|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 52 [53] 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
3.6.2009 10:19:18   
orhideja31
zagorje....

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.6.2009 10:30:23   
malamedika
Jaz sem pa iz Kisovca(priseljenka) pred 10 letiuser posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.6.2009 12:20:44   
violinca
zagorje....Orhideja 31,ne vem mogoče, a si v bližini šole doma srednje mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.6.2009 12:27:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: violinca

Ne, ona je doma na drugem koncu. Jaz sem precej blizu sr. šole doma user posted image Ena druga čvekica pa še bližje user posted image

(odgovor članu violinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.6.2009 13:01:22   
violinca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne, ona je doma na drugem koncu. Jaz sem precej blizu sr. šole doma user posted image Ena druga čvekica pa še bližje user posted image

aja pol pa ne vem,špelin zate pa vem kdo siuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.6.2009 21:42:16   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31

LUNCA2,ČESTITKE ZA SLUŽBO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kje si pol dobila?? si full vesela,a???

Res sem full vesela, da sem dobila službo. Dobila sem na davčni v Hrastniku. Super sodelavke in nasploh super kolektiv. Sem pa trenutno dobila za nadomeščanje, ampak tudi to bolje kot nič.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.6.2009 21:58:25   
orhideja31
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

LUNCA2,ČESTITKE ZA SLUŽBO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res sem full vesela, da sem dobila službo. Dobila sem na davčni v Hrastniku. Super sodelavke in nasploh super kolektiv. Sem pa trenutno dobila za nadomeščanje, ampak tudi to bolje kot nič.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bomo pa vedle na katerega se obrniti če bomo imele kaj problemov user posted image user posted image user posted image

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.6.2009 22:18:18   
violinca

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

fajn je če je kolektiv super da greš z veseljem v službo in ne samo zato ker moraš.
orhideja31 ja se mi zdi da se poznamo sta tvoja srčka na AA.   nočko vsemuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bomo pa vedle na katerega se obrniti če bomo imele kaj problemov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.6.2009 8:37:56   
špelin@
Dobro jutro user posted image

lunca2, res sem vesela, da si dobila tako fajn službo user posted image user posted image user posted image

violinca, ja, je tudi meni kasneje potegnilo, da se poznava user posted image Samo imam bolj dolgo "lajtngo" in se mi ni prej posvetilo user posted image Ej, vaš najmlajši je tak lepotko user posted image Včeraj se mi je prvič po dolgem času zgodilo, da sem ga videla zbujenega user posted image Kaj pa vaša najstarejša - se že kaj veseli prihodnjega tedna?

malamedika, sem dobila tvoj mail user posted image , odgovor od mene dobiš z enega drugega maila, ker na tega lahko samo sprejemam, pošiljat pa ne morem user posted image

Pozdravčki tudi vsem ostalim user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.6.2009 8:39:04 >

(odgovor članu violinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.6.2009 9:17:47   
malamedika
Dobro jutro!

Lunca 2 čestitk za tako fajn službouser posted image .

Špelin no super samo da si dobila moj mailuser posted image

No da vam povem moja starejša danes ponoči odhaja na končni izlet v Gardaland je že zelo nestrpna menda pa so že danes ponoči šli tudi Izlaški devetošolci.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.6.2009 9:29:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika

Dobro jutro!

Lunca 2 čestitk za tako fajn službouser posted image .

Špelin no super samo da si dobila moj mailuser posted image

No da vam povem moja starejša danes ponoči odhaja na končni izlet v Gardaland je že zelo nestrpna menda pa so že danes ponoči šli tudi Izlaški devetošolci.user posted image

O, to bo krasen izlet user posted image user posted image user posted image Naj uživa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.6.2009 11:39:41   
violinca
pozdravljene?malamedika je hčerka zelo nestrpna?Moja starejša odhaja v ponedeljek za 5 dni,s šolo pa je že vsa nervozna,komaj čaka.  Špelin@ ja meni so tud tamali vsi taki cukrčki sam prehitro zrastejo,ne?user posted image .Lepo se imejte vseuser posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.6.2009 12:14:41   
špelin@

pozdravljene?malamedika je hčerka zelo nestrpna?Moja starejša odhaja v ponedeljek za 5 dni,s šolo pa je že vsa nervozna,komaj čaka.  Špelin@ ja meni so tud tamali vsi taki cukrčki sam prehitro zrastejo,ne?user posted image .Lepo se imejte vseuser posted image  

Povej ji, da bo uživala sto na uro user posted image user posted image user posted image Aja, sem te hotela vprašat: izpit za violino ima verjetno ta teden, ne? Moja ga ima drug teden v četrtek.

