naraščaj
|
Dan ma sem mela vlk zaprebrat IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Pr nas je bla tud spet ena grozna noč , se je zbujal na 1 uro in skos neki jokcal. Nisem imela več moči vstajat in mu dajat dudo, sem ga kar k nama prestavla, ampak je blo isto. Ma, sem smotana danes, sem ful utrujena, se mi nč ne da.... Jaz sploh ne vem, kako se bom vstajala za službo, če bodo take noči. Ma zgleda da je včer neki razsjal, ker je bla pri nas tut katastrofa, je nakonc tut pristala pri nama, ker se mi pa 15 ni dal vbel vstat in ja tut mene je strah, kak bo pol ko bom šla v službo Scuba, sam, da sta se pogovorila IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Kakšna 2 tedna nazaj so imeli akcijo v Hoferju, ampak predvidevam, da je že vse prodano . Je katera kaj nabavljala? Jaz sem jih še v ponedeljek vidla v Konjicah!!! nicolin, za oklekco, sam bi lažje komentirale, če bi jo oblekla Barika za zobike IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Jezus, barika, jaz koj menjam, Mi vemo 3 tedne prej, preden zob ven pride, pol 3 tedne ven leze, pol se pa še 3 štelamo od prejšnjih 6 tednov. A daš recept, kako se tako mularijo nardi, da pade sama v pojstlo in 12 ur ne mrdne? To pa tut mene zanima, ker je prina Mamuška podobn ko pri vas, sam, da pri nas še serje ko 100 tako čist neprebavljeno in fuulll smrdečo Oranža, sta prava fantiča Tabi, bravo za <nejca ninock, me tut ful panika daje ko bom mogla v službo in se grem tut kr drug teden (če najdem šefe) ment za krajši delovnik do novgha leta Gruška, WB in super za uspešno preživeto poletje za vse mamice prvošolčkov pa tut za tiste mal večje in manjše Srečanje v CE, načeloma lahk vsak dan, 12.9 smo pa 100% v Ce, ker mamo P. Potepinka jutr je šele 4. Al si misla drug teden??? Ilije vsenajboljše za tvoj RD. Joj kok ste lepe, samem babnce nakupu Do sem sem prebrala zaj mi je pa neki zablokiral