Mijavček
|
Oj, jaz sem se že "rapizdakala" :ups: na prejnšjih postih, pa moram še mal.... Danes itak vsak lahko sdi v parlamentu in vsak je lahko "strokovni" strateški svetovalec.... In potem dobimo take budastoče.. Se strinjam, da je nekakšno obdavčenje za samske že to, da npr. ne dobivajo olajšav in dodatkov v primerjavi z drugimi.Razen tega pa, a ni noben pomislil, da se pari zaradi tega ne bodo poročali, se bodo prijavljali na različnih naslovih in po možnosti delali še večje čakalne vrste pri ginekologih i amblantah za neplodnost in "fehtarili" potrdila. Mi, ki pa resnično smo obsojeni na te čakalnice, bomo pa zaradi njih na slabšem. Da ne omenjam vdora v zasebnost in s tem, da bom nosila svojemu šefu ali pa na davčno upravo potrdilo, da sem neplodna. HAAALOOO?!!! Who died and made them god? Punce, če se slučajno začne kaj takega resno štimat, predlagam, da organiziramo podpis peticij, pobudo za pritožbo na ustavnem sodišču ali za referendum, karkoli, kot je že ena napisala ! Pa da ne boste mislile, d ani možno, da kaj takega spravijo v zakon. V Nemčiji, mende, to ni preverjena informacija, obstaja neke vrste "davek" na samsko življenje, katerega izkupiček namenijo za pomoč družinam z veliko otroki. ne vem pa kako to v praksi izvajajo, glede neplofnosti pa to. Vglavnem to je ena velika svinjarija! Naši, pa itak, bolj papeški od papeža, bodo vse pobral, da bo pr ns tut tko "k Nemčiji" Mijavček :muca:
|