Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 14:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Meni je pa ona tako lepa in topla oseba. Kar domov bi jo vzela Jaaaaaaaa, meni tudi!
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 15:33:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej že celo nosečnost čakam na ljubavno pismo od Admina... pa nič Nosečnost? A mi česa ne vemo? A?
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 16:07:26
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej že celo nosečnost čakam na ljubavno pismo od Admina... pa nič Nosečnost? A mi česa ne vemo? A? a te firbec matra??? a... a...
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2008 20:06:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 15.8.2008 10:04:51
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Mišni je ratalo? Ja, no, še kar, Bisteni imam sicer krajše, ker me je najprej tako (nekako) ostrigla, potem je pa, ko me je sušila, rekla, da imam čisto preveč las in mi ji ful stanjšala. Ker jih je stanjšalal, jih je pa mogla potem še malo postrišt ... tako nekako kot jaz delam, če se sama strižem. Ampak je kar v redu. Samo moja frizerka bi me pa točno tako postrigla. HuAnita, ne, jaz nimam tako blazno dolgih las, ponavadi imem nekaj časa toliko dolge, kot Jennifer na sliki, potem me pa vsakih par let prime ins e na kratko ostrižem. Ampak imam čez dobre pol leta spet tako dolge. Mi hitro rastejo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?