Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 11.8.2008 9:12:44
|
|
|
|
sanelaa
|
Hm, kikiwelta sicer ne poznam, sem pa sama ogromno stvari oz. skoraj vse naročevala iz nemčije in nisem imela problemov, dostavljeno sem dobila v enem tednu. naročevala sem pa voziček, posteljo, jajčko, posteljnino, rjuhe....uglavnem, večino stvari. Prilagam link če bi katera našla kaj koristnega. http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop me pa zanima če ima katera link od kakšne spletne strani kjer bi lahko naročila zimsko vrečo za dojenčka po malce bolj ugodni ceni? Ne bi namreč rada naročevala prav vrečo od quinnya.
|
|
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 11.8.2008 9:29:31
|
|
|
|
moci
|
jaz sem kupila voziček, plačala v naprej. zelo so prijazni in nisem še zasledila, da bi koga razočarali
|
|
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 11.8.2008 9:40:17
|
|
|
|
Jančika_
|
S Kikiweltom imam zelo dobre izkušnje. Pošljejo predračun, plačaš, pošljejo.
|
|
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 11.8.2008 9:41:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, provizija je pa od banke do banke različna. Pred dvema letoma je bila pri Banki Celje ca. jurja, pri Abanki pa pol manj.
|
|
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 11.8.2008 9:42:41
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem pri njih narocala. Nimam pripomb, vse je bilo tako kot mora biti od pridobivanja zelenih informacij do dostave.
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 12.8.2008 20:35:26
|
|
|
|
pocka
|
Mi smo tudi že naročali preko kikiwelta in je vse potekalo brez težav. Po naročilu dobiš mail, kot nekako potrdilo, na banko greš nakazat denar in mi smo dobili paket v roku 5 dni (je bil vikend vmes). Ti kar naroči, so zanesljivi.
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 12.8.2008 20:53:17
|
|
|
|
Katjusa
|
kolk je pa takle kej poštnine?
|
|
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 12.8.2008 21:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR S Kikiweltom imam zelo dobre izkušnje. Pošljejo predračun, plačaš, pošljejo. Enako.
|
|
|
|
RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! 13.8.2008 12:03:20
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kolk je pa takle kej poštnine? Postnina je odvisna od teze narocenega izdelka. Tudi to informacijo ti lahko prodajalec poslje se preden narocis.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?