|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje GH in krči
13.8.2008 21:12:21   
*Naja
Pred 10timi dnevi sem začela z uvajanjem GH, to je bilo 3 dni pred dopolnjenim 6tim mesecem starosti. Do sedaj je vse potekalo ok, pupika je pridno okušala nove okuse, do sedaj sva poskusili že korenček, cvetačo, bučke in krompirček. Predvčerajšnjim in danes ponovno jo je grozno zvijalo zvečer, med 19.00 in 21.00. Jokala je brez prestanka, popolnoma nič ni pomagalo, dokler ni omagala v mojem naročju in zaspala brez večernega dojenja. Zdaj pa ne vem, a bi mogla prekinit z uvajanjem za nekaj časauser posted image Jedla je pa, ob teh dnevih, ko so bili krčki, en dan kuhane bučke, en dan pa krompirček s korenčkom. Ampak to oboje je npr. jedla že kak dan prej tudi, pa recimo ni bilo nobene reakcije.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje GH in krči
13.8.2008 22:08:59   
butt3rfly
ne prekinit, ti kar nadaljuj. vsako hrano ji dajaj po nekaj dni skupaj, tak boš najbolj vedla, kaj ji odgovarja in kaj ne. glede na to, da si komaj začela, pa svetujem, da začneš s kakšnim sadjem in standardno zelenjavo, ne pa prehitevat.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2008 20:41:49   
*Naja
Vsako živilo sem ji dajala posamično po 3 dni in ker je bilo vse ok, sem ji potem dala naslednjo vrsto zelenjave. Danes sem ji recimo zmešala kašico iz bučk in krompirja, seveda sem prej oboje že sprobala posamično po 3 dni.
Ne vem,ali naj sedaj na začetku poskusim uvesti čimveč vrst zelenjave, tako da se mala navadi okusov, ali naj bolj delam v tej smeri, da prideva čimprej na samostojen obrok z zelenjavo, ki sva jo že sprobaleuser posted image
Moj načrt je, da ji sedaj na začetku najprej uvedem zelenjavo, pa riž, kakšno polento. Da v roku meseca dni prideva na 1 samostojen obrok, recimo kosilo. Ko bo to uvedeno, bom pa začela s sadjem za dop.malico. A je to ok???

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2008 22:29:19   
Tisana
Mi smo probali na začetku čim več okusov zelenjave, s tem, da smo se izogibali alergeni zelenjavi in tisti, ki napenja. Sicer mi je pa zadnjič dietetičarka rekla, da se uvaja točno tako, kot imaš ti namen. Prvi mesec za kosilo zelenjava, potem naslednji mesec dodamo sadno malico (s tem da je ta baje popoldan in ne dopoldan), potem pa tretji mesec za večerjo mlečno žitna kašica. Dopoldan naj bi otrok še vedno pil samo mleko, ker baje mora do 1. leta starosti popiti še vsaj pol litra materinega mleka ali AM na dan, da dobi dovolj hranilnih snovi, potrebnih za njegovo rast in razvoj.Sicer pa, dokler tvoj user posted image  papa, nimaš kaj dosti komplicirat, razen kot si že lahko prebrala, da uvajaš zelenjavo postopoma in si potrpežljiva.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2008 20:58:11   
koala
Mojega sinka so napenjala nekuhana jabolka in na sopari kuhan brokoli.
Mislim pa da prav fino uvajaš, sicer pa poslušaj svoje srce, pa bo najbolj prav za tvojo princesko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?