|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nov davek
3.3.2005 11:41:19   
Mijavček
Ej, jaz kar ne morem mimo te teme!

A mogoče katera ve, kje se podpišem za pobudo, da se IVF postopki, ki jih krije zavarovalnica povečajo na 8x ali vsaj 6x?

Kje se podpišem, da se da kontracepcija na recept?
Kje se podpišem, da se subvencionirajo vložki oz. tamponi?
In kje se podpišem, da se omeji št. namernih abortusov, ki jih krije zavarovalnica na največ 4 v življenju? Mislim, kakšna je to logika? Za vse je treba plačevati, abortusi so pa zastojn? Saj razumem, da se v življenju pač stvari narobe obrnejo, enkrat, dvakrat, ok trikrat ampak kar je več kot to je pa čista nemarnost in neodgovornost! Poznam eno, ki je šla 4x v enem letu delat abortus! Verjamem, da za večino žensk to ni lahka odločitev, amapak nekaterim pa očitno "dol visi" ali pa nikoli niso slišale za besedo kontracepcija!

Ne, resno vas sprašujem, a sploh obstaja kakšna civilna pobuda na te teme? Ženske v tej državi še vedno nimamo čisto nobenega "prava glasanja" !

Drugač nam pa še vedno ostanejo batine :) Ko bo kera šla na bojevni pohod, naj prosim pove, grem prec zraven !

Mijavček:muca:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Nov davek
3.3.2005 11:56:09   
pika74
Tooooo Mijavček - jaz se že barvam z indijanskimi barvami in evo, sam še puščice vzamem pa na juriš u-u-u-u-u-u-u :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Nov davek
3.3.2005 12:00:31   
tinkamiška
Veste kaj tud jst se vam pridružim, pa tud če bo treba dat batine, ker me tud od znoter razganja , ko ne morem temu bebcu povedat, da je bebec. Pa kaj sploh delajo taki ljudje na takih položajih.

Matr kje je zdej kak psihijater, da bi ga otpelal. Madona, pa kako mu sploh pustijo bit na takem položaju?!

Bik zarukan!:grrr:

A se, se razkajfala, a ne:)-

Tinka

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Nov davek
3.3.2005 12:47:06   
Pikipoki
Grozljivo, kam nas pelje ta država. :(:(:(
Mislim, da se ti gospodje sploh ne zavedajo, kaj govorijo. Vsak pove tisto, kar se njemu zdi prav. Že tako nam pobirajo denar na vseh koncih in krajih.

Kruto je to, da si želiš otroka (ZELO!!!), pa ti ni dano. Da se trudiš, tako kot se trudimo me,potem pa en ugotovi, da bi bilo dobro nekoga zato, ker še nima :duda:, malo kaznovati ...

Norci!!!

LP

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Nov davek
3.3.2005 13:31:05   
Mijavček
Draga Sandra78,

saj se ne pogovarjamo o predlogu zakona ministra Drobniča, ampak o izjavi g. Boscarola, da bi morali obdavčit pareod 25-50 let, ki nimajo otrok. G. Boscarol ni nič govoril o kakšnih službah.

Tako, da DOBRO preberi o čem je debata, potem pa komentiraj!

Pa brez zamere!

Mijavček:muca:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Nov davek
3.3.2005 13:55:39   
dvojčica
Ja seveda, po kateri župi si pa ti priplavala? S tem ne bodo delodajalci nič bolj veseli mamic, halo, pa kje ti živiš? A veš, da delodajalec krši zakon, če te sprašuje o družinskem oziroma zakonskem stanu, o načrtovanju otrok ali nosečnosti, če to ni izjemoma dovoljeno za določena delovna mesta???

V Nemčiji, pa v Kanadi, pa še kje imajo res davek na samske ljudi, ne vem kako je to definirano, drži pa. Da pa so se spravli na samske pare, mislim!!! Jaz sem potem tudi dolgo živela na veliki nogi, samo sem denar zbirala za umetne postopke in hormonske terapije. Kam pa to vpišem kot olajšavo???

In tukej še nek slab komentar Gospoda "Veleuma":

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=comment&func=list&c_menu=1&c_parent=69317#comment

Pa še ta komentar bom prilepla, se strinjam z njim:

"Ja (se strinja z obdavčitvijo), ko bo zavarovalnica ukinila omejitve na centru za zdravljenje neplodnosti."

GROZA! Kja si bodo še zmislili? Jao, glava peče!!! :zmeden:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Nov davek
3.3.2005 15:22:40   
Anitka
Mijavček!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: bomo začele zbirat podpise!

Včeraj bi tui jaz najraje skočila v TV in mu prisolila dve, ne samo eno. Lahovnik :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Nov davek
3.3.2005 16:24:12   
Pia73
Groza, ja. Lahovnik je sicer bebec ampak včeraj je imel pa dobre,.. :bravo:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Nov davek
4.3.2005 10:04:36   
dvojčica
Mijavček, moj odgovor ni bil namenjen tebi ampak Sandri78, da ne bo pomote, sem šele danes videla.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?