|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
3.9.2008 9:28:44   
Oranža
Ilije

user posted image

Super zgledateuser posted image user posted image

Hvala vsem za pohvale mojih mulčkovuser posted image

Evo naš malček spi, jst tacačas mal pospravim pol pa šibava ven, ko se zbudiuser posted image user posted image Je treba izkoristit dokler so še lepi sončni in topli dnevi.
 Kaj sedaj za ju3? Kr? Ja ali ne?

Ajd šibam.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.9.2008 9:35:33   
ajtak
Ilije, iskrene cestitke, kdaj loh pridem na torto user posted image . Res zgleda slastna... no sej ste ve 3 tud kr ok user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.9.2008 9:53:57   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Sva sla z mojim narocit ploscice za v kopalnico, pa raje ne povem barve.  

ROZA!

Bom pesti držala za vse preglede.

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Pol me je pa vprašu: ja mami, zakaj pa jokaš? Jst pa preden sem mu lohk razložila, da kok sem ponosna nanga in da to nisem žalostna, sem pa itak rabla še 5 minut.

Ja, too much, še jaz sem zdajle imela solze v očeh.

user posted image  za Jooly, Debeluško, Oranža in vse ostale mamice prvošolčkov, če sem še katero pozabila.

Pa ena user posted image  za Kim in za Tina.

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Ko smo se zadnjič dobile na Zbilju, ste mi štiri naročile un sprej za cunje (Scuba, NanaLiza, Mama11... a ste ble ve? Pa katera še?)... u glavnem, jaz jih imam že doma, pa ko se dobimo, vam jih prinesem ... sploh ne vem kdaj ste zdaj zmenjene user posted image  ....

Pozdravljena nazaj! Ja, jaz sem bila med naročniki. Mislim, da nismo še nič zmenjene.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Mamice a se kej ta teden dobimo v LJ???
SN??? četrtek, petek??? a je katera za???

Bi se lahko, a ne. V petek ne morem, v četrtek bi pa šlo. V SN ob 13h? Ajtak ne me kregat, ampak jaz sem za CE mimo. Tudi približno ne vem, kako bi vas našla user posted image

Čestitke Ilije, tortico sem pa napopala že 1.9. za vse rojene septembra!

Mi smo spet krasno spali - 20:40 - 7:20, pa zdajle spet spi. Ampak je bila pa včeraj hajka - nič spat od 8h zjutraj pa do 2h popoldne user posted image . Sem že mojega obtožila, da ji je zjutraj dal kavo user posted image . Po kosilu greve pa v shopping - v zlatarno (olala, pa ni to, kar mislite) kupit darilo za eno pupo, ki je avgusta praznovala 1. rojstni dan, potem pa v Hoferja po bodije (pa verjetno bom še v HM zavila), potem pa, če bo še čas v DM po čistila in plenice. Po moje sem ful preveč optimistična, ampak mogoče bo pa ratal. Nič, grem peglat (pa ne kavča user posted image ).

Aja, kakšen se vam je pa včeraj zdel House. Spet v formi, kajne?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.9.2008 9:59:47   
nicolina
Dobro jutro,
hvla za kavico.

ILIJE VSE NAJBOLŠE user posted image user posted image , ful ste lušne, vse tri.

mi smo se zbudili š čistzabasanim noskom, pa jaz ne vem ka je to.user posted image user posted image Je že ob 6 laufal sesalec, pol je potegnil do 8. Zdej pa spet. spi. Ma samo, da ne bo kaj hujšega.

