Soncnica Sandra ***
|
Pozdravljene! Evo z muko sem spravila Manco spati, tako da sedaj nekej na hitro pokomentiram, potem pa grem še jaz v mižale. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Nevem kaj je danes z Galom, kar naprej je jokast. Na vse sem že poštudirala, kaj novega ni jedel, v bistvu ni danes nič GH jedel, previt je, nahranjen tudi, prespal si je in on še kar joče, na trenutke je tiho in potem spet. Sam ne gre za kričeč jok, bolj za užaljeni, tak mi je hudo. Ob 19. uri je zaspal in se je zdajle v sanjah jokal , sem ga dvignala in ga stisnala k sebi in se je pomiril in nazaj zaspal. A so to zobje al kaj? Vročine nima. AURORA: tudi naša ima podobne "simptome" kot vaš Gal. To se ponavadi dogaja predvsem popoldan. Ravno tako je sita, previta, oba se ukvarjava z njo, .... njej pa ni nič prav in kar jokca. Očitno so res na pohodu zobki. Mašo Manci se je že pred časom videla bela pikica zgoraj na enki, potem pa je izginila . Sva bila že čisto prepričana da prihaja zobek, ker je bila takrat cel tedn malo tečkasta, potem pa je pikica izginila. Tako da mi ni nič več jasno. Ampak po mojem so zobki zelo blizu, saj smo bili včeraj na praznovanju enega RD, pa me je tako z zanimanjem opazovala, ko smo se "basali", da sem ji dala palčko trdega sira za okušat (beri: ga je lahko lizala), in kaj mi je mali vragec naredil??? Z dlesnimi mi ga je odgriznila, meni pa seveda nič jasno, ker se mi je palčka kar na 1x skrajšala (beri: sir je bil narezan na cca. 5-7mm debele podolgovate palčke). IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A še nekaj, sem mislila, da bi k naši extra tabeli dodale še slikco . Svojo bom pripopala, za ostale pa rabim dovoljenje. Tilči, jana, nina, aurora, naty....bi lahko kopirala kar iz avtarja. Kaj pravite? ESTRELLA: imaš moje dovoljenje IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno velikost plenice nosijo vaši sedaj? za ponoči sem mu danes že dala 4, ker je bil vsako jutro čisto moker,za čez dan pa imam še en paket 3 za porabit, potem grem pa tudi na 4 TILČI: midve imava št.3, uporabljava pa Beauty Baby, Mullerjeve pleničke in so nama full všeč in jih ne zamenjava za nič. Sva imeli od začetka Pamperske, pa so nama ful velikokrat premočile, tako da sem obupala nad njimi. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Majčika pa je super kot ponavadi. Nam je začela pri kosilu v krožnike in na žlico gledat. To ful hecno zgleda, ker se potem počutimo kot da ne bi smeli tolliko jesti. V bistvu pa ima željo po naši hrani. Očitno je dojela, da tudi mi papcamo, pa ne mlekeca. Kar odpira usta, ko nosim žhrano v usta. Hehe, .... tudi naša to počne že cca.14dni. Sploh ni šans, da bi bila med kosilom v ležalniku ali kaki drugi stvari. Če je budna mora biti obvezno pri nekomu od naju v naročju in podem cmoka in odpira usta kot en tavelik . Ja očitno so hroščki res začeli dojemati, da bi bilo dobro še kaj drugega kot samo melkca papati. Vreme je no coment. Hm, ob temle sem se spomnila na našega Trontlja. Kje hudiča pa je Narava? Kaj katera ve, kaj je z našo vremenarko. Kaj jo je Davud čisto zmozgal ali se je tako predala skrbi za novega člana, da nima več časa za nas? Hmmmm, .... tole pa tudi mene zanima, kje se naša Narava skriva. Dejmo vklopit radarje, katera kaj ve kje se skriva ???? Zdaj pa moram škratku umit zobke in pravljico za lahko noč je treba tudi prebrat. UPam, da mu boš kako lepo pravljico prebrala, da bo tvoj škratek hitro zapančal Evo zdele pa še na hitro nekej pogledam na natu, potem pa v mižale
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|