Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A praznujete svoje rojstne dneve? 2.3.2005 17:04:44
Anonimen
Jaz rojstni dan praznujem tako, da mi ni treba kuhat in grev z možem ven kaj pojest. Ponavadi spečem tortico, ker moji in njegovi starši pridejo voščit.
A praznujete svoje rojstne dneve? 3.3.2005 6:54:44
Aly
Meni pa je popoloma mimo - dokler vabiš pridejo in čestitajo, ko pa jih ne vabiš, pa se na rojstni dan še spomnijo ne :( . Še bolj mi je mimo, da bi hodil vsako leto na določene rojstne dneve širšega sorodstva (npr. svakinji), ker je to njej pač v navadi in povabi (pripravi "gostijo" za sorodstvo in sosede), darilo pa seveda tudi pričakuje - katero se kaj rado komentira med povabljenci :( . Jaz imam ob mojih praznikih raje intimo v ožjem krogu, če pa bi mi kdo poslal kakšen SMS, pa mi tudi ne bi bilo odveč :)- , ampak, ker nisem povabila, si tega verjetno ne zaslužim :zmeden: (govorim samo za sorodnike :( ). Pa saj se ne sekiram :)-:)-
Lepo mi je, če se kdo spomni nate le z besedo in največ z "zares skromnim-simbolnim" darilom.... sem imela v preteklosti, ko sem obdarila s srcem določene osebe, občutek, da so mi potem darila vračali, zaradi občutka obveznosti.... To mi ni všeč..., zato sem tudi sama raje skromna :)
A praznujete svoje rojstne dneve? 3.3.2005 8:23:36
kalimero
O,ja, praznujem. Z družino in obojimi starši, pa svakinjo z družino povabimo na:torta:. S kolegi se pa običajno pokličemo, pa najboljša prijateljica se v službi oglasi s kakšno rožico in greva na drinko. Pa SMSji šibajo. Ne vabim pa zato, ker bi pričakovala darilo, seveda da ne. Pa saj tudi ne pretiravamo s tem.
A praznujete svoje rojstne dneve? 3.3.2005 9:33:03
Anonimen
Jst mam RD poleti, pa mamo vedno piknik na vrtu, kdor se spomne, da imam RD pride, kdor ne, pač ne. Povabim samo sestro z družino, ampak to posebej. Tisto na vrtu je pa za prijatelje in predvsem zame:-))