Šibam mal pospravit, pol bova šla ven, ker vročine nima....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.9.2008 10:20:07   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ajtak ne me kregat, ampak jaz sem za CE mimo. Tudi približno ne vem, kako bi vas našla user posted image

user posted image  vsedes se v avto, zapeljes na obvoznico in sledis tablam za Maribor, pol pa na izvozu celje Center zavijes iz avtoceste in si tu- a je tezko?user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.9.2008 11:19:02   
naraščaj
Dan

ma sem mela vlk zaprebrat

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Pr nas je bla tud spet ena grozna noč user posted image , se je zbujal na 1 uro in skos neki jokcal. Nisem imela več moči vstajat in mu dajat dudo, sem ga kar k nama prestavla, ampak je blo isto. user posted image user posted image
Ma, sem smotana danes, sem ful utrujena, se mi nč ne da....
Jaz sploh ne vem, kako se bom vstajala za službo, če bodo take noči.user posted image user posted image
Ma zgleda da je včer neki razsjal, ker je bla pri nas tut katastrofa, je nakonc tut pristala pri nama, ker se mi pa 15 ni dal vbel vstat user posted image  in ja tut mene je strah, kak bo pol ko bom šla v službo user posted image

Scuba, sam, da sta se pogovorila user posted image user posted image

Kakšna 2 tedna nazaj so imeli akcijo v Hoferju, ampak predvidevam, da je že vse prodano user posted image . Je katera kaj nabavljala?
Jaz sem jih še v ponedeljek vidla v Konjicah!!!

nicolin, user posted image  za oklekco, sam bi lažje komentirale, če bi jo oblekla user posted image user posted image user posted image

Barika za zobikeuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Jezus, barika, jaz koj menjam, Mi vemo 3 tedne prej, preden zob ven pride, pol 3 tedne ven leze, pol se pa še 3 štelamo od prejšnjih 6 tednov.

A daš recept, kako se tako mularijo nardi, da pade sama v pojstlo in 12 ur ne mrdne?user posted image user posted image user posted image

To pa tut mene zanima, ker je prina Mamuška podobn ko pri vas, sam, da pri nas še serje ko 100 user posted image  tako čist neprebavljeno in fuulll smrdečo user posted image

Oranža, sta prava fantiča user posted image

Tabi, bravo za <nejca

ninock, me tut ful panika daje ko bom mogla v službo in se grem tut kr drug teden (če najdem šefe) ment za krajši delovnik do novgha leta

Gruška, WB in super za uspešno preživeto poletje
user posted image user posted image  za vse mamice prvošolčkov pa tut za tiste mal večje in manjše user posted image

Srečanje v CE, načeloma lahk vsak dan, 12.9 smo pa 100% v Ce, ker mamo P. Potepinka jutr je šele 4. user posted image  Al si misla drug teden???

Ilije vsenajboljše za tvoj RD. Joj kok ste lepe, samem babnce nakupu user posted image

Do sem sem prebrala zaj mi je pa neki zablokiral user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.9.2008 11:52:18   
barika
Ajtak, še en zob prosimuser posted image user posted image user posted image  (zgoraj mu rastejo vsi trije na 1xuser posted image , posledica je malo driske, pa iz nosa mu teče)

ILIJE vse najboljše!!!

emmm..srečanje, ne morem nimam vozičkauser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.9.2008 12:13:04   
Tanayya29
Ojla.

Ravno kuham,pa mal 5 minut časa.Taj spi...

No,prejle si je potegnu likalno mizo,direkt na bučko.Sicer nč ni blo,ampak spet sem jaz pustila mizo tam kjer ni bilo prav.
Vrtec,vidim,da ste kar povečini dobili,no samo jaz ne.Jaz sem danes klicala ravnateljico,in sva zmenjeni za razgovor.Jaz Taja res nimam,kam dati,še babic in dedkov nimam v bližini.Sploh ne vem,kaj naj naredimuser posted image .Sej razumem,da majo prednost s stalnim bivališčem,ampak jaz pa vseeno delam v tem vrtcu,in sem kar žalostna,glede tega,da ni nič....
ne vem,no,upam,da se bom z ravnateljico pogovorila(btw imamo od 1.septembra novo,stara je šla v penzijo),in baje je fuullll uredu....

Ma hmmm...tuhtam ,upam,da dobim vrtec,res bi rada,da je moj malček v našem vrtcu,še toliko bolj zaupam,ker vzg.in pom. poznam...

nicolina,upam,da se Tin pozdravi,prav tako Tina,Ajtak pa ti in tvoja hrbtenica tudi.
Si uživala v hausu včeraj??

