|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dogodivščine naših malčkov
3.3.2005 18:02:08   
lol
Jest sem pa mal prej tamalmu neki razlagala,pol pa še on men.No in ga mal nisem slišala,pa sem rekla, kaj si reku,tamal pa men prav:ah nč pozab.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.3.2005 18:02:39   
lol
Star je pa 3,5 let

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
3.3.2005 18:18:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.3.2005 18:34:39   
lol
Pri moji sestri je blo pa takole.Imeli so dedka mraza in tam je veliko otrok.Otroc so se igral in skakal nakar njihov zmanka.Starša sta gledala,če se bo od kje prikazal,vendar zaman.No po dveh minutah pa pride kelnar in reče da en revček pred wc-jem stoji in kriči:mami,oči sem že.(star je bil pa 2,5 let)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.3.2005 19:31:26   
manchy
no da se jst delim ene par dogodivščin z vami, k jih jst poslušam že celo življenje. in sicer moj bratec-k je zdej sicer ze velik velik, je mel baje par takih za dol past. enkrat ga je mami s sabo vzela v garderobo, ker ga ni hotla pustit samega v trgovini, in ko se je preoblačla, je brat ušel ven iz kabine (splezal pod vrati) in mami ni mogla za njim ker je bla lih v fazi oblačenja. in se hitro obleče in ga gre iskat, in ga najde v izložbi ko se pogovarja z lutkami:)
e
nkrat jo je pa policaj ustavu, ne vem čist zarad česa, in je bratec prašu : "mami kaj pa ta poštar hoče od tebe"

ko mu je pa sestra v zdr. domu hotla kri vzet je pa reku: sam plobi te bom razsekiru pa v kanto za smeti vrgu. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.3.2005 22:42:53   
india
Joj,ja....naša Anja je imela cca. 2 leti, ko smo imeli eno novo omarico na hodniku in še nismo uspeli spravit stvari noter. Pa z možem en dan pijeva kofe ko je postalo vse sumljivo tiho in mirno. Iščeva ene par minut Anjo, naenkrat pa le mož odpre vratca od omarice in seveda, napolički lepo spi Anja. Zbudiva jo, ona pa : saj tako muce spijo, a ne????
:muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca:

Potem pa čez 11 let podobna situacija, ko je Anja pospravljala sobo in se je Mark odplazil do omare, vlegel na polico in ...ajo ajo.....

Ja, pa pred trgovino, Anja in Karin sta imeli cca. 2 in 1 leto.....mož se mantra z manevriranjem, ker so ga zaparkirali, Anja mirno opazuje tisti levo in desno,....nakar izjavi: Ati, kaj te je.e???
:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?