(odgovor članu violinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.6.2009 14:23:34   
violinca

Povej ji, da bo uživala sto na uro user posted image user posted image user posted image Aja, sem te hotela vprašat: izpit za violino ima verjetno ta teden, ne? Moja ga ima drug teden v četrtek.

jutri....user posted image je mene bol strah,komaj čakam da bo za njo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.6.2009 14:40:36   
špelin@

jutri....user posted image je mene bol strah,komaj čakam da bo za njo.

Saj bo šlo, bom fajn stiskala pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zadnjič so z orkestrom tako super nastopali v Hrastniku, sem bila čisto navdušena user posted image Aja, a ste že izvedeli, da bodo šli "violinčki" na izlet menda 22.6.??

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.6.2009 14:41:42 >

(odgovor članu violinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
4.6.2009 14:40:55   
špelin@
Eh, podvajam poste... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.6.2009 14:41:21 >

(odgovor članu violinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.6.2009 21:29:35   
violinca
pozdravljene'?mene pa zanima a je še katera vpisala otroka v vrtec mi smo ga dobili in začnemo oktobrauser posted image  špelin@ a samo "violinčki" imajo izlet.naša je rekla da gredo v živalski vrt, nočko.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.6.2009 21:48:42   
špelin@

pozdravljene'?mene pa zanima a je še katera vpisala otroka v vrtec mi smo ga dobili in začnemo oktobrauser posted image  špelin@ a samo "violinčki" imajo izlet.naša je rekla da gredo v živalski vrt, nočko.

Naš mali gre v vrtec septembra.

A v živalski vrt gredo? user posted image Mene je klicala učiteljica violine in me je vprašala, kdaj pridemo z morja, da bi S. lahko šla na izlet. Žal ne bo mogla, na dva konca se ne da razklat... A potem je izlet za celo GŠ??

(odgovor članu violinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.6.2009 14:35:30   
malamedika
no čveke kje pa ste vse skrite danes?Nikjer nobene.user posted image
Naša punca odšla zgodaj zjutraj v Gardaland    ni bil problem vstati samo da je šla vrnejo pa se pozno zvečer in prepričana sem da bo navdušenauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.6.2009 21:41:33   
špelin@

no čveke kje pa ste vse skrite danes?Nikjer nobene.user posted image
Naša punca odšla zgodaj zjutraj v Gardaland    ni bil problem vstati samo da je šla vrnejo pa se pozno zvečer in prepričana sem da bo navdušenauser posted image user posted image

O, seveda bo navdušena user posted image Ej, kar malo nostalgije čutim: tudi mi smo ob zaključku OŠ šli na izlet v Gardaland user posted image

violinca, moja ta večja je prišla iz Seče zmatrana do konca user posted image Aja, pravi, da je bila hrana totalno zanič. Pa prinesla je domov 3 kaktuse - cel razred je privlekel dve orjaški kartonski škatli teh malih bodičastih zadev user posted image user posted image Park kaktusov jih je dal ob denar user posted image Kar pripravi okensko polico, zagotovo boš tudi ti drug teden dobila kakšnega

Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.6.2009 22:25:59   
violinca
ja izleti se vidi da po konec šoleuser posted image   špelin@ ja sem slišala glede prehrane je že en fant isto rekel,za kaktus je pa že rekla da ga bo kupila,aja pa uspešno je opravila izpituser posted image  ,samo še cicikoncert,bo S. zraven?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.6.2009 11:10:24   
špelin@
user posted image čestitam za opravljen izpit user posted image

S. žal na Cicikoncertu ne bo, ker bomo na morju user posted image

Da ne pozabim: obvezno daj hčerki s sabo nekaj res učinkovitega proti komarjem, naša je prišla domov vsa v bulah user posted image Ful je komarjev user posted image

(odgovor članu violinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.6.2009 11:17:57   
malamedika
No da vam povem hči bila nad samim izletom res navdušena  in  zelo je utrujena da je še vedno v postelji.Ta dolga vožnja jo je res utrudila ker jo ni vajena  drugače pa se je imela super kar je najbolj pomembno.In zdaj jo loči le še teden dni do zares zasluženih počitnic in seveda  vpis v ssrednjo šolo ki je le dan po valeti.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.6.2009 10:03:42   
špelin@

No da vam povem hči bila nad samim izletom res navdušena  in  zelo je utrujena da je še vedno v postelji.Ta dolga vožnja jo je res utrudila ker jo ni vajena  drugače pa se je imela super kar je najbolj pomembno.In zdaj jo loči le še teden dni do zares zasluženih počitnic in seveda  vpis v ssrednjo šolo ki je le dan po valeti.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.6.2009 18:41:58   
violinca
malamedika me veseli da je bila navdušena tud jaz bi šla na tak izlet prav je da uživajo.Dons je bil pa zelo deževen dan,smo pa mal pospravljal,jutri pa moja čmrlja odhaja na pet dnevni izletuser posted image ,s šolo je že zeeeloo nestrpna.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 52 [53] 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 52 [53] 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?