Še ena T -> RE: brez obsojanja.. (14.8.2008 11:47:48)
|
Jaz pa mislim, da bi bil lahko oče tudi tisti, s katerim si imela spolne odnose 7. dan ciklusa. Jaz imam včasih cikluse zelo kratke in sem že imela tudi 9. dan že ovulacijo. Glede na to da semenčice preživijo od 2-3 dni, bi se oploditev že lahko zgodila, preden si imela spolni odnos 9. dan... Po moje se stvari lahko lotiš drugače. Premisli. Rekla si, da si mislila, da nisi plodna. Si s katerim od teh dveh moških imela že prej redne spolne odnose in nisi zanosila? Mogoče nista kompatibilna. S ta drugim pa sta in je takoj ratalo? Če moška vesta za situacijo ni problema. Takoj po rojstvu boš lahko naredila test DNK, pa bo. Če pa je situacija bolj zoprna glede tega, se zaupaj samo ta bolj razumevajočemu od njiju in potem greš z njim delat test DNK. V vsakem primeru boš vedela, kdo je oče. In tako je tudi prav. Veseli se otročka, kljub temu pa poskrbi, da bo oče sprejel tudi nekatere svoje očetovske dolžnosti. Upam,da je očka tisti, s katerim si bolj želiš otroka... Če pa ni, pa tudi v redu. Želela si otroka, zdaj ga končno imaš in bodi srečna. Srečno.
|
|
|
|