Ginekologinja v Mb? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bobika -> Ginekologinja v Mb? (3.3.2005 20:25:56)

Zanima me, če ima katera mariborčanka ginekologinjo Jelko Kolarič in kakšno je vaše mnenje o njej?

Pridno :sloncek: in delajte na :duda:

nočko

aneja1 -> Ginekologinja v Mb? (3.3.2005 20:34:57)

Jaz jo imam, do sedaj nimam pripomb nad njo. Sem zadovoljna, njo ima tudi moja mamica in sestra.

Imaš tudi ti njo za G ali bi jo rada imela?

Če jo imaš, kakšne izkušnje pa imaš ti z njo?

Sladko spančkajte

mujcek -> Ginekologinja v Mb? (3.3.2005 20:56:48)

to je bila moja prva G, zdela se mi je fajn, ampak sem bila pri njej se mi zdi da samo 3krat, potem pa je menjala delovno mesto; sem pa že slišala, da nekatere niso bile zadovoljne z njo :zmeden:

:muca:

mika -> Ginekologinja v Mb? (3.3.2005 21:02:10)

Je tudi moja G in je zelo fajn. Vsakič ko sem bila na pregledu mi je naredla uz, pa kar je najboljše, nič ne komplicira. vedno ko sem prišla na pregled, me je sprejela z nasmeškom. tudi moja mama je zadovoljna pri njej.

Ja, pa še nikoli ni čakanja, ob uri ko sem bila naročena, sem bila na vrsti.

Lp, Mika
:sloncek:

bobika -> Ginekologinja v Mb? (3.3.2005 21:45:54)

Fajn!
Tudi jaz sem pri njej že nekaj let. Sprašujem vas zato, ker sem slišala, da je katastrofalna :zmeden:. Meni se tudi zdi vredu, pa res nikoli ne čakaš več kot 5 minut in se mi zdi, da se nam kr posveti.
Od začetka me je malo motlo to, da vedno, ko sem prišla v ordinacijo je rekla "kaj je", sedaj pa sem se navadila in mi je kr zanim pristop. Pa nazadnje se je z mano nekaj full zabavala :), tak da sem res zadovolna znjo. Sem mislila, če je imela katera kakšne posebne probleme pri njej.
Sicer pa je odvisno od vsakega posameznika in nekateri smo zadovoljni z njo drugi pa ne moreje prehvalit katerega drugega ginekologa. Tako pač je.
Sem že mal razmišljala o menjavi, pa me v ponedeljek, ko sem bila naročena pri njej pozitivno presenetila. Kr sama me je vprašala če želim zanositi in podobno.
Hvala vam za mnenja!

pa,pa

Stran: [1]