|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
3.10.2008 8:53:43   
sonček33
Beyba - opravičilo - spet sem napisala Ema namesto Ela. Sori res!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
3.10.2008 8:55:23   
sonček33
spelka - evo, zdaj se morva pa odkupit mamici in Eli in jima kaj lepega prinesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
3.10.2008 9:30:18   
pikicao.
user posted image

dobro jutrooooooo user posted image user posted image
kako kej nas bend.. mi mamo se kr akcijo pa iscemo plesalke.. tko d dokler ne najdemo vseh, mormo se mal pocakat s prvim nastopom na Maldivih, do kamor nas bo peljal avtobus user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za tok luskanga dojencka user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
3.10.2008 9:37:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nf
user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nf
Jst tudi ne user posted image user posted image user posted image user posted image          Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam.
Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!!    user posted image user posted image user posted image

Moram malo razširit tole novico.
Naša nf je danes zagledala plusek.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.10.2008 9:39:18 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
3.10.2008 9:42:27   
aqua77
TTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! Bravo nf-ka!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
3.10.2008 9:56:25   
pikicao.
cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
3.10.2008 9:59:46   
aqua77
Sem pozabla zaželet vsem skupaj dobro jutro, oziroma zdaj že dober dan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
3.10.2008 10:02:37   
miska73
Ja, pa res, dobro jutro in dober dan vsem.
Aqua, hvala za kavo.
Me je nfka tolk presenetla danes, da sem na vse drugo pozabila.

Piki, ja pa bend moramo do konca sestavit.
Obljubi mi, da bom jst prva plesalka v bendu,
če se jih slučajno še veliko za plesalke javi.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
3.10.2008 10:03:21   
aqua77
Sem se pozabla pohvalit, da sem bila zadnjič pri direktorci na sestanku, sem misnla, kaj mi bo spet povedala, da se ga usr....ala, pa mi je povedala, da je zelo zadovoljna z mano in sem dobila povišico in to kljub temu da grem v sredo na bolniško in me en mesec ne bo. med vrsticami mi je namignila, da imam velike možnosti, da mi po novem letu, ko mi poteče pogodba podaljšajo za nedoločen čas....

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
3.10.2008 10:10:18   
pikicao.
Piki, ja pa bend moramo do konca sestavit.
Obljubi mi, da bom jst prva plesalka v bendu,
če se jih slučajno še veliko za plesalke javi.

ja obljubim ti.. bos ta glavna plesalka.. tko d se kr zacni ze razmigavat.. maldivi bodo kmalu tu.. avtobus nas pa ze caka v nizkmu startuuser posted image user posted image

aquauser posted image user posted image user posted image user posted image  sm vesela zate

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
3.10.2008 10:11:33   
aqua77
hvala piki,

kaj nam še manjka pri bendu???user posted image Kaj bom pa jaz delala??? user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
3.10.2008 10:14:31   
pikicao.
kaj si zelis?? pevka, kak instrument? koreograf? odgovorna za kostume?racunovodja? dela je dost user posted image user posted image user posted image user posted image
vse ostale pa RAAAAAAAAAAPOOOOOOORT user posted image
kje ste???

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
3.10.2008 10:18:37   
gigi1
Miška hvala za lepo novičko user posted image

Nf še tukaj čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aquica pa se le stvari na bolje obračajo user posted image  user posted image  user posted image . Vsaj dan naj ti prinese kaj dobrega user posted image

Murkica baje je prva pomoč pri herpesu lastno ušesno maslo. Upam, da se ti kmalu pocajta.

Beyba vaše prigode je vedno tako lepo brat user posted image . Luščka naši prelepi Eli.

Erin Tilko je tud tak cukerček.Upam, da bo žavba pomagala in bo s prstki kmalu vse OK.

Se* čimprej se pocajtaj, do takrat se pa kar pusti razvajat user posted image

Špelka se že nekaj časa špikam. V torek pa upam, da končno s hormoni. Hvala za lepe želje user posted image

Pikicao jst lahk tud zaplešem, da ne bom sam ust odpirala...pa še bus do Maldivov zrihtam user posted image . Bom kukr mal menadžerke user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.10.2008 10:19:01 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
3.10.2008 10:22:10   
pikicao.
gigi tist sm jzzzzz, lahko si pa deliva menegerski polozaj user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva mi2 z aquo sva na obeh naslovih aktivne.. ti si mi nekam sumljiva k te nc ni  user posted image   user posted image

user posted image vsem k se pa niste javle na raport pa dobite kazen  user posted image   user posted image
user posted image user posted image user posted image sam mormo se doloct kaj bouser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
3.10.2008 10:24:16   
gigi1
Pikica pol sem pa tvoja desna roka user posted image  user posted image  user posted image

Evo bus že zrihrala

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
3.10.2008 10:27:36   
aqua77
O kak bombastičen bus!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
3.10.2008 10:28:27   
pikicao.
bravo gigi user posted image user posted image  se kazga sexy soferja user posted image user posted image user posted image
kok casa pravte d se bomo furale do Maldivov user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
3.10.2008 10:29:28   
miska73
Žiži, bus je fenomenalen. Kdo bo pa voznik? Dej enga žrebca zrihti...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
3.10.2008 10:32:31   
pikicao.
lahko mamo avdicijo se ze soferje user posted image user posted image user posted image user posted image

jz bi rade volje koga gor prpopala, sam mi zmer una miniaturna slikca vn pride..tko d ce ma ktera kaksn nasvet kako bi jz (blondinka) to popravla.. sm na voljouser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.10.2008 10:32:54   
aqua77
Enga HOT! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
3.10.2008 10:41:31   
pikicao.
sam a bo eden dost za vse ns?? hmmm to bo zdej vprasanje user posted image user posted image user posted image user posted image
jz predlagam unga mojga lepotca k je bil zvezan (se se kr tooook smili) un na 23 strani, joj ubozcek

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
3.10.2008 10:43:22   
gigi1
Evo en povodni mož se je že prijavil na avdicijo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
3.10.2008 10:45:00   
gigi1
No tale tud...je pa mičkan kosmat. Sorry Ajsi user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
3.10.2008 10:45:45   
ledenka
vas na hitro pozdravljam, imam, kot običajno, noro gnečo... eh. user posted image  se pa ok počutim user posted image  odkar pojem dopoldan par krekerjev, mi je manj slabo. ugotavljam, da mi je slabo, če imam prazen želodec user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
3.10.2008 10:46:56   
miska73
Žiži, men je kr naenkrat vroče pa učke so mi iz jamic vn skočle...
Glasujem za ta druzga. Njami.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.