|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
2.3.2005 16:15:33   
Uti
Živjo punce!

Verjetno ste se tudi ve po porodu ubadale z izpadanjem las. Jaz sem že skoraj pet mesecev po porodu, lasje pa mi kakšne dva meseca noro izpadajo. Ko primem lase in jih potegnem, mi jih cel šop ostane v roki, da ne govorim o glavniku!!!!!!!!!
Baje je to zaradi dojenja. Jaz še vedno polno dojim.

A so tudi vam izpadale lase? Kaj ste naredile? Kako dolgo je to trajalo pri vas?
Dejte mi kej povedat!

Pa lepo se mejte!

LP,
Uti
:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izpadanje las
2.3.2005 16:19:10   
Jančika_
Ni ravno zaradi dojenja, poznam punce, ki niso dojile, pa so jim ravno tako izpadali lasje.

Med nosečnostjo lasje skoraj ne izpadajo (to si verjetno opazila), potem pa na žalost izpadejo kar vsi naenkrat za nazaj:(. Meni so tudi obupno izpadali, nehalo se je šele, ko sem spet zanosila - čez noč so mi lasje nehali izpadati. Me zanima, kaj bo zdaj, ker sem imela ss. Če se bo ponovilo??? Bomo videli.

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izpadanje las
2.3.2005 16:58:39   
san
tudi jaz sem imela te tezave ze po prvem porodu, trajale so le priblizno 3 mesece, po drugem pa se je sele dobro nehalo kaksen mesec nazaj, torej eno leto
sem bila ze cisto v skrbeh da bom ostala brez las:(, ker nisem med tistimi srecnicami, ki imajo bujne lase

lp

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izpadanje las
2.3.2005 20:45:02   
LaLi
To je po porodu normalen pojav. Telo se vrača v prejšnje/normalno stanje in zraven sodi tudi ta nevšečnost. So pa za to krivi hormoni. Dojenje tukaj nima nobene veze. Kot je že Jančika napisala v nosečnosti lasje sploh ne izpadajo, veliko nosečnic ima celo lepše in bujnejše lase.

Zadeva se bo sama po sebi umirila. Če bi pa šlo za tako močno izpadanje las, da bi se ti delala pleša, pa moraš poiskati pomoč pri stroki.

LP!

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izpadanje las
3.3.2005 7:59:56   
majča
ko smo ravno pri laseh... jaz sem pa slišala od drugih mamic, da naj si nekaj dni po poroodu ne umivam glave.... kako je s tem?? meni se zdi, da bom ponorela, če bom morala hoditi okoli z masnimi lasmi, ker imam kratke in potem bi mi vse štrlelo....

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izpadanje las
3.3.2005 10:39:21   
Jančika_
Majča, to so neke stare vraže. Jaz sem si lase umila dve uri po porodu. Še vedno jih imam (malo manj zaradi hormonov), nisem staknila kakšne čudne pljučnice, niso mi odpadla ušesa...:)-. OK, saj ne vem, kaj bi se mi naj zgodilo hudega, ampak meni je samo odleglo, da nisem več prešvicana:).

(odgovor članu Uti)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?