|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
9.10.2008 22:46:31   
špelin@
Meni je tokrat vseeno, ali smo zunaj ali notri, ker itak ne bom imela Gregca s seboj. Se vidimo user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 8:22:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
10.10.2008 8:47:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
dež. kaj pa zdaj...? se vseen dobimo?

Padalo je ponoči, zdaj ne več user posted image  Pa tudi napovedano ni, da bi čez dan še kaj deževalo. Kar se mene tiče, pridem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.10.2008 13:03:49   
orhideja31
evo punce mi oprali glavo(pa še z mašinco sem ga kar postrigla),tko da zdej bomo pa spremljali...

upam da ne bo se ponavljalo.....

drugače pa lušten čvek in seveda drugi teden AGAIN !!!!!!!

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 14:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
10.10.2008 17:37:31   
netki
joj kolk imate pridne otročke.....user posted image user posted image  naš je pa dons mal zahinavu, no pa sej če gledamo tko je še kr dolgo zdržal....pol sva še cel trbovlje skoz dala pa ni spal, ustavit se nisem upala ker bi znoru, k je blo pa treba počas zaključit s sprehodom je pa zaspal.....ampak samo do avta....user posted image

ja dons je bil še posebej lušten čvek......sem se nasmejala kot že dolgo neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 431
10.10.2008 20:26:14   
orhideja31
Špelin@, kako je bilo pri pediatru????

nell,kje si bila??!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.10.2008 22:05:40   
špelin@
Punce, res je bilo fajn user posted image

Pri P nismo izvedeli nič pametnega, ker - guess what: je bila namesto naše P dežurna tista anestezistka, ki jo blazno obožujem in mi je 2x fejst stopila na živc, zato je bil najin dialog zelo hladen, glede na to, da nisem dvoličen tip človeka in se ne pretvarjam. No, pomembno mi je, da je malega poslušala in mu v pljučih ne piska user posted image  Sluz je pa očitno bruhal, ker mu je je toliko steklo v želodček med spanjem user posted image  Kašljal pa je popoldan precej manj kot dopoldan, zato zdaj res upam, da bo šlo na bolje user posted image user posted image user posted image

Ej, orhideja31, moj user posted image  je bil prej v lekarni (je šel po slezov sirup) in je "ujel", da nimajo več nobenih zadev za saj-veš-kaj, ker je pol mesta pokupilo vse!! So se ene mamice v lekarni jezile kot 100 user posted image  Je pa razširjeno po celi prvi triadi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
11.10.2008 8:11:43   
orhideja31
jutro..

Špelin@,
sem ga dobila.....ko sem jaz bla v lekarni je tudi rekla da jih bo zmanjkalo.......ja očitno je epidemija ker je v vrtcih tudi........

lep vikend vsem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.10.2008 15:27:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
ja očitno je epidemija ker je v vrtcih tudi........

Ja, samo tega se še manjka... user posted image  V petek sem vzgojiteljico pri mali piki sicer vprašala, ampak je rekla, da pri njih še ni nič. Naj tako tudi ostane!!! Velika pika gre pa v pon. v šolo s tesno speto figo (las ne bova nič umivali, ker gre ta golazen najraje na umite lase user posted image ) in fajn polakirana, mogoče bo uspelo in domov ne bo prinesla "domačih" živali user posted image

Daj mi povej, koliko časa pa otroci ne smejo v šolo s to tegobo??

Neposredna povezava do sporočila: 435
11.10.2008 19:41:47   
orhideja31
Daj mi povej, koliko časa pa otroci ne smejo v šolo s to tegobo??

jaz sem tudi učiteljico vprašala in je rekla da lahko normalno pride v šolo,samo glavo je potrebno umiti s tistim posebnim šamponom....in tudi šampon drži 6 do 8 tednov....tko da upam da je to to....sem vse preprala in presesala..........

