|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
12.9.2008 9:52:09   
baguSka
No super natasi... dobra sta. Jst ze ne vem kako bi tole ponoc izvedla... user posted image

Midva greva pa ze takoj po sihtu se razvajat v savno pa jacuzzi, pa vecerjico ob sveckah, pa zakonsko pojstlo.... user posted image  jeees, aj kant wejt... user posted image  ups... bubica, sej tebe pa tud kmal peljem!user posted image user posted image  Samo da bo moj moz mel se ta privilegij, da bo se spal z dvajstletnico... ti bos pa ze s 40... user posted image user posted image  a bo problem!?user posted image

Pa glej da ne shujsas prevec... ker pol bom k en balincek zate... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 876
12.9.2008 9:54:56   
NATAŠI
ja baguska mal bo krize to s spanjem ampak ni panike.... bova zmogla user posted image  user posted image  user posted image , vidva bosta imela pa en čudovit vikend, izkoristita ga maksimalno, razvajajta se, crkljajta, ... .v glavnem naj bo vse na full .... bubica te bo pa počakala saj veš da je fejst punca in ji ne bo težko user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.9.2008 10:02:48   
baguSka
evo, tkole bova... user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 878
12.9.2008 10:05:16   
NATAŠI
baguska ali nam skomine delaš user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.9.2008 10:06:33   
NATAŠI
takole pa midva user posted image

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 880
12.9.2008 10:08:10   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej je tud gut! samo da midva bova mokra od vode, jacuzije, savne in sexa... vidva pa od svica!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.9.2008 10:09:35   
baguSka
natasi, ce bos pa kej tacga oblekla, bos pa ti mogoce se zarad cesa drucga svicala... user posted image

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.9.2008 10:11:45   
baguSka
evo, zvecer se pa lohk se mal ohladis... user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 12.9.2008 10:15:19 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
12.9.2008 10:13:46   
NATAŠI
hahah... baguska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... veš da bom pa jaz tkole zgledala bom pa dooolg na bubicini dieti user posted image  user posted image  

drugač pa, mokra bova verjtno od dežja... saj veš dež in midva- zvesti prijatelji user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.9.2008 10:14:43   
NATAŠI
še to baguska... kaj a misliš da midva ne bova nič mokra od sexa user posted image  user posted image  ... saj bova eno nočko tam prespala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 885
12.9.2008 10:16:19   
NATAŠI
baguska se bom jaz tkole ohladila za mojega možeka user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.9.2008 10:17:31   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

še to baguska... kaj a misliš da midva ne bova nič mokra od sexa user posted image  user posted image  ... saj bova eno nočko tam prespala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja sej vem... ampak bosta pomoje full utrujena od nocojsne dooolge voznje... user posted image user posted image

nooo, ce se bos pa tkole svicala in hladila, pol pa ni vrag, da ne bosta se zadnje energije iz pet potegnila, za se en dober nocni svic... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 12.9.2008 10:18:34 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.9.2008 10:24:14   
baguSka
bubica pa neki prav, da bo stanovanje strihala... ahm... user posted image

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.9.2008 10:24:38   
NATAŠI
pa ti ne poznaš naju ... a veš kaj se nama je dogajal na pročni dan, pa že dneve prej ... pa ob 7 zjutraj po ohceti sva šla spat.... ampak energijo za poročno noč sva pa imela.. .tako da nama tole v italiji ne uide user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.9.2008 10:25:34   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ja nekaj pripoveduje po ovinkih ... je tko skrivnostna da vprašanje kaj ima za bregom user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.9.2008 10:32:31   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

bubica pa neki prav, da bo stanovanje strihala... ahm... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.9.2008 10:36:05   
baguSka
no no.. kr dejta si duska.. user posted image user posted image user posted image

ja bubica me je neki vabla da pridem pomagat strihat.. zdej je pa kr poniknila, tko da... nc ne vem.. user posted image

sm pa full hude flete najdla.. mal gledam in firbcam po netu, kaj bi midva nardila, ce bi enkrat nekoc.. mogoce v bliznji prihodnosti, dobila stanovanje.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.9.2008 10:45:38   
baguSka
bubica, tale komb.me je pa nate spomnla.. pa ne vem zakaj mene tok stvari nate spominja.. user posted image

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.9.2008 10:48:46   
NATAŠI
midva bova tudi naslednje leto prebelila stanovanje ker se je v dveh letih tolk dogajal da bo kar nujno .... pa si moram tud mal pogledat dobre kombinacije... midva imava drugače full v oranžnih in rumenih barvah

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.9.2008 11:02:24   
Bubamaraa

bubica, tale komb.me je pa nate spomnla.. pa ne vem zakaj mene tok stvari nate spominja.. user posted image

user posted image

ker bom mela v tej kombinaciji dnevno mogoč...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.9.2008 11:03:09   
Bubamaraa

no no.. kr dejta si duska.. user posted image user posted image user posted image

ja bubica me je neki vabla da pridem pomagat strihat.. zdej je pa kr poniknila, tko da... nc ne vem.. user posted image

je mož reku, da ne ve če bi zaupu dvema potrebnima babama pleskanje....zakaj kej ne??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.9.2008 11:07:02   
baguSka
je mož reku, da ne ve če bi zaupu dvema potrebnima babama pleskanje....zakaj kej ne???

kot sem rekla... tvoj moz ze ve... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.9.2008 11:12:47   
Bubamaraa

je mož reku, da ne ve če bi zaupu dvema potrebnima babama pleskanje....zakaj kej ne???

kot sem rekla... tvoj moz ze ve... user posted image user posted image user posted image

je res premameten...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.9.2008 11:37:48   
NATAŠI
o vidve frače .... kakšne imata user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.9.2008 12:10:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

o vidve frače .... kakšne imata user posted image  user posted image  user posted image

sej se lahk nama pridružiš...več nas bo bolj bo veselo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......