![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 8:53:43
|
|
|
|
sonček33
|
Beyba - opravičilo - spet sem napisala Ema namesto Ela. Sori res!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 8:55:23
|
|
|
|
sonček33
|
spelka - evo, zdaj se morva pa odkupit mamici in Eli in jima kaj lepega prinesti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 9:30:18
|
|
|
|
pikicao.
|
dobro jutrooooooo kako kej nas bend.. mi mamo se kr akcijo pa iscemo plesalke.. tko d dokler ne najdemo vseh, mormo se mal pocakat s prvim nastopom na Maldivih, do kamor nas bo peljal avtobus za tok luskanga dojencka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 9:37:26
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: nf Jst tudi ne Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam. Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!! Moram malo razširit tole novico. Naša nf je danes zagledala plusek.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.10.2008 9:39:18 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 9:42:27
|
|
|
|
aqua77
|
TTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! Bravo nf-ka!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 9:56:25
|
|
|
|
pikicao.
|
cestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 9:59:46
|
|
|
|
aqua77
|
Sem pozabla zaželet vsem skupaj dobro jutro, oziroma zdaj že dober dan!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:02:37
|
|
|
|
miska73
|
Ja, pa res, dobro jutro in dober dan vsem. Aqua, hvala za kavo. Me je nfka tolk presenetla danes, da sem na vse drugo pozabila. Piki, ja pa bend moramo do konca sestavit. Obljubi mi, da bom jst prva plesalka v bendu, če se jih slučajno še veliko za plesalke javi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:03:21
|
|
|
|
aqua77
|
Sem se pozabla pohvalit, da sem bila zadnjič pri direktorci na sestanku, sem misnla, kaj mi bo spet povedala, da se ga usr....ala, pa mi je povedala, da je zelo zadovoljna z mano in sem dobila povišico in to kljub temu da grem v sredo na bolniško in me en mesec ne bo. med vrsticami mi je namignila, da imam velike možnosti, da mi po novem letu, ko mi poteče pogodba podaljšajo za nedoločen čas....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:10:18
|
|
|
|
pikicao.
|
Piki, ja pa bend moramo do konca sestavit. Obljubi mi, da bom jst prva plesalka v bendu, če se jih slučajno še veliko za plesalke javi. ja obljubim ti.. bos ta glavna plesalka.. tko d se kr zacni ze razmigavat.. maldivi bodo kmalu tu.. avtobus nas pa ze caka v nizkmu startu aqua sm vesela zate
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:11:33
|
|
|
|
aqua77
|
hvala piki, kaj nam še manjka pri bendu??? Kaj bom pa jaz delala???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:14:31
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj si zelis?? pevka, kak instrument? koreograf? odgovorna za kostume?racunovodja? dela je dost vse ostale pa RAAAAAAAAAAPOOOOOOORT kje ste???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:18:37
|
|
|
|
gigi1
|
Miška hvala za lepo novičko Nf še tukaj čestitam Aquica pa se le stvari na bolje obračajo . Vsaj dan naj ti prinese kaj dobrega Murkica baje je prva pomoč pri herpesu lastno ušesno maslo. Upam, da se ti kmalu pocajta. Beyba vaše prigode je vedno tako lepo brat . Luščka naši prelepi Eli. Erin Tilko je tud tak cukerček.Upam, da bo žavba pomagala in bo s prstki kmalu vse OK. Se* čimprej se pocajtaj, do takrat se pa kar pusti razvajat Špelka se že nekaj časa špikam. V torek pa upam, da končno s hormoni. Hvala za lepe želje Pikicao jst lahk tud zaplešem, da ne bom sam ust odpirala...pa še bus do Maldivov zrihtam . Bom kukr mal menadžerke
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.10.2008 10:19:01 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:22:10
|
|
|
|
pikicao.
|
gigi tist sm jzzzzz, lahko si pa deliva menegerski polozaj ziva mi2 z aquo sva na obeh naslovih aktivne.. ti si mi nekam sumljiva k te nc ni vsem k se pa niste javle na raport pa dobite kazen sam mormo se doloct kaj bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:24:16
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica pol sem pa tvoja desna roka Evo bus že zrihrala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:27:36
|
|
|
|
aqua77
|
O kak bombastičen bus!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:28:27
|
|
|
|
pikicao.
|
bravo gigi se kazga sexy soferja kok casa pravte d se bomo furale do Maldivov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:29:28
|
|
|
|
miska73
|
Žiži, bus je fenomenalen. Kdo bo pa voznik? Dej enga žrebca zrihti...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:32:31
|
|
|
|
pikicao.
|
lahko mamo avdicijo se ze soferje jz bi rade volje koga gor prpopala, sam mi zmer una miniaturna slikca vn pride..tko d ce ma ktera kaksn nasvet kako bi jz (blondinka) to popravla.. sm na voljo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:32:54
|
|
|
|
aqua77
|
Enga HOT!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:41:31
|
|
|
|
pikicao.
|
sam a bo eden dost za vse ns?? hmmm to bo zdej vprasanje jz predlagam unga mojga lepotca k je bil zvezan (se se kr tooook smili) un na 23 strani, joj ubozcek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:43:22
|
|
|
|
gigi1
|
Evo en povodni mož se je že prijavil na avdicijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:45:00
|
|
|
|
gigi1
|
No tale tud...je pa mičkan kosmat. Sorry Ajsi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:45:45
|
|
|
|
ledenka
|
vas na hitro pozdravljam, imam, kot običajno, noro gnečo... eh. se pa ok počutim odkar pojem dopoldan par krekerjev, mi je manj slabo. ugotavljam, da mi je slabo, če imam prazen želodec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.10.2008 10:46:56
|
|
|
|
miska73
|
Žiži, men je kr naenkrat vroče pa učke so mi iz jamic vn skočle... Glasujem za ta druzga. Njami.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.