|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
9.9.2008 14:06:14   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Maya, buba..boste imele kej časa za user posted image ta teden? Pa da bi še albumček mal pogledala!

ne vem mogoče v petek??? Prej težko, še za petek moram vidit kdaj ma moj tekmo :)

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
9.9.2008 14:23:13   
NATAŠI
kar pančkate... čist zatišje. Nič grem jaz domov in vam želim en lep dan user posted image

pa-pa

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.9.2008 7:37:14   
Bubamaraa
morning....

kje ste punce???? user posted image

jst sem včeri šla v koloseja gledat Mammma mia in vam morm povedat, da je tolk dobr film, da sem se prov sprostila ob njem...res super film...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.9.2008 7:51:26   
NATAŠI
jutro bubica...

o dobr to da narediš mal za svojo dušo ... jaz ti pa povem, da je naš mali zdajle toook razvajen (smo bili res skos skupaj) in me prav skrbi kako bo on zdaj zdržal brez naju 2-3 dni .... pa tako komaj čakam da greva malo

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.9.2008 7:59:08   
sepetalka
Dobro jutro,

včeraj sem si šla prvič v življenju spulit zob in to zob, ki mi ga je kao dr zdravla. No evo, pridem do oralnega kiruga in valda je moški, velik ko gora in si mislim tale tip bo men zob ven dal. Sem se ga kar malo ustrašla, bil je sicer mlad in kar za pogledat samo...uff. Sem mislila, da imam bagar v ustih, ko mi je začel kpat ven. Jezus, saj bolelo ni samo hallo, saj se mi je obesil na čeljust sem mislila, da mi pol glave kople ven.
Zato ljudje pazite na svoje zobe, jaz imam srečo da jem zdravila za ledvico, ki mi zraven še zobe uničuje, pa ni važno če si jih umivam non stop. Ja no bom preživela.

Ja buba sem slišala, da je full gut movie, sem si ga hotla dol zvlečt, pa imam še tolk starih filmov, da morav najprej tiste pogledat!
Ja mene že malo daje za poroko, pa še deklišno imam vmes. Komaj čakam drug teden!!user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 830
10.9.2008 10:21:14   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

sam najbolj pa pogrešam mojo baguskooooooo.....kje je mojaaa ljubicaaaaaaa???????user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 831
10.9.2008 10:23:34   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

ja pa res kje je baguska ....   a ima full gužvo ali je na dopustu

mal guzvo... mal se mi nic ne da... mal mam slabe dneve... mal mam spet guzvo... mal se mi nic ne da... mal mam super dneve... spet mal guzvo... itd itd... user posted image user posted image user posted image

in ce sem ciist iskrena: na vsake tolk sem vas celo uspela mal prebrat, za kaksen odgovor je pa ze zmanjkal casa... al pa volje... al pa casa... al pa volje... al pa... itd itd... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.9.2008 10:31:07   
baguSka
Sepetalka upam da si boljse... tko custveno, kot ustmeno... user posted image user posted image

A nisi ti ze imela dekliscino!!?? user posted image user posted image user posted image  Al sm jst kej zamesala...!?user posted image

Ga. Natasi se enkrat: lepa nevesta si bla!user posted image

Ga. Pikovit - cestitke za poroko! Sem mislila na vaju na porocni dan... medtem ko sem jaz uzivala na svojem pikniku... smo s tvojima sosolcema debatirali o vama... user posted image user posted image user posted image  In obujali spomine na solske case... user posted image

Lepo presenecenje tvojega dragega... user posted image  Ni kej - lepo te razvaja! Fajn si si najdla tole... Ceprav jaz, roko na srce, nebi mogla nikol tkole na racun svojga moskega uzivat... user posted image  Ne vem zakaj, ampak mi full nebi blo gut. Mam prevec izkusenj za sabo - taksnih in drugacnih. Ti pa upam da uzivas maximalno!!user posted image user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.9.2008 10:33:24   
baguSka
BUBA - lubica moja!!!! A bi sla v Ikeo?? Kdaj pa?? Jst bi tud full sla mal pogledat.... Greva lohk skupi en krog... pa se kero vzameva s sabo, ce bo hotla... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.9.2008 10:34:44   
baguSka
Aja btw: kdaj se gremo pa s Cuci razvajat v troje!?user posted image  Oktobra?? Novembra za tvoj RD?user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.9.2008 10:42:37   
NATAŠI
da še malo pripopam:

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.9.2008 10:43:57   
NATAŠI
in še eno med najinim plesom- društvo mrtvih pesnikov Ti si meni vse

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.9.2008 10:46:20   
NATAŠI
jaz vam kar morim s temi slikicami .... sem še čist not user posted image  user posted image

baguska upam, da so prišli dnevi energije nazaj in da si ok in nasmejana ....