še sebi sem šla glavo česati k zmešana na belo podlago seveda če bi kaj dol padlo pa zaenkrat ni....sem pa brala na netu da baje to salamensko srbi,naš pa ni nič jamral da ga kej srbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem....naj grejo stran !!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 436
11.10.2008 21:45:07   
špelin@
jaz sem tudi učiteljico vprašala in je rekla da lahko normalno pride v šolo,samo glavo je potrebno umiti s tistim posebnim šamponom....in tudi šampon drži 6 do 8 tednov....tko da upam da je to to....sem vse preprala in presesala..........
Uf, to je pa potem ena močna zadeva - upam, da ima res pravi efekt in se je tvoj mali znebil tega sr.a.nja user posted image  

še sebi sem šla glavo česati k zmešana na belo podlago seveda če bi kaj dol padlo pa zaenkrat ni....sem pa brala na netu da baje to salamensko srbi,naš pa ni nič jamral da ga kej srbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zanimivo, ker meni je mami rekla, da to menda fajn srbi - je imela uši njena sestrična, ko so bili še otroci. Pa saj ti jih nabrž nisi kasirala, ker jih je mali garant staknil tisti dan v šoli in si jih pravočasno likvidirala.

Neposredna povezava do sporočila: 437
13.10.2008 20:35:25   
orhideja31
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet napisala cel post in on we are sorry........................

aurorra,čakam tvoj klic za sprehod??!!!

netki, kako ste praznovali????

mojcek1,še vedno brez neta ????user posted image user posted image user posted image user posted image

nell,kako ste??

jaz sem čisto zmahanauser posted image ,ker je mali nekaj kuhal pa ne  vem al je prehlad al so zobki...bo že....

se tipkamo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.10.2008 22:08:41   
netki
RD je uspel, super darila, dobra torta, lepo vreme, tilen priden .......

za pocedit sline:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
14.10.2008 8:32:02   
orhideja31
a to je iz une risanke strella mcqueen?? kje si pa to naročila????

super zgleda.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.10.2008 8:58:35   
špelin@
netki, FENOMENALNA torta!!!!!!! Bolje, da fotke ne pokažem moji mali piki, je nora na Strelo user posted image
VSE NAJBOLJŠE TVOJEMU TRILETNIKU!!!! user posted image user posted image user posted image

Aja, netki, a si mi ti rekla, da nimaš moje GSM številke? Da nisem kaj zamešala...

orhideja31, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas. Mogoče bi se še midva z Gregijem priklopila za kakšen sprehod, še kak dan počakam, zdaj bi se nosek in kašelj že morala umiriti.

Me to you, a sva se mogoče včeraj videli? Kakšne barve voziček imaš?

Pozdravček vsem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 441
14.10.2008 10:17:30   
orhideja31
Špelin@,jaz sem takoj ZA !!

danes je naš mali že bolje,veliko bolje ....samo iz noska mu malo še teče,to pa mu že tko en teden...

v petek kavica??!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 10:54:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:46:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 444
14.10.2008 11:51:19   
ključek

hmmm.............ne vem, ker te ne poznam..............user posted image ........oranžne barve je naš vozek..........kje pa?? drugič me kr ustavi in reči-jz sm pa špelin@ iz RR...............user posted image .....jz bom pa rekla-o, jz sm pa Me to you.............user posted image ..........

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.10.2008 11:52:27   
ključek
naša pikica ima tud tako majčko, kot vaša na 2. sliki..............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
14.10.2008 11:53:54   
ključek
netki, tortica................user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 12:01:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
14.10.2008 12:05:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

hmmm.............ne vem, ker te ne poznam..............user posted image ........oranžne barve je naš vozek..........kje pa?? drugič me kr ustavi in reči-jz sm pa špelin@ iz RR...............user posted image .....jz bom pa rekla-o, jz sm pa Me to you.............user posted image ..........

Ma jasno, da si bila ti!!! Pa sem te že hotela ustavit, ampak sem se zadnji moment zadržala, ker nisem bila prepričana in nisem hotela kakšne čisto tretje "napadat" user posted image  Naslednjič te pocukam za rokav user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.10.2008 12:07:49   
špelin@
v petek kavica??!!!

Ofkors user posted image

mojcek1, kakšne lepe fotke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?