Grem pokuhat do konca ...

papa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.9.2008 12:15:25   
tintin
Hoj babe, jaz sem ZA srečanje v kranju jutri, če ste ostale zainteresirane tudi ZA. Aja zdaj sem se spomnila, da Manca ne more...bi lahko petek? Oranža, Debeluška?? Bi vas bilo fajn spet vidt....aja pa će se da se lahko dobimo prej...10 ali 10,30?

Jaz danes gostujem na prenosniku od mojega. Moj je namreč spucan, ker ga pride danes en gledat in upam da tudi kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.9.2008 12:16:58   
tintin
ILIJE - vse naj naj naj!

Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.9.2008 12:22:36   
rozika12
Pri nas se kar dogaja. Šola, dejavnosti ... in že je tema in dojenje in spanje, pa zbujanje, .... in evo jutro je tu.

ILIJE VSE NAJBOLJŠE

BrinaS, samo da se že lepo zdravite.

Mama11, bravo za odločitev za hišo. Je res super. Tudi pomočnica bi res prav prišla. Jaz bi jo 1x na mesec, za tisto globalno pucarijo user posted image .

VARSTVO, oooo morda mi celo uspe in bo dete lahko doma v varstvu. Dve bivši dijakinji sta mi ponudili varstvo. Rabim za 4 ure na dan. Kako sem vesela. Stiskam pesti, da bo res tako. Izvem oktobra.

Nicolina, res wau!

Jooly, Oranža,  vse mame prvošolčkov. Dobrodošle v svet šole. Jaz nikoli nisem razumela, zakaj se tam kakšna mama cmera, pol sem pa kmalu sama isto počela.
Meni so se sedaj rosile oči, ko sem videla s kakšnim žarom v očeh je srednja gledala svojo harmoniko in svojo učiteljico, najstarejša pa balet. Obe v istem dnevu imele stik s svojimi sanjami. Midva sva se samo zahvalila tistemu gor in prosila za zdravje. Res (jaz sem potihem še za loto, danes, he he he).

Gruška, tvoje pisave pa že dolgo ni bilo. Lepo te je spet brati. Dobrodošla.

........................................................kllllllllllllllllllllllllllllllll

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.9.2008 12:27:30   
tabi
dan
sem lih hotla mal napisat pa zavoham smrdulouser posted image jo letim previt pokakana fuluser posted image jo obrišem ta čas ko jo pustim mal nagico sem se nagnila k njej da ji dam lubico na čelo pa rata med joškami pa do popka ful toplo ja kaj polulala me jeuser posted image user posted image
Noč pri nas katostrofalna ampak Nika je spala od18.30do 6.50user posted image user posted image user posted image pa še to sem jo zbudila da sva Nejca v vrtec peljale.Problem je bil Nejc.Prva budnica ob 1ih-nekaj jamra grem pogledat kleči na kolenih gatke pa pižama do kolen dol pa gospot lepo lula na posteljo(pač v spanju)user posted image ga zrihtam preoblečem posteljo zaspi nazaj ob 3.30 luta po stanovanju pa me kliče (spet v spanju)ga ženem na wc pa k seb v posteljo pa je še kr neki godrnovuser posted image očitno je imel pestre sanjeuser posted image seveda zutri pa ne vstatuser posted image

Nika se lepo igra pa pogovarja sama s sabo sam spat neuser posted image zdej pa ko je mobilna pa ne sme nič zamudit.Sem jo dala včeraj na vrt pa je take počela(vrt pa vs razkopan-je v obdelavi pa gre bolj počasi ker se ne morva zment kje bo peskovnik pa moj skalnakuser posted image )no pa je vso zemlo prerila ko kak krtek ko bi jo vidle kaka je blauser posted image user posted image -pa zato smo mamice da to spidenamouser posted image

Nikolina ja ful poceni je bla oblekica(moja sestra je dala pred mesecem delat k šivilji zlo slično oblekico kot jo imaš ti pa jo je sam blago prišel 130 evrov delo pa še 100user posted image )

