Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 12:45:08
|
|
|
|
Šarki
|
a tako??
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 12:46:37
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 12:47:59
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 12:51:40
|
|
|
|
Mišni
|
U ja, ja, ja, hvala. Zdaj bi pa še link do kakšne od teh slik (najraje druge), da vidim, če bo kaj večja. Rabim za printat za k frizerki.
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 12:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobr tanchi, a lahko ta zoprn podpis malo skrajsas? Moras celo stran poskorolat zarad tvojih postov, da prides do drugih odgovorov (ne samo na tej temi).
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 12:54:39
|
|
|
|
Šarki
|
v ggogle daj da išče slike in vpiši jennifer aniston friends, pa ti jo vrže nekje na sredini ven. na linku mi jo ne pokaže spljoh
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 12:55:48
|
|
|
|
Šarki
|
oz, druga vrsta ta zadna slika
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2008 12:56:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2008 12:57:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2008 13:03:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:07:08
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Zdej je pa preširok . ja ti pa tud nisi nikol zadovolna sej ga bom kmal zamenala, sam da kej tacga v roke dobim da lah gor prpopam
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:08:11
|
|
|
|
Šarki
|
sej me bo Pikec s5 kregala da ji forum nategujem mah, j ga
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:09:51
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej me bo Pikec s5 kregala da ji forum nategujem mah, j ga looool....še dobro, da ji samo forum nateguješ
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej me bo Pikec s5 kregala da ji forum nategujem mah, j ga Ne, te bo kar Jerneja ali pa Admin, da skrajsaj podpis, ker sesuva forum
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:20:51
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Uf kako so starinske, a niso te novejše malo bolj sodobne? Meni so tako postriženi lasje zakon. Moja frizerka točno ve, da če ji rečem, naj me postriže stopničasto, samo da samo na eno štengo in nato hitri sestop, da je to to. Samo ona je zdaj na dopustu, jaz pa moram danes NUJNO k frizerju, tako da bom zdaj pa to sliko s seboj vlekla. Upam, da bo ratalo. Saj če si potem z likalnikom lase zlikaš, itrak pride drugače, bolj moderno, pa je.
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:23:31
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej me bo Pikec s5 kregala da ji forum nategujem mah, j ga Ne, te bo kar Jerneja ali pa Admin, da skrajsaj podpis, ker sesuva forum sej že celo nosečnost čakam na ljubavno pismo od Admina... pa nič
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:28:00
|
|
|
|
Mišni
|
Hvala, hvala, hvala.
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:35:37
|
|
|
|
amaya
|
Meni je pa ona tako lepa in topla oseba. Kar domov bi jo vzela
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:38:29
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Meni je pa ona tako lepa in topla oseba. Kar domov bi jo vzela Meni isto.
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
In 16x bolj pase k Bradu kot pa antipaticna Angellina
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 13:42:02
|
|
|
|
alička
|
Glede na to da mi nista všeč ne Brad, ne Angelina, naj bosta kr skupi. Jenifer pa naj si najde enega enako simpatičnega kot je ona .
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 14:06:08
|
|
|
|
HuAnita
|
Mišni - si te pa ne predstavljam s tako frizuro... A nisi imela ful ful dolgih las, vsaj na eni fotki, ki si jo dala na forum..... Fiška - meni je pa Agnellina taka, da ne vem, ali mi je lepa ali mi je pravzaprav grozna s tistimi iberžnimi žnablči mi je pa všeč, pa promocija gor/dol, ker ima toliko otrok.
|
|
|
|
RE: Jennifer Aniston - slike fizur 14.8.2008 14:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR In 16x bolj pase k Bradu kot pa antipaticna Angellina res je!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?