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.9.2008 10:49:28   
baguSka

ce ne prej, bo kej vec energije zihr v pondeljk... ker se greva z mojim mozkom ta vikend razvajat na Bled!!user posted image user posted image user posted image  ampak res samo v pondeljk... pol bo pa ze konc... v pondeljk jih bom namrec napolnila 30!!!user posted image user posted image user posted image  in v tork bom ze starka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.9.2008 10:55:38   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja btw: kdaj se gremo pa s Cuci razvajat v troje!?user posted image  Oktobra?? Novembra za tvoj RD?user posted image

ja se mormo zment.....user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.9.2008 10:56:42   
Bubamaraa

ce ne prej, bo kej vec energije zihr v pondeljk... ker se greva z mojim mozkom ta vikend razvajat na Bled!!user posted image user posted image user posted image  ampak res samo v pondeljk... pol bo pa ze konc... v pondeljk jih bom namrec napolnila 30!!!user posted image user posted image user posted image  in v tork bom ze starka... user posted image user posted image user posted image

moja lubicaaaa bo v ponedeljek mela rojstni dan......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.9.2008 11:17:34   
NATAŠI
baguska no.. pa saj to je full lepa okrogla.... izkoristi jo na full, žuraj, praznuj in uživaj.... vidva na bled midva pa na formulo za vikend  user posted image  user posted image  user posted image  samo da si jaz vzamem frej v ponedeljek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 842
10.9.2008 16:09:28   
baguSka
ja bubica... tvoja lubica bo ze stara... user posted image user posted image user posted image

ne vem kolk ga bom zurala... v teh letih moram ze mal pazit!user posted image

natasi, fajn uzivejta tud vidva ta vikend... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.9.2008 7:13:54   
NATAŠI
dobro jutro

no ... kje pa ste res  vse?

baguska ja upam da se bova imela super... kar me malo ovira je to, da me skrbi kako bo Timotej prenesl to ko naju ne bo

včeraj sva pa dobila slikice na dvd-ju .. full lepo narejeno user posted image  user posted image  user posted image  ... in še tako dve taki full lepi sliki nama je naredil za na steno na ne vem kakšni podlagi že- v glavnem lepooooo  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.9.2008 8:45:42   
Bubamaraa
morning....

evo jst že pridno služim evrčke.....in komi čakam, da grem domov, ker grem potem v flet ploščice sipat v kuhinji...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.9.2008 8:47:58   
NATAŠI
bubica pridna ... jaz tud že delam, zdajle imam kavico in mmmmm njami dober rogljiček

a imaš kakšno slikico od stanovanja

Neposredna povezava do sporočila: 846
11.9.2008 8:58:29   
baguSka
Morning bowt of ju.. mams.. user posted image  (a se lohk mau tolazm...!?)...user posted image

Natasi, nic ne skrbi za Timoteja.. sej je ze velik fant.. bos vidla da bo vse ok.user posted image  Pa dober tek!

Bubica, pridna si.. vidm da ste si tole res cist na hard vzel s stanovanjem.. in boste ciiist na frisno vse uredil!? Kuulsko... user posted image

Evo, midva sva tud vceri zvedla lepo novicko, upam pa, da bo se lepsa naslednji teden.. user posted image  Torej: zadnjic ko sem sla najinga lastnika stanovanja mal pobezlat, ce nama koncno po enem letu 'proda' stanovanje, je lajk olwejs komentiru, da od naju NIC noce za ta stanovanje itd.. Mu spet nisem prsla do zivga, nama je pa takoj napisu soglasje, da se lahko tam redno prijaviva.. Nooo, vceri pa je moj dragi tast 'mal znorel' in je reku, da gre naslednji teden do tega najinega lastnika (btw - sta najboljsa prijatelja) in da ga bo 'posteno' za usesa... user posted image  Da zdej nej se pa ze zjasni kaj hoce in da midva ne moreva nic delat v stanovanju, ker pac ni pisano na naju, da je potrebno prenove itd in da ne moreva vec zivet na njegov racun itd itd.. in da mu bo reku, da proda tud vse svoje premozenje ce tko hoce, samo da bi nama dal to stanovanje v katerem sva.. user posted image  Kar pa seveda ta 'stric' ne bo hotu.. Joooj.. ciiist sm firbcna kako se bo razpletlo.. Smo tok tecni, da nas bo na koncu se vn vrgu.. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
11.9.2008 9:30:16   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

bubica pridna ... jaz tud že delam, zdajle imam kavico in mmmmm njami dober rogljiček

a imaš kakšno slikico od stanovanja

nimam še..... ko bo konec bom poslikala pa pokazala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.9.2008 9:30:54   
Bubamaraa

Evo, midva sva tud vceri zvedla lepo novicko, upam pa, da bo se lepsa naslednji teden.. user posted image  Torej: zadnjic ko sem sla najinga lastnika stanovanja mal pobezlat, ce nama koncno po enem letu 'proda' stanovanje, je lajk olwejs komentiru, da od naju NIC noce za ta stanovanje itd.. Mu spet nisem prsla do zivga, nama je pa takoj napisu soglasje, da se lahko tam redno prijaviva.. Nooo, vceri pa je moj dragi tast 'mal znorel' in je reku, da gre naslednji teden do tega najinega lastnika (btw - sta najboljsa prijatelja) in da ga bo 'posteno' za usesa... user posted image  Da zdej nej se pa ze zjasni kaj hoce in da midva ne moreva nic delat v stanovanju, ker pac ni pisano na naju, da je potrebno prenove itd in da ne moreva vec zivet na njegov racun itd itd.. in da mu bo reku, da proda tud vse svoje premozenje ce tko hoce, samo da bi nama dal to stanovanje v katerem sva.. user posted image  Kar pa seveda ta 'stric' ne bo hotu.. Joooj.. ciiist sm firbcna kako se bo razpletlo.. Smo tok tecni, da nas bo na koncu se vn vrgu.. user posted image user posted image

no super....držim pestke al fige (tist ko bolj pomaga) da se vse uredi vama v prid...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.9.2008 9:32:40   
baguSka
user posted image  tnx

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......