gaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: gaya Jaz imam dve "posvojeni" deklici. Včasih moraš spremeniti sebe, da potem lažje voziš vse skupaj. Priznam, da sama sem se mogla zelo, da je sedaj ok za vse. Konec koncev, deklici sta del mojega moža. Bivše pa nagajajo dokler imajo razlog. Naši smo ga vzeli in danes je recimo da mir. No je definitivno bolje kot včasih,... Glavo pokonci,... kakšne težave pa si imela?...glede česa... Prišlo je celo tako daleč, da je klicarila moje starše in jih s tem obremenjevala, kakor češ kako hči imajo . Klicarila me je po telefonu, naj pustim njenega bivšega moža, da se bo potem vrnil k družini,... ko sem zanosila je okoli širila govorice, da bo najin otrok prizadet,...(o tem sem že enkrat pisala naRR). Me opravljala na okoli, da me je sam direktor poklical k sebi na pogovor, da privatno življenje vpilva na moje službrno področje. Skratka ni, da ni. Potem sem povedala mojemu, da je tega dovolj, da so otroci njuni, da jima jst nisem krivaza nič, naj se vzameta v roke in pozabita nase kot na bivša partnerja in začneta nase gledat zgolj kot na starša tih dveh deklic. Jst sem zgolj pristranski opazovalec. Z obema se trudim vzdrževati stik na prijateljski ravni, jima pa dam vedet, da jima mamice ne mislim nadomeščat, ker enostavno mama je ena sama,.... Itak sta pa vsako leto starejši in sami opažata marsikaj,... Tako da ja niso vsew bivše grozne, kot tudi nismo vse zdajšnje partnerke krive za razpad zakona, kriva sta izključno zakonca sama,.....