martita -> RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del (12.8.2008 22:03:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Drage punce, mamice, pa ne si tok komplicirat zivljenja... saj vem da si vsi zelimo da bi bili nasi otroci zdravi in srecni ampak E-ji so zal sestavni del nase prehrane ki se mu ne da povsem izognit. Ce boste za vsako star gledale na konzervanse, barvila, sladila itd. boste ugotovile, da bi blo najboljs kr dojit do konc zivljenja, kar pa- ups- ne gre... A res mislte, da ni recimo ze v am full kemije, al pa v teh linotih k jih dajemo, pa razni frutki itd. prepricana vem, da se vse poskusamo tega cimbolj izogibat, pa cimvec same pripravljat hrano za nase soncke sam sem pa tja pac pride situacija ko das tudi kaj malo manj zdravega "j**** ga" mislim da zato res ni treba delat cirkusa. Najbolj hecno je, ko das enkrat otroka v vrtec in takoj dobi in vse mozne namaze in hrenovke in svega i svasta kar mu me morda se nebi dale... Pa naj tega nobena ne vzame kot zlonamerno. Se morm sam mal skaslat ker mam okrog polno pametnjakovicev kaj je zdravo in kaj ne... vsaj jaz si življenja ne kompliciram. gledam kaj jem in mi to ni v breme. kar sama ne jem ne mislim dajati otroku. žal bo tega dubu v življenju še preveč , ja, v vrtcu, zato ni potrebe, da ga še sama bašem s sranjem. in ja, doma sami pečemo kruh,ne jemo mesnin, konzerv, frutkov, čipsov in še marsičesa, zato mi niti na pamet več ne pride kaj ni na našem jedilniku. za nekoga je to kompliciranje, za drugega ozaveščeno prehranjevanje. nam tak način ustreza in samo to je pomembno. tudi meni se je pokašljalo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|