|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
12.9.2008 14:25:10   
netki
ja ja, bomo kar tedensko kofetkale user posted image

aja, imam nov ticker user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 16:47:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
12.9.2008 22:25:27   
natasa34
Mora biti tedensko! user posted image

Punce, hvala za družbo. Čeprav sva predčasno pobegnili je bilo super!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 253
13.9.2008 14:25:32   
nell
Če se boste tedensko dobivale, bo pa morda tud nama ratal, da se vam pridruživa. Danes se filamo s Sab Simplex kapljicami in meda nucajo, ker mal boljše spi, res pa je, da tisto krizno šele pride, ker ponavad je popoldan tahud.

No midva sva včeri spet mela smolo, sva za Savo nagazila kamenje na cesti in to orng. Sva se zvečer hotla mal preluftat in sva dala tamalga v varstvo babiki, midva sva se šla p pelat...in pol sva se orng preluftala. Ni bil noben več ne zaspan, ne lačen, oba premočena, ker sva na dežju skakala in čakala najprej policijo, pol še avtovleko. Tamali pa kot da bi slutil je spal celo noč...no pa babi mu je skuhala eno domačo mešanco čajeka...od 11 do 7 zjutraj...sm bla tok šokirana zjutri, ko sem se zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Končno malo spanca.

Danes dobila že nadomestni avtek in to tak fajni, da je moj reku, da lahk najinga kr obdržijo - heheh.

Skratka naju res angelčki čuvajo, ker bi se lahk nardil, da bi končala pod tovornjakom na drugem voznem pasu, al pa v kaki Savi...še dobr, da moj ni hitr pelo...sva šla res na panoramsko vožnjo.

Kot berem je bil čvekec prijeten, sem mislila na vas in vam mejčken zavidala, bi js tud kofetkala...ampak vse ob svojem času...tud midva prideva kmal med vas, sam da se dodobra ulovimo.

Lep dan babike in ne preveč mrzel

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 254
13.9.2008 16:08:34   
natasa34
nell, važno, da je z vama vse ok!!! Pleh se pa poštima ...
Najboljš, da to mešanco čaja še naprej uporabljate user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 16:44:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
13.9.2008 18:47:28   
špelin@
Jezus, nell, tole je bilo pa res eno sr.a.nje user posted image user posted image  Ampak glavno, da sta vidva ok. Pa velik user posted image  za pridno spanje.

Neposredna povezava do sporočila: 257
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 23:31:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
15.9.2008 10:41:14   
orhideja31
nell,očitno imate res angelčka varuha...hvala bogu je z vama vse v redu....tudi moja mami je v soboto razbila avto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojcek1,praviš da je bila Živa v petek sitkana...naš je bil pa včeraj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cel ljubi dan smo ga morali nositi,ker drugo mu ni nič štimalo..pa sem pogledala na kolendar in vidim da je danes luna tko da upam da bo zdaj bolje.......je pa res da se je mali razvadil k smo bili skoz zunaj da zaspi v vozičku in zdele ko sva sama(ni atija ki je zelo proti),sem ga pač oblekla in peljala en krog,zdaj pa spi......kaj čmo,saj bo bolje.......

netki,VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aurrora,kako je bilo na morju???

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

Neposredna povezava do sporočila: 259
15.9.2008 10:48:23   
netki
hvala orhideja31!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 260
15.9.2008 10:51:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
netki,VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

orhideja31, upam, da je z mami vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
15.9.2008 11:00:59   
orhideja31
Špelin@,hvala.mami je v redu samo je psihično na tleh k zdej ni denarja za drugi avto pa nujno ga rabijo, pa sto in en problem..pa ne bi glih cele zgodbe tuki pisala.....drugič.....bo že...glavno da je mami v redu.

kako pa kaj vidva z malim?? uživata sama??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.9.2008 11:01:47   
orhideja31
evo Anejči je že pokonc....to je pa blo maratonsko spanje,auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud to bomo poštimali....

Neposredna povezava do sporočila: 263
15.9.2008 11:45:30   
netki
orhideja...se površno prebrala...smola,no, samo da je vse uredu z njo

Neposredna povezava do sporočila: 264
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 12:38:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 265
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 12:40:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 266
15.9.2008 15:03:40   
netki
hvala za čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 21:22:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
15.9.2008 23:18:50   
natasa34
netki, vse najboljše!!!user posted image

auroraa, kofetkale smo že, ta teden pa spet, sam se mormo zmenit kdaj

Neposredna povezava do sporočila: 269
16.9.2008 9:45:34   
nell
Pozdravček punce!

Netki - še od mene vsenajboljše...malo pozno ampak iz srca.

Orhideja - zgleda da nam tale luna res ni bla naklonjena, je kr ogromn ljudi k jih js poznam avte razbilo. Sicer pa tko kot pravi Auroraa, pleh se poštima, v glavnem, da je z nami vse ok. Bo pa tud naju finančno tole lovilo...sva se lih pogovarjala, da maš zavarovan za vse možn in kolk je možn, pa še zmer tok sam plačaš, da te glava boli. Moj je kr pošteno jezen.
Aja sva pa dobla nadomestnega novo Corso in moj bi jo zdej kr obdržal tok mu je fajna, pa varna, pa tamal se fajn počut pa ogromno razlogov za je naštel...ampak sam en je proti in ta trenutno odtehta.user posted image

Mojcek - js uporabljam Novolac proti krčem in je še kr kriza. Js svojga mleka sploh nimam več. Je pa res, da so menda tele Sab Simplex zagrable, ker ni več tistih full hudih krčev in že 4 dni spimo cele noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - joj upam da se zdej nisem prehitr pohvalila. Sicer ga čez dan mal sviramo, nočmo spat, pa po rokah pa tkole - zgleda da ga je tud mal luna metala - ampak sam da sej ponoč pol spi. Včeri sva lih midva en cel kup papirjev urejala, je obe babike tok sukal okol prsta, da sva se z mojim zvečer orng smejala.

Aja, včeri sem si tud šla po tisto vlogo za denar od občine, in mi je rekla, da mi kao ne pripada, ker sem se lih preselila sem...me je kr mal dvignalo...sam sem ji pol nekak razložla, da moj celo svoje življenje živi v Hrastniku in da bo on vloži in bla bla bla. Skratka Mojcek, kam pol to vlogo izpolnjeno oddaš in a morš nujno počakat na davčno.

Pa v zvezi z davčno, a morm js to kam kej prijavit al so to vse matičarji v porodnišnici al kako??? Sem še mlečna v teh zadevah, pa je pol fajn kak nasvet pobrat.

Lep dan babike in upam da bo vsaj mal primeren za vozičkanje

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.9.2008 10:55:34   
netki
ja dejmo se zmenit za kufe

jst predlagam četrtek dopoldne....
auroraa...a ti lahko dopoldne prideš?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 11:00:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
16.9.2008 11:11:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: netki
ja dejmo se zmenit za kufe

jst predlagam četrtek dopoldne....
auroraa...a ti lahko dopoldne prideš?

Jaz sem načeloma za, ampak imam v čet. ob 9h ortodonta v Trbovljah z veliko piko in pridem kasneje, če boste še tolk časa kofetkale user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 14:27:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
16.9.2008 14:57:13   
nell
Ja  Mojcek sm dobla potdilo o vpisu v davčni registeruser posted image user posted image user posted image .

Aja pa js bom spet špricala tole kavico, ker mam zobozdravnika v Konjicah in ne bo zneslo...bom spet na drugič počakala. Naš tamali je bil pa danes skos zravn mene tlele pri računalniku, priden da sem sam gledala...sva se z mojim hecala, da se bo kr hitr tipkat nauču verjetnuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa tok jezna zrad te birokracije - kolk enih papirov in telefonskih klicev morš opravt da vse zrihtaš. Sem nalašč mela tamlga zraven...je kdaj pa kdaj zadovoljno pogodel, da so ga slišal, da se je kam kej premaknal. Pa skor vsak ti reče, dejte me jutr poklicat - madona no.

No v glavnem jutr boma pač te spet klical.

Pozabla sem povedat, da ga je včeri patronažna stehtala in je mel že 4170g - pridno pridobiva, je že krepko čez porodno - kolk sva mela ob odpustu pa sploh ne vem...moram mal na odpustnico pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?