker sem že pošteno lačna.

kanka: a mi lahko napišeš mere (T, V , OG+datum)od vseh pregledov do sedaj, da te napišem v tabelo in seznamček. Rodila si 10.5.08, Gaja, mere sem pa pozablauser posted image  

nina7: prideva, ko boš mela čas(upam, da pred snegom)user posted image . No po 7.10. sem mislila, ko naj bi pri nas zaključili s fasadouser posted image

Za tiste, ki majo kako posebno željo za slikco, mi jo lahko pošlje na : teodora.vidmar@gmail.com

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
29.9.2008 8:37:59   
kodrana
punce moje dobro jutro.

nisem vas brala, k niti nimam časa.. pa še user posted image user posted image .

naša tara ga sko sračka. ne vem, kaj je to. ponoči. skos se zvija, pa tečnari.. kakamo pa čist tekoče, gre vse prek oblači. kako vaši sončki kaj kakajo?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
29.9.2008 8:42:04   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Joj, jaz sem čisto user posted image  Najprej me je včeraj iz tira vrgel user posted image , ki je blazno siten, kadar ga zdravje je.be user posted image  Potem je pa še mali princ ponoči 3 ure kašljal in je bilo res grozno user posted image  Da ne omenjam, da me strašno boli grlo in me je zagrabil "heksenšus", zato vratu in hrbta ne morem obračat v levo... user posted image user posted image

No, danes bom šla z malim definitivno k P, pa ne samo zaradi sranja, ampak še zaradi tega nadležnega kašlja user posted image

Estrella*, komot dodaš tudi Gregorjevo fotko, ampak ne vem, če imam v albumu kaj uporabnega user posted image

edinaos, 0 stopinj... user posted image user posted image  No, pri nas so 3... Sem zjutraj obe punci oblekla v bunde, malega pa zakomotala kot medveda... Pa še je veliko piko zeblo, ker je bolj zmrzljive sorte.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
29.9.2008 8:44:29   
špelin@
kodrana, a mala že dolgo takole kaka? Ker moj mali res kar naprej kaka (po cepivu proti rotavirusu kaka 6-7x na 24 ur), ampak ne takole tekoče - to bi res lahko bila driska user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
29.9.2008 8:53:23   
Kanka
Prehitro sem se pohvalila s soncem. Sedaj imamo takšno meglo da tudi do sosednje hiše ne vidim. Pa sem mislila, da bova šli na en jutranji sprehod. Žal odpade.

Tilči, sem vesela zate, da si zadovoljna z Milumilom. Jaz bom probala z Aptamilom. Sem že pri Lori imela Aptamil in bila sem zelo zadovoljna. Zdej mi je pa kolegica prinesla 5 škatel Milumila, pa sem si rekla, zakaj pa ne pa probajmo. Bom vidla kako bo z Aptamilom.

Estrella, rojstne mere 3200 g in 50 cm, prvi pregled 4500 g in 54 cm, drugi pregled 6010 g in 60 cm. Obseg glave si pa žal ne zapisujem. Na pamet pa tudi ne vem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
29.9.2008 8:57:29   
aurora28
CVLR,R C B NH6U7ZY-y <v45     b,2b       

Tole je pa od Gala, sploh nevem kak mu je ratalo tako malo pisavo user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
29.9.2008 9:00:49   
Naty*
kodrana zvijanje je blo ponoči isto pri naju z Žanom. Vem kolk je hudo...user posted image  Alergije se lahko kažejo na več načinov - izpuščaji, prebavne težave, driska.. lahko eno od tega, lahko pa vse. Poskusi kak dan brez mlečnih in jajčnih izdelkov (morš pazit tudi na skrite stvari) pa jej samo naravno doma pripravljeno hrano. Sej en dan ni težko zdržat, pa boš videla, če bo mala kej bolš spala. Men se je poznalo prvi dan, ko sem v bolnici bla na "naravni" dieti. Če hočeš lahko pošleš tud zs, če te kej zanima...

Estrella in edinaos a se katera spomni, kdaj smo kupile tiste riževe kašice v lekarni? Ker bi rada poslala špelin@ pa ne vem, če ni že predolgo odprta. Sploh se ne spomnim, kolk je tega user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
29.9.2008 9:01:25   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

punce moje dobro jutro.

tudi tebi user posted image
nisem vas brala, k niti nimam časa.. pa še user posted image user posted image .

naša tara ga sko sračka. ne vem, kaj je to. ponoči. skos se zvija, pa tečnari.. kakamo pa čist tekoče, gre vse prek oblači. kako vaši sončki kaj kakajo?
naša kaka vsaki drugi dan. je pa prav tako fulllllllllllll tekoče, tako da jo moram tudi velikokrat čisto preobleči ko se pokaka, ker gre vse skozi

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
29.9.2008 9:04:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

CVLR,R C B NH6U7ZY-y <v45     b,2b       

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  he he tele naši hroščki so res zakon!!!!!!!!!!!!!!

Tole je pa od Gala, sploh nevem kak mu je ratalo tako malo pisavo user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?