|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 20:25:56   
bobika
Zanima me, če ima katera mariborčanka ginekologinjo Jelko Kolarič in kakšno je vaše mnenje o njej?

Pridno :sloncek: in delajte na :duda:

nočko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 20:34:57   
aneja1
Jaz jo imam, do sedaj nimam pripomb nad njo. Sem zadovoljna, njo ima tudi moja mamica in sestra.

Imaš tudi ti njo za G ali bi jo rada imela?

Če jo imaš, kakšne izkušnje pa imaš ti z njo?

Sladko spančkajte

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 20:56:48   
mujcek
to je bila moja prva G, zdela se mi je fajn, ampak sem bila pri njej se mi zdi da samo 3krat, potem pa je menjala delovno mesto; sem pa že slišala, da nekatere niso bile zadovoljne z njo :zmeden:

:muca:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 21:02:10   
mika
Je tudi moja G in je zelo fajn. Vsakič ko sem bila na pregledu mi je naredla uz, pa kar je najboljše, nič ne komplicira. vedno ko sem prišla na pregled, me je sprejela z nasmeškom. tudi moja mama je zadovoljna pri njej.

Ja, pa še nikoli ni čakanja, ob uri ko sem bila naročena, sem bila na vrsti.

Lp, Mika
:sloncek:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ginekologinja v Mb?
3.3.2005 21:45:54   
bobika
Fajn!
Tudi jaz sem pri njej že nekaj let. Sprašujem vas zato, ker sem slišala, da je katastrofalna :zmeden:. Meni se tudi zdi vredu, pa res nikoli ne čakaš več kot 5 minut in se mi zdi, da se nam kr posveti.
Od začetka me je malo motlo to, da vedno, ko sem prišla v ordinacijo je rekla "kaj je", sedaj pa sem se navadila in mi je kr zanim pristop. Pa nazadnje se je z mano nekaj full zabavala :), tak da sem res zadovolna znjo. Sem mislila, če je imela katera kakšne posebne probleme pri njej.
Sicer pa je odvisno od vsakega posameznika in nekateri smo zadovoljni z njo drugi pa ne moreje prehvalit katerega drugega ginekologa. Tako pač je.
Sem že mal razmišljala o menjavi, pa me v ponedeljek, ko sem bila naročena pri njej pozitivno presenetila. Kr sama me je vprašala če želim zanositi in podobno.
Hvala vam za mnenja!

pa,pa

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Katerega ginekologa priporocas
someon

Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami? BRUS NATAŠA KOBAL BORUT BARBIČ MATIJA KOROŠEC SARA KENDA ŠUSTER NATAŠA LUČOVNIK MIHA SKUK EVA