Anonimen -> RE: brez obsojanja.. (20.8.2008 15:58:55)
|
Dolgo se nisem oglasila, ker sem preprosto mislila, da je tema out.. - zastarala (nisem niti preverjala) a glej ga zlomka, kako ste se potrudile!! Hvala vsem za komentarje - tako za tiste s kritiko, kot vzpodbudne. Navkljub situaciji, v kateri sem se znašla, sem se ob nekaterih prav iz srca nasmejala. Prav razvedrilno brenje tole!! Vem, prav dobro vem... sama najbolje, da sem ga kiksnila in to tudi obžalujem. Seveda je zdaj prepozno. Vse kar mi ostane je UPANJE na dober izid. Ja, samska sem in hudirja, ko človek pomisli, da se preprosto ne more in da se ne bo nikoli spustil v kaj takega, napravi nepremišljenost enkrat in edinkrat; kot sem to storila jaz in potem ti narava takole vrtoglavo popestri zadevo. Huh!! Ne, ni prijetno, priznam. Nikomur ne privoščim podobne situacije. Obrnila sem se na vas, ker sem bila v stiski in morda v prevelikem upanju verjela, da boste razumele... Seveda moram živeti s tem naprej - do konca. Ampak to je moj del. Moje življenje. Lahko me črtite, me oglodate do kosti..., nekatere ste prav vešče v tem - kar privoščite si. Četudi na moj račun - ni problema. Nisem jezna, ne užaljena. V tem primeru sem lahko le sama nase. Lahko razumem, da vam je tako početje - spati z dvema, v relativno kratkem času nedoumljivo in nedopustno. Kakorkoli... Vse dobro vam želim - predvsem preudarnosti in treznega razmišljanja, ki ga sama takrat nisem imela. Naj vas čustva in strasti ne preplavijo - če pa že, pa zdaj iz vsega prebranega prekleto dobro veste kaj vam je storiti. Lepo vas pozdravljam.
|
|
|
|