A praznujete svoje rojstne dneve? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Amai -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 14:54:41)

razen tistih ta okroglih seveda... A skuhate kaj slastnega samo za svojo družino, a povabite tudi ne vem, starše ipd. na kosilo? :zmeden: Jaz kar ne vem, a bi ali ne bi... Nekaj malega sladkarij sem napekla za morebitne obiske, za kaj več pa res ne vem...:zmeden2:

Kako ve poštimate te zadeve?

Anonimen -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 14:56:43)

Jaz praznujem, privoščim si sahar torto, ki mi je njami. Povabim pa res najožje člane, da se malo posladkamo. Ostalih ne vabim, čeprav so vsi dobrodošli in imam vedno tudi dovolj hrane in pijače, če kdo pride.

malika -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 14:58:31)

Jaz nikogar ne vabim, ker itak vsi vedno pridejo-pa bi si včasih zaželela mir za RD in ne gužve okoli sebe. Drugače pa raje vidim, ča kdo drug praznuje in potem jaz kuham itd. za sebe pa nekak nimam veselja.

neja -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 14:58:50)

No, do sedaj sem vedno prazovala, mislim pa, da od letos naprej več ne bom, saj ljudi komaj dobiš na kup, pa še to se mi zdi, jim je odveč, kot da bi jim bila nekakšna obveza. Tako da od letos naprej samo z domačimi. LP:)

P.S. : pa vse najboljše:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:01:26)

Dokler sem bila sama, sem ga praznovala tako po malem, z najbližjimi... zdaj pa ko je Ana, se mi sploh več ne zdi... najbrž bom vseeno povabila starše in starše-in-law na kosilo... ker darila pa še sprejemam :)-

Pia73 -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:02:41)

Jaz sem do sedaj praznovala na široko, pa bom to počasi ukinila,... saj se tudi meni zdi, da to ni več to,... Za domače pa bomo še vedno pripravili.

srnica -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:05:50)

Jaz si svoj RD želim vedno preživeti le s svojim dragim.Tako za moj kot njegov RD si narediva sama zase tak čisto poseben dan oz. večer, drugače ga ne slavim, nimam te želje.
Žurala sem ko sem bila pubertetnica in se veselila, da bom 18, sedaj več ne vidim razloga za veselje da sem vsako leto starejša :(( .Drugače pa se s tem sploh ne obremenjujem.

baguSka -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:06:41)

ne praznujm

dory -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:08:36)

Jap..in cez nekaj dni slavim :):)-

Amai -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:12:54)

teja. - sva pa blizu, sam verjetn nekaj let narazen, kaj?:)

frutka_ -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:20:23)

Obvezno praznujem vse rojstne dneve:svojega, moževega, maminega, prijateljičinega,...to je nekaj najlepšega!

Na RD se kar pride, nič se ne vabi. RD je dan namenjen slavljencu!!!:torta::torta::torta:
Aja, pa ni pravega filinga, če ni torte...njamsi!!!Saher je tudi moja najljubša alja!:sloncek:

baguSka -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:21:38)

Ja saharca je tud pr men večkrat na jedilniku - na sam na RD!;)

anajmad -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:28:12)

Ne,
lp:morje:D.

Jančika_ -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:33:50)

Z možem praznujeva skupaj in povabiva prijatelje na prigrizek ali ven na pijačo (lani ven na pico in domov na torto).

Takrat ima rojstni dan tudi moj ati in potem združimo vse tri RD in gremo cela familija ven jest. Kar se tiče familije, gremo za vsak RD ven jest.

dory -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:34:08)

Se strinjam s frutko...na RD se ne vabi :)..to men isto zgleda k da bi vabila zato,da kej dobim :):)-

Torta...ena zame,ena za tiste,ki pridejo voscit slavljencu :):)-

SANDY -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:39:12)

ja praznujem...:rozica:

Lenny -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:41:12)

Aha!
V.d. možek me pelje na večerjo, zdaj z malim je to pozno kosilo, družina in prijatelji pa pridejo na kakšno doma pripravljeno tortico, klepet, malo vinčka, ....
Za ta okrogle letnice pa tudi družino povabimo kam ven.
Lp

Amai -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:43:20)

Sej men je tudi zaradi tega to vse skup .... Tisti, ki se spomnijo mojega RD sami pridejo, ponavadi seveda z darilom :bravo: Ali pa vsaj SMS, Vabiti za RD tudi meni zgleda kot prositi za darilo...

Imam pa občutek da naši RD nekako zvodenijo ko pridejo otroci in se praznujejo le RD otrok... ali pa nismo več ponosni na svoja leta in tako samo vsako dekado oznanimo, koliko križev smo že naložili :)-

nita -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 15:57:26)

Pri nas je že nekaj let v navadi, da gremo ven jest. Nas je manjša ekipa (6) in gremo za vsak rojstni dan jest.

V službi pa vedno nekaj sladkega in to je to.

L.P. Anita

bini -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 16:15:43)

praznujemo vedno :).. starše na kaj sladkega povabimo, s kolegi pa manjšo žurkico - mal za prigriznit nardimo... je pa pri nas navada, da se povabi, zato da folk uleti takrat ko imaš čas - če je roj.dan sred tedna potem ni glih ful časa...
pa meni se sploh ne zdi, da prosiš za darilo če vabiš, :zmeden:..če pa kej prnesejo pa itak da super:)- a ni druženje tko nekaj fajnga - če so seveda fajn ljudje :bravo::bravo:

bini -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 16:15:44)

praznujemo vedno :).. starše na kaj sladkega povabimo, s kolegi pa manjšo žurkico - mal za prigriznit nardimo... je pa pri nas navada, da se povabi, zato da folk uleti takrat ko imaš čas - če je roj.dan sred tedna potem ni glih ful časa...
pa meni se sploh ne zdi, da prosiš za darilo če vabiš, :zmeden:..če pa kej prnesejo pa itak da super:)- a ni druženje tko nekaj fajnga - če so seveda fajn ljudje :bravo::bravo:

NinKa -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 16:19:54)

Jaz sem navajena praznovanja tako z domacimi, kakor s prijateljicami.

Odkar sem se odselila se dobimo pri nas in pripravim kak narezek in torto (sacher). Letos pa ker bo okrogel - 25 let pa ga bom praznovala 3 dni prej na svoji poroki :bravo::bravo: dobra ideja, dve muhi na en mah.

Sem pa zadnji 2 leti raje sama z dragim. Taktika. Za prvi maj gremo :morje:. Pa za rojstni dan od dragega smo tut obicajno :morje:.

:sloncek::kuza::sloncek:

india -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 16:28:32)

Nas je v hiši kar precej,ki smo na kupu z roj. dnevom, tako, da v družinskem krogu nardimo kosilo, večerjo ali nekaj takega....prijatelji in ostalo sorodstvo pa pridejo sami od sebe, ali pa kakšen SMS, mail ali telegram, kar mi je sicer too much-drago,

vedno pa imam doma na zalogi pecivo,piajčo in prigrizke, narezke,...da se da potem iz malega obiska nardit kaj večjega.
Če pa je le prilika, ker imam rd v maju, pa naredimo zunaj piknik in potem kapljajo prijatelji in sorodniki drug za drugim.
:miska:

puri -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 16:50:14)

Jaz ga ne praznujem več, odkar smo svoja družinica!
Tisti dan si naredimo čist posvoje, samo mi:)

Prej sem ga pa vedno praznovala!

Gina -> A praznujete svoje rojstne dneve? (2.3.2005 16:58:36)

Ne praznujem. :)

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>