tintin -> RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del (12.8.2008 21:02:04)
|
Namazi-Jaz mu namažem malo masla in marmelade (domače, ki ni zelo sladka), kisla smetana, kak sirni namaz, ki ga jem tudi jaz (na morju je ful jedel ABC sir - še pomnite?? tukaj pri nas ga nimajo), včasih mu zraven dajem mini koščke sira, aja pa zdenka sir je tudi že jedel. Po večini dam pa raje kašico, ker je manj zamudna za hranjenje in ker včas zjutri nimam nič kruha doma. Kašice so zadnje čase Linoti - grisolino, rižolino..., ker jih tudi jaz pogosto jem (vse razen Čokolina - tega pa res ne maram). Hrenovk jaz še ne dajem, so mi bolj "pofl" hrana. Če jih lahko hrana imenujemo.... Glede KM - jaz mislim, da čisto preveč kompliciramo. Navsezadnje so naši mladiči stari povečini 9m. in tist dl mleka nima kaj škodit. Jaz mislim, da KM ni priporočljivo kot "glavna hrana", ampak kot ena izmed sestavin pa ne bi smel biti problematičen, če otrok ni alergik...sicer pa je tudi AM v resnici KM, samo prilagojeno in vprašanje, če je v resnici kaj manj problematično kot KM. Saj veste, tudi "industrija zdravja" mora od nečesa živet....in medicina in farmacija gresta z roko v roki...Sicer sem jaz začela KM dajat na morju, se pravi pri skoraj 9m, ko mi je zavrnil kašice, ki se mešejo z vodo. No, zdaj ima kašice spet rad, samo izključno tiste, ki so narejene z mlekom. Vege paštete- tudi meni njam. Mesnih ne maram, od vege so mi pa ful dobre Zdravo življenje od Mercatorja, pa une Kalček (Panonec, Mexico...