Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč... 4.3.2005 8:58:28
|
|
|
|
JASNA D
|
Malika - jaz sem bila na istem - zaradi 2. otroka izgubila službo, bila doma cele dneve s ta malim, ded pa je delal - s prijatelji je bil le tu in tam (razen enega tedna na jadranju in enega tedna na Finskem, službeno). Če te kaj potolaži - je na srečo prehodnega značaja, ded pa tudi začne poslušat, sčasoma, kaj te tare. Tudi jaz bi ti rekla, da naredi čim več zase, ker se potem počutje drastično spremeni..... Pozitivne misli in pogumno naprej! Jasna
|
|
|
|
Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč... 7.3.2005 17:19:37
|
|
|
|
frutka_
|
Malika pridi kaj na čvek v Koloseja. Me bomo vlačle Vita okrog ti pa v miru spij Nescaffe! ;) Mislim, da so tvoji občutki čisto normalni. Imam prijateljico, ki je v kratkem časovnem obdobju rodila prvega in kmalu še drugega. Prva nosečnost je bila čudovita, tako kot jo opisuješ ti, druga pa totalno "zamorjena" (sorry izrazu):zmeden2:. Bila je v bolnici, oddaljila se je od moža, spraševala se je kako bo lahko imela tako rada drugega kot prvega..v glavnem bila je čisto adijo (kot rečemo mi). No, ko je rodila se ji je psihično stanje izboljšalo za 100 postov (kot ti je že Jasna prej napisala) tako da kar pogumno in pozitivno pa bo bolje. Mislim pa, da potrebuješ čas zase, za vaju s partnerje...vzemi si ga! Pa pridi kaj med ljudi!9nebesa;)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?