Ilije vse najboljše in naj se ti izpolnijo vse skrite željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa maksimalno praznujuser posted image

nč nevem kaj sem še hotla povedatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.9.2008 12:33:04   
tabi
Tanayya tut mi nimamo vrtca.Ampak v Lj je še ful placa sam do oktobra ne smejo jemat zunanjih.tko bo mal še za počakat.Tu ko imam Nejca(Najdihojca sem ravno danes govorila so clo eno skupino skenslal ker ni dost upisa za eno skupino bodo pa zunanje not potegnil-tko da upam da pridemo not)sicer mam pa eno gospo rezervirano sam sej veš zakaj bi dala 250e če mi pripada zaston drugi otrok.Ti kr mal tež v tvojem vrtcu vse se da če si mal tečen

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.9.2008 13:22:19   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Ajtak ne me kregat, ampak jaz sem za CE mimo. Tudi približno ne vem, kako bi vas našla user posted image

user posted image  vsedes se v avto, zapeljes na obvoznico in sledis tablam za Maribor, pol pa na izvozu celje Center zavijes iz avtoceste in si tu- a je tezko?user posted image

Smotka, saj ne mislim, da ne bi našla Celja... potem vas ne bi našla, ker ne vem, kje je karkoli v Celju.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.9.2008 13:32:39   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Vrtec,vidim,da ste kar povečini dobili,no samo jaz ne.

No, pa jaz tudi ne. Ampak čisto razumem, da se sekiraš, jaz mojo imam kje pustit.

Danes moja žaba spet ni hotela dopoldne spati, čeprav je zehala kot nilski konj. Izgleda, da je v isti fazi kot je bil pred nekaj tedni Tjaš. Se uleže, usede, vstane v postelji, potem se zvrne nazaj in začne jokat user posted image . Potem sem jo pa popokala in šla opravit shopping (samo zlatarna in Hofer - hvala za odgovore), sem dobila bodyje in so iz tistega super mehkega bombaža... vzela sem pa cifro 86-92 user posted image , ker je manjša 74-80 - to cifro smo imeli poletne stvari, pa so ji glih za glih.. še dobro, da je poletje pri koncu). Se mi je zdelo 86-92 ful ogromno, pa sem en komplet razpakirala in pomerila po enem, ki sem ga imela s seboj (hvala za nasvet), pa sploh ni kakšne hude razlike, mogoče 2 cm po dolžini... upam, da bo za čez zimo.

Jutri pa verjetno opravim še DM in HM, ker se mi danes popoldne ne bo več dalo v LJ rinit.

Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.9.2008 13:40:31   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Srečanje v CE, načeloma lahk vsak dan, 12.9 smo pa 100% v Ce, ker mamo P. Potepinka jutr je šele 4. user posted image  Al si misla drug teden???

Joj sori mislila sem jutri v glavnem zmenmo se jaz ta teden lahko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.9.2008 14:06:56   
Tanayya29
a KATERA ve,če se lahko BUSCOPAN vzame tud za menstuacijske krče....
sm čist adijo,pa mam sam to doma?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.9.2008 14:16:20   
mama11

Na spletni strani www.buscopan.com pravijo, da ja, ampak po nasvetu svojega zdravnika.

Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.9.2008 14:23:45   
mklks
hej!

ILIJE...VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

sm čist fuč....prej je E kobacala in se zapletle v igračo in padla naprej na nos, še preden sem do nje stekla...je mela pa dudo v ustih in se je revčka tko udarla v zgornjo dlesen, je takoj kri pritekla....sm bla čist paf....pa sem kr servet zmočila z mrzlo vodo pa v usta porinla, da je mal ublažilo.....no zdej je pa od vsega hudga zaspala:):)

zdej vam cd- je pečem, ker včerej nisem mela časa, tko dA...POTEM JIH GREM POSLAT IN MISLIM DA BI JUTRI ŽE MOGLE DOBIT

ups...velika pisavauser posted image

ajdi, se slišmo

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.9.2008 14:25:13   
sonchek

sej če se jaz ne motim, je to glih za to....user posted image user posted image user posted image
..ne me čist za besedo držat...raj še mal povprašaj...k nisem 100%-na...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.9.2008 14:58:39   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

sej če se jaz ne motim, je to glih za to....user posted image user posted image user posted image
..ne me čist za besedo držat...raj še mal povprašaj...k nisem 100%-na...user posted image

hvala,sem vzela.sm bolje....jau ta M. je pa tut boleča zadnje časa...kr neki.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.9.2008 15:26:43   
ajtak

