Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 18.5.2009 15:01:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika spet zatišje na naši temi se vidi da je spet lepo vreme. Ej, danes sva z malim celo lahko dopoldne nekaj tega vremena izkoristila Zdajle je pa prevroče
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 25.5.2009 21:14:45
|
|
|
|
špelin@
|
Moram nas malo potegniti nazaj "gor" Kako kaj, drage Zasavke?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 29.5.2009 11:06:16
|
|
|
|
špelin@
|
Daaaaaaaaaaaaan Pišuka, samo kakšna aktualna novica iz črne kronike nas še zbeza sem Še 1x vprašam: kako kaj?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.5.2009 21:16:03
|
|
|
|
malamedika
|
Ojla špelin evo mene po spet pestrih dnevih se javljam ,da me ne pozabite.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 31.5.2009 21:29:39
|
|
|
|
lunca2
|
Dober večer! Tale naša tema bo čist zamrzla :((((
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 31.5.2009 22:03:00
|
|
|
|
špelin@
|
O živjo, punci Škoda, ker tema zamira, ja... Ampak očitno ni in ni aktualne teme Greste poleti kaj na morje?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 8:45:54
|
|
|
|
malamedika
|
o punce končno spet mal čveka Mi posebnih planov za morje nimamo mogoče si premislimo ko bo moj kaj doma ker ima tako službo da je veliko odsoten. pa še jeseni gre večja v srednjo šolo in bo verjetno kar velik strošek in še 2 šoloobvezna otroka pripravit za jesen
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 8:47:21
|
|
|
|
malamedika
|
jest vas vsak dan berem samo ker vidim da ni nobene na klepetu bi potem imela že samogovore zato pač ne pišem ker bi izpadlo čudno če bi bili sam moji posti gor
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 8:48:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika jest vas vsak dan berem samo ker vidim da ni nobene na klepetu bi potem imela že samogovore zato pač ne pišem ker bi izpadlo čudno če bi bili sam moji posti gor Ja, saj jaz se enako počutim, ko imam samogovore
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 8:50:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika o punce končno spet mal čveka Mi posebnih planov za morje nimamo mogoče si premislimo ko bo moj kaj doma ker ima tako službo da je veliko odsoten. pa še jeseni gre večja v srednjo šolo in bo verjetno kar velik strošek in še 2 šoloobvezna otroka pripravit za jesen Jaaaaa, dobro jutro Uf, že v srednjo šolo gre... A gre kje lokalno ali v LJ oz. kam drugam? Ej, a imaš ti 4 otroke? Mi gremo pa na morje že čez 11 dni, komaj čakam
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 9:30:42
|
|
|
|
malamedika
|
ja špelin prav imaš imam 4 otroke .Najstarejša gre jeseni v lj. na frizersko to si sama izbrala čeprav bi šla po uspehu lahko drugam pa noče.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 9:37:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika ja špelin prav imaš imam 4 otroke .Najstarejša gre jeseni v lj. na frizersko to si sama izbrala čeprav bi šla po uspehu lahko drugam pa noče. Joj, pustite jo, naj gre tja, kjer se bo naučila delati nekaj, kar jo veseli. Itak je glede pogojev za službo zdaj vsepovsod isto sr.anje. Če bo dobra, bo takoj dobila množico stalnih strank in bo preskrbljena. Veš, mene so "zašuštrali" moji sorodniki (točneje, moj stric), ki mi zaradi brezmadežnega odličnega uspeha v OŠ niso dovolili iti na zdravstveno šolo. Pristala sem na gimnaziji in sovražila vsak dan tam Sicer sem gimnazijo izdelala s prav dobrim uspehom, ampak vseeno mi je zelo žal tistih let... Na žalost se pri komaj dopolnjenih 14. letih nisem zmogla postaviti po robu vsem in sem se uklonila Vidiš, potem bi se lahko glede otrok kar nate obrnila, si zakladnica izkušenj
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 9:55:41
|
|
|
|
malamedika
|
jaz naši nič ne branim glede šolanja nikakor.Samo najprej ji je bilo v interesu iti na ekonomsko gimnazijo vendar se je ustrašila nemščine ker tega jezikani nikoli imela ij ker misli da mora imet podlago za naprej .Kako to izgleda če te starši silijo na neko šolo ki ti ne diši vem predobro sama ker mene moja mama prisilila v to drugače bi jaz danes delala z otroci tudi službeno vendar ker se mi to ni izpolnilo mi je bilo vsaj dano da sem mama 4 otrok in to mi je v veselje.Če bi pa takrat v svojih najstniških letih poslušala mamo pa morda danes ne bi imela toliko otrok zagotovo pa ne svoje zdaj že skoraj 15 letne hčere in ponosna sem da sem se takrat odločila po svoji volji.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:09:23
|
|
|
|
špelin@
|
Ti moram povedati, da jaz zdajle namesto, da bi šla z malim ven, visim zraven radia in čakam na novico, da so naši četrtošolci varno prispeli v šolo v naravi
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:14:22
|
|
|
|
malamedika
|
ja špelin verjamem da težko čakaš na noviceA tvoja je šla že letos v šolo v naravi moja gre avgusta.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:16:41
|
|
|
|
malamedika
|
imava kar blizu stare otroke z razliko da imam jaz že eno večjo
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:18:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika imava kar blizu stare otroke z razliko da imam jaz že eno večjo A res? Koliko so pravzaprav tvoji otroci stari? Avgusta gre pa v šolo v naravi prijateljica od moje najstarejše
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:20:34
|
|
|
|
malamedika
|
moja druga hči bo jeseni petošolka sicer pa bo avgusta stara 10 sine bo čez 17 dni imel 8 let najmlajši pa bo tudi čez 17 dni star leto in pol.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:27:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika moja druga hči bo jeseni petošolka sicer pa bo avgusta stara 10 sine bo čez 17 dni imel 8 let najmlajši pa bo tudi čez 17 dni star leto in pol. Vidiš, potem je pa tvoja četrtošolka skoraj zagotovo sošolka prijateljice moje hčere. Nisem prepričana, ampak mislim, da je hčerka rekla, da gredo oni v šolo v naravi v Fieso?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:34:26
|
|
|
|
malamedika
|
ja res gredo v fieso katera deklica pa je prijateljica tvoje hčerke?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:39:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika ja res gredo v fieso katera deklica pa je prijateljica tvoje hčerke? Ti napišem na ZS. Ne bi rada tu gor konkretna imena pisala.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:43:47
|
|
|
|
malamedika
|
o.k zmenjeno
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:48:27
|
|
|
|
malamedika
|
špelin imaš zs zdaj pa se za nekaj časa poslavljam čaka me gora cunj za zlikat in ker moj mali spi moram to zdaj izkoristit se javim kaj pozneje.Lep dan in hvala za klepet špelin.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:51:19
|
|
|
|
malamedika
|
špelin še nekaj me zanima kok tvoj najmlajši zdaj nosi oblačila?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.6.2009 10:52:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika špelin imaš zs zdaj pa se za nekaj časa poslavljam čaka me gora cunj za zlikat in ker moj mali spi moram to zdaj izkoristit se javim kaj pozneje.Lep dan in hvala za klepet špelin. Hvala tudi tebi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?