|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
4.3.2005 8:58:28   
JASNA D
Malika - jaz sem bila na istem - zaradi 2. otroka izgubila službo, bila doma cele dneve s ta malim, ded pa je delal - s prijatelji je bil le tu in tam (razen enega tedna na jadranju in enega tedna na Finskem, službeno). Če te kaj potolaži - je na srečo prehodnega značaja, ded pa tudi začne poslušat, sčasoma, kaj te tare. Tudi jaz bi ti rekla, da naredi čim več zase, ker se potem počutje drastično spremeni.....

Pozitivne misli in pogumno naprej!

Jasna

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.3.2005 17:19:37   
frutka_
Malika pridi kaj na čvek v Koloseja. Me bomo vlačle Vita okrog ti pa v miru spij Nescaffe! ;)

Mislim, da so tvoji občutki čisto normalni. Imam prijateljico, ki je v kratkem časovnem obdobju rodila prvega in kmalu še drugega. Prva nosečnost je bila čudovita, tako kot jo opisuješ ti, druga pa totalno "zamorjena" (sorry izrazu):zmeden2:. Bila je v bolnici, oddaljila se je od moža, spraševala se je kako bo lahko imela tako rada drugega kot prvega..v glavnem bila je čisto adijo (kot rečemo mi). No, ko je rodila se ji je psihično stanje izboljšalo za 100 postov (kot ti je že Jasna prej napisala) tako da kar pogumno in pozitivno pa bo bolje.

Mislim pa, da potrebuješ čas zase, za vaju s partnerje...vzemi si ga!

Pa pridi kaj med ljudi!9nebesa;)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.3.2005 10:09:18   
Seven*
Jaz se dostikrat obnasam zelo podobno. In zmerom znova ugotavljam, da je to predvsem takrat, ko sem preobremenjena, me mucijo skrbi ali sem pa zalostna zaradi dolocene trenutne situacije.. Ves kaj ti predlagam. Poskusi se malo sprostiti. Malega Vita daj v varstvo (upam, da imas kaksno moznost) in si privosci nekaj za duso. Idi se kopat, zraven vzami kaksno knjigo ali pa mogoce na kaksen sproscen klepet s kaksno prijateljico. Nekaj pac, kar te pomirja in sprosca..

Vcasih smo mamice taksne, da pozabimo na svoje potrebe in na svoje pocutje. In ponavadi se zgodi, da pride za nami.. Pa se takrat ne vemo zakaj je to..

Pa enkrat si privosci en doooolg spanec. Celo noc in se dalj..

Mama Malika! :) Trenutno si mamica malemu otroku in se noseca hkrati. To ni lahka naloga. To je garanje za tvoje telo in tvojo duso..

Privosci si malo..

:kava: + :rozica: + :darilo: + :torta: + :morje: je kljuc do uspeha!!!!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?