nell
|
Pozdravček punce! Netki - še od mene vsenajboljše...malo pozno ampak iz srca. Orhideja - zgleda da nam tale luna res ni bla naklonjena, je kr ogromn ljudi k jih js poznam avte razbilo. Sicer pa tko kot pravi Auroraa, pleh se poštima, v glavnem, da je z nami vse ok. Bo pa tud naju finančno tole lovilo...sva se lih pogovarjala, da maš zavarovan za vse možn in kolk je možn, pa še zmer tok sam plačaš, da te glava boli. Moj je kr pošteno jezen. Aja sva pa dobla nadomestnega novo Corso in moj bi jo zdej kr obdržal tok mu je fajna, pa varna, pa tamal se fajn počut pa ogromno razlogov za je naštel...ampak sam en je proti in ta trenutno odtehta. Mojcek - js uporabljam Novolac proti krčem in je še kr kriza. Js svojga mleka sploh nimam več. Je pa res, da so menda tele Sab Simplex zagrable, ker ni več tistih full hudih krčev in že 4 dni spimo cele noči - joj upam da se zdej nisem prehitr pohvalila. Sicer ga čez dan mal sviramo, nočmo spat, pa po rokah pa tkole - zgleda da ga je tud mal luna metala - ampak sam da sej ponoč pol spi. Včeri sva lih midva en cel kup papirjev urejala, je obe babike tok sukal okol prsta, da sva se z mojim zvečer orng smejala. Aja, včeri sem si tud šla po tisto vlogo za denar od občine, in mi je rekla, da mi kao ne pripada, ker sem se lih preselila sem...me je kr mal dvignalo...sam sem ji pol nekak razložla, da moj celo svoje življenje živi v Hrastniku in da bo on vloži in bla bla bla. Skratka Mojcek, kam pol to vlogo izpolnjeno oddaš in a morš nujno počakat na davčno. Pa v zvezi z davčno, a morm js to kam kej prijavit al so to vse matičarji v porodnišnici al kako??? Sem še mlečna v teh zadevah, pa je pol fajn kak nasvet pobrat. Lep dan babike in upam da bo vsaj mal primeren za vozičkanje