je kdo že naročal preko kikiwelta?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Bubamara -> je kdo že naročal preko kikiwelta?! (10.8.2008 23:34:50)

Ojla!
Saj eni me že poznate. ;)..malo bi rada se še prepričala kako zanesljivi so na kikiweltu?
Jst mam eno posebno naročilo in po emailu so mi odgovorili naj naročim artikle (košaro z adapterjem)kar na tisti mejl. Pa ne vem če bi se odločla za tako stvar, ker mi je malo sumljiva...no sej konc koncev naročilo je šele naročilo, ampak ne vem kako naj se potem glede plačila odločim. Kako pa naj vem, da mi bodo poslali original oz. ta pravi predračun?!
Kako ponavadi plačujete ko kupujete na netu?? S PAYPAL al kako drugače...veste mogoče kolikšna je provizija, če plačuješ v tujino na podlagi predračuna?!

Hvala vsem za odgovore!
LP

sanelaa -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (11.8.2008 9:12:44)

Hm, kikiwelta sicer ne poznam, sem pa sama ogromno stvari oz. skoraj vse naročevala iz nemčije in nisem imela problemov, dostavljeno sem dobila v enem tednu. naročevala sem pa voziček, posteljo, jajčko, posteljnino, rjuhe....uglavnem, večino stvari. Prilagam link če bi katera našla kaj koristnega.

http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop

me pa zanima če ima katera link od kakšne spletne strani kjer bi lahko naročila zimsko vrečo za dojenčka po malce bolj ugodni ceni? Ne bi namreč rada naročevala prav vrečo od quinnya.

moci -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (11.8.2008 9:29:31)

jaz sem kupila voziček, plačala v naprej. zelo so prijazni in nisem še zasledila, da bi koga razočarali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jančika_ -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (11.8.2008 9:40:17)

S Kikiweltom imam zelo dobre izkušnje. Pošljejo predračun, plačaš, pošljejo. 

Jančika_ -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (11.8.2008 9:41:14)

Aja, provizija je pa od banke do banke različna. Pred dvema letoma je bila pri Banki Celje ca. jurja, pri Abanki pa pol manj.

mojsoncek -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (11.8.2008 9:42:41)

Jaz sem pri njih narocala. Nimam pripomb, vse je bilo tako kot mora biti od pridobivanja zelenih informacij do dostave.

pocka -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (12.8.2008 20:35:26)

Mi smo tudi že naročali preko kikiwelta in je vse potekalo brez težav. Po naročilu dobiš mail, kot nekako potrdilo, na banko greš nakazat denar in mi smo dobili paket v roku 5 dni (je bil vikend vmes). Ti kar naroči, so zanesljivi.

Katjusa -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (12.8.2008 20:53:17)

kolk je pa takle kej poštnine?

Anonimen -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (12.8.2008 21:44:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

S Kikiweltom imam zelo dobre izkušnje. Pošljejo predračun, plačaš, pošljejo. 

Enako.

mojsoncek -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (13.8.2008 12:03:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kolk je pa takle kej poštnine?

Postnina je odvisna od teze narocenega izdelka. Tudi to informacijo ti lahko prodajalec poslje se preden narocis.

Ryssa -> RE: je kdo že naročal preko kikiwelta?! (13.8.2008 12:14:37)

Jaz sem imela namen naročit voziček, pa bi me prišla poštnina 27,95€.

Stran: [1]