|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
14.10.2008 12:13:50   
ključek
Naslednjič te pocukam za rokav

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:27:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
14.10.2008 12:27:54   
netki
orhideja.....naročila sem jo v gostišču martin v trbovljah!

še sama sem bla presenečena nad njo, nisem vedla da bo tko originalna in tko dobra.

včeraj smo meli sistematski pregled in tilnu se hrbtenica narobe razvija tko da morva hodit v razvojno kjer nama bodo pokazal kako naj ga drživa in kako naj vadimo pravilno držo. Glavico daje preveč nazaj in mu refleksi delajo po svoje....sem bla ful žalostna včeraj.
Pikico dobimo čez tri tedne.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 13:27:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
14.10.2008 18:15:27   
netki
ne vem kdaj imam prvič, me bodo poklicali user posted image

punce a ma katera jutr cajt.....bi šle lahko mal u europark

orhideja....a si se dons tud martinčkala?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 455
14.10.2008 18:46:15   
orhideja31
netki,če ni skrivnost kuk pa pride taka torta in za cca.koliko ljudi je??? ne dons pa nisem bla nič v evroparku ker smo bili na plavanju.......jaz jutri nimam časa za sprehod v četrtek se pa komot zmenimo.......gremo jutri malo v Lj.mal zapravljat oziroma končno stol za v avto malemu kupiti.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa se ne sekiraj zaradi te fizioterapije......hvala bogu jaz pravim da to sploh obstaja in si lahko naši sončki opomorejo.jaz sem hodila na fizioterapijo s prvim in je sedaj vse ok..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zate draga moja da ne boš preveč žalostna...saj veš da smo me tle..........

mojcek1,welcome back!! vidim da ste na morju resnično uživali in prav je takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

še vedno ni nič galas od nell??!! nell,kje se skrivaš..pogrešamo te !!!!!

nataša34
,tudi ti ta teden štrajkaš....ste v redu ???

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.10.2008 18:56:53   
netki
user posted image user posted image  pol sem se pa zmotla user posted image user posted image

torta stane 37 eur in je za...uf, kaj pa vem, da se narezat 15 rezin po širini avta ampak so kar veliki kosi tako da jih lahko daš še na pol. Težko rečem za kolko ljudi......nas je blo 11 pa jo je še pol ostalo, tko da sem še pol mal razdelila

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.10.2008 21:01:29   
orhideja31
PUNCE ZDEJ SEM PA MAL V DILEMI ZARADI AVTOMOBILSKEGA SEDEŽA.... user posted image user posted image user posted image

ops,velike črke.....kateri je boljši.....

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176406

ali

http://trgovina.bob.si/si/recaro-young-sport-grey-petrol-microfibra-i220.shtml

???????

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.10.2008 21:08:58   
nell
Pozdravček!

Se nahitr javim...sem danes prišibala nazaj domov...sva bla s tamalim v Zrečah na počitnicah in je blo fenomenalno - tolk sva bla zunaj, da bi na konc še js kamot zun zaspala. V glavnem naredila še in još kilometrov, sva vozičkala ponavadi od 9 do 2 potem oba jest in popoldan od 3 do 6 pol pa domov jest in skopat pa pančo pančo. se je Tibor navadil ob osmih spat hodit in se ob štirih zjutraj za hrano zbujat.

Komentiram in poročam še kej več jutri, ko prideva iz Uz kolkov.

Mojcek za kavico pa ti javim, midva če je lepo greva vsak dan v HR.

nočko babike

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 459
15.10.2008 8:02:47   
nell
Pozdravček danes sem zgodnja...je treba najprej mene uredit, da sem potem pripravljena na seanso s tamalim, pol pa itak šibava v Trbovlje na UZ kolkov - res upam, da nau treba več široko povijat.

Mojcek - dobrodošla nazaj...smo te pogrešale - sploh js sem si želela tiste kave s tabo, bova zdej notr spravle. Ej tok ste šikani in vidim da ste maksimalno uživale - js tud že hrepenim po kakšnem dopustu.

Netki - res krasna tortica, se ti jo kr zalušta - Vse najboljše Žigu , malo pozno, ampak iz srca.

Orhideja, jaz sem absolutno za RECARO Young Sport - se mi zdi, da odtehta tud tist od 9-36 kg - zdi se mi dober, lep, pa še dlje ga lahko uporabljaš. Bi js tud tazga vzela, ker če bo naš tak jedec naprej, bo hitr pršu do tistih 13 kguser posted image user posted image user posted image .
Sem mu morala hrano zamenjati, ker bi bil To Novolak proti krčem jedel že na vsako uro in pol, zdej sem mu pa kupla isto za občutek večje sitosti in zdej je mir.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi veliko lepše je - ne hlasta več tolk, ampak se lepo v miru naje. razen včeri, ko je bil že itak utrujen, pol sva se kopala in je bil že mal lačen - je bil tak jok, da se je za spanje komaj umiril - bogi bibek naš. Se pozna, da sva bla cele dneve zunaj in tudi če je v vozičku dremuckal je bil tok utrujen, da ko sva pršla domov, bi bil kr spal.

Nič babike lepo se imejte.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 14:14:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
15.10.2008 14:36:43   
nell
Ja midva se morva še kr na široko povijat k prej, zdej še morem nek zvitek spodi devat - jao bogi naš tamali. Pa tok sem si želela, da bi bil mal bolj svoboden, da bi lahk mal pobrcal - sploh kdar kaka, ko se pol tok matra.

Mojcek - midva hodiva v Hrastnik k dr. Kuharjevi.  Mleko sem pa kr naenkrat menjala - dala sem mu en obrok, pa po njem ni blo krčev in pol sem kr začela devat. Res pa je, da ma zdej trše blato in posledično bolj težko kaka - pa mu dam pol kdaj kak obrok unga za lažje odvajanje, pa je.
Upam da bo z vašo bibo vse o.k. in ji sam trenutno kej ne paše. Se mi pa zdi, da nič ne paničarimo - a veš kaj, je vseeno boljše, da greš zastonj tja, pa si pomirjena, pa veš da je vse ok, kot pa da te skos skrbi. Sej naše počutje tud na otroke vpliva - tko da si se čist prav odločla, da se greste pokazat.

Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 14:52:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 17:30:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 10:50:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 465
16.10.2008 13:37:59   
netki
mojcej....žal ti ne znam pomagat user posted image  a se boste selili?

Neposredna povezava do sporočila: 466
16.10.2008 18:27:02   
špelin@
A pride katera jutri na kavo & čvek??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 467
17.10.2008 6:32:12   
orhideja31
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

iskreno povedano se meni ne da hoditi v tem vremenu v dolino, se pripelješ ti k meni na kavico in čvekec??????

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.10.2008 8:26:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31

iskreno povedano se meni ne da hoditi v tem vremenu v dolino, se pripelješ ti k meni na kavico in čvekec??????

Pri nas je vse poplavljeno user posted image  Celo dvorišče pred blokom in še pritličje v bloku, ker odtoki zunaj ne požirajo... Sem že obvestila odgovorne.

Joj, ful bi rada prišla, ampak ta teden sem brez avta user posted image user posted image user posted image  Za zjokat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
17.10.2008 8:43:49   
orhideja31
midva sva zdele šele se zbudila......

user posted image user posted image škoda k ne moreš.....pa drugič,kajne....vreme je pa tko za po.s.r.a.t..............fajn uštimite z vodo...še pol kaj napišem kaj se nam je kaj dogajalo zadnje dni.........

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 470
17.10.2008 9:13:15   
špelin@
user posted image user posted image škoda k ne moreš.....pa drugič,kajne....

Samo, da bom spet mobilna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
17.10.2008 11:24:50   
orhideja31
evo na hitro k je mali zaspal.....

kupili stolček za v avto,in sicer sva se pol odločila za recaro...in mali sedaj sedi noter k direktor...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem je bil zopet nekaj čuden in ves pikast po telesu ter obrazu in smo se šli pokazati k zdravniku ki je rekla da je virozica in mu predpisala samo kapljice fenistil..........

Špelin@,kje je nataša34????

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 472
17.10.2008 13:00:08   
špelin@
kupili stolček za v avto,in sicer sva se pol odločila za recaro...in mali sedaj sedi noter k direktor...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo za sedež user posted image user posted image

potem je bil zopet nekaj čuden in ves pikast po telesu ter obrazu in smo se šli pokazati k zdravniku ki je rekla da je virozica in mu predpisala samo kapljice fenistil..........
A mu kaj pomagajo? user posted image user posted image user posted image

Trenutno je brez neta, mi je poslala sms. Škoda, ker nam jo je tole vreme zagodlo in je kava dobesedno padla v vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 473
17.10.2008 13:28:03   
orhideja31

Bravo za sedež user posted image user posted image

A mu kaj pomagajo? user posted image user posted image user posted image

Bomo videli,šele dober dan jih jemlje pa je miceno bolje...jaz upam da bo..ker drugi teden pa imava še cepljenje.....

Trenutno je brez neta, mi je poslala sms. Škoda, ker nam jo je tole vreme zagodlo in je kava dobesedno padla v vodo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.10.2008 13:39:51   
netki
sam tole dons je blo pa res nikakvo...pri nas je zjutraj tako veter pihal da bi me kmal odneslo user posted image  pa grmelo in bliskalo user posted image

zdej bo pa baje še mraz....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?