Smotka, saj ne mislim, da ne bi našla Celja... potem vas ne bi našla, ker ne vem, kje je karkoli v Celju.

user posted image , sej mal se mi je dozdeval user posted image  pa sem mogla bit zleht... sej se loh zmenmo recimo pred tusem pa se pol skupi pelemo, al pa se skoz za scubo vozis, ona obvlada...

Potepinka ce si misnla 11.9. cetrtek pa sem full za!!!

Barika pa kako nimas vozicka?? Mas ja 2? A ti ga js posodm? Ker mors pridt!! Mormo tvojo diplomo zalit- seveda ti castis user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.9.2008 17:52:13   
sliva10
Pozdravljene čvekice, komaj dohajam vse skupaj, šola, pa z N sva se uvajali v vrtcu , zdaj pa je že vse ok, mene rabiveč, za A sem se  dogovorila da prideva oktobra, mi kar ni da bi ga dalauser posted image

Tako  z A sva končala preglede glede železa in njegovega hemoglobina. Pač moj sine ima že v naravi tako nizek hemoglobin(86) in ga ne bo nobena stvar dvignila, taka je diagnoza, pa še prenašalec je,user posted image  HB da je samo to.Kri ima pa super, kar se tiče ostalih zadev

user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE VSEM KI PRAZNUJETE ROJSTNE DNEVE IN OBMESEČNICEuser posted image user posted image user posted image user posted image

JOOLY ko sem brala tvoj post so me  oblivale solzice, sam ko se spomnim kako je bilo in tako na približno mi je vsako leto na prvi šolski danuser posted image  pol sem pa cel dan zmedenauser posted image  sam nič hudga to sem že po naraviuser posted image

VSEM DOPUSTNIKOM WELCOME BACKuser posted image user posted image user posted image

Tanaya jaz sem dobila bouscopane prav za menstrualne krče, ker imam že skozi bolj boleče m, tako da kar vzemi vsakič ko boli

mama11 super za nakupuser posted image

sigurn sem še kaj pozabila, se beremo

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.9.2008 19:41:39   
barika

user posted image , sej mal se mi je dozdeval user posted image  pa sem mogla bit zleht... sej se loh zmenmo recimo pred tusem pa se pol skupi pelemo, al pa se skoz za scubo vozis, ona obvlada...

Potepinka ce si misnla 11.9. cetrtek pa sem full za!!!

Barika pa kako nimas vozicka?? Mas ja 2? A ti ga js posodm? Ker mors pridt!! Mormo tvojo diplomo zalit- seveda ti castis user posted image .

mam "tamoder" vozek, sam ga ne vozim ...itaq, moj fensi je pa na popravilu, ker sem gume znucala čist, pa tam pri nogici se je en lepotni gumb utrgal, pa ker je ta teden "slabo vreme" ga ne rabim, ker za po dežju mi ni glih za vozit (mater jim vremenarsko)

diploma pa še ni zagovorjena, ko pa bo, pa ni problem, da častim, lahko tudi gorenjke in ljubljančanke (samo morejo pridet v Celje).user posted image
aja, pa predlog za srečanje: planet tuš zgoraj pri kinu, se lahko otroc prosto po prešerno lovijo, ker je on "tepih" po tleh.

aja, ajtak, a teb so tele bolečine malo v glavo stople, da se kr režiš???user posted image user posted image user posted image  pa namest, da mene hecaš z diplomo, rajši mojmo mulotu še en zob nalep zraven (skupaj 6)user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.9.2008 19:53:08   
ajtak
u pisuka, zob, bom ko Tjas zaspi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (tole je sam za Bariko user posted image )

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.