malika -> Kako se/ste se razumele s partnerji med nosečnostjo? (3.3.2005 10:46:03)
|
Jaz več ne vem kaj naj. Prva nosečnost je potekala super, skoz sem bila nasmejana, dobre volje skratka razen redkih čustvenih izbruhov je bilo vse lepo in prav. Proti temu kar se dogaja zdaj, lahko rečem pravljično. Zdaj pa gre vse, ampak prav vse narobe. Večino časa sem depresivna, žalostna, slabe volje in zelo veliko časa v solzah. Poleg tega sem baje tudi gobčna, zadirčna in dragega nemalokrat baje namerno užalim. No res, da dostikrat zinem kaj nepremišljenega, ampak nikoli nimam slabega ali hudobnega namena. Opažam, da sva se zelo oddaljila eden od drugega in da je on veliko raje v družbi svojih kolegaov kot z menoj. S njimi je vedno dobre volje in vedno pripravljen na hec, ko pa pride domov, pa ga vsa dobra volja mine.Tudi ko ga pokličem(po novem vedno manj), čutim da se mu razpoloženje hitro spremeni in v pogovoru je površen. Kar precej sva se pogovarjala o tem (zdaj ne več) in vso, prav vso krivdo vali name.On ni ničesar kriv, jaz sem tista, ki se je iz najbolj veselega bitja pod soncem, ki ga je kdaj spoznal, spremenila v to kar sem zdaj -njegove besede. Saj vem, hormoni, ampak a se da to krizo še kako drugače rešit? Nekak ne zmorem več in zdi se mi, da je iz dneva v dan huje. Ubogi moj otroček, saj se trudim zaradi njega, ampak mi slabo uspeva.
|
|
|
|