sonchek
|
jutro... Evo naša še že pol ure uspava, odkar se je začela usedat in na noge postavljat je živ hudiček ratala za spat...v posteljici na kolena pa na rit, pa na noge, pa nazaj na kolena, pa skoz neki...sej ne morš verjet... Ja sej mami je čist srečna..sam da je zdrava..ampak zvečer sem taka k ožeta cunja..kaj šele bo... Skuba...vse naj naj...in želim ti čim manj tihih dni, pa da bi te Lana čim bolj ubogala, pa veliko zdravja in sreče, pa polno ljubezni, pa čim več potapljaških užitkov, pa veliko lepih dni v novem stnovanju, pa čim manjkrat umazana okna, pa lepo pospravljeno stanovanje, veliko dobrega sexa, nikoli pokvarjen avtomobil, pa zmeraj zapeto zadrgo na hlačaš, zdravja, pa da ti nikoli ne bi gumb odpadel, nikoli računalnik crknil, pa veliko denarja...še kakšnega tako pridnega otroka kot je Lana, pa seveda dobre ovulacije, neboleče menstruacije,....pa čimveč dobre babje družbe, alkoholno neprespanih noči , da ti nikoli ne bi zmanjkalo cigaretov, pa zdravja ,da bi te mož zmeraj bolj ubogal, da ti ne bi se kakšen ptič usral na glavo,...pa zdravja... ...no to lahko pišem do konca strani...pa sej si me razumela a ne, kaj ti želim... ..pa glej da boš dala za kakšno kavo, ker če ne... Uglavnem... tako zgleda da je naša zaspala...jaz pa likat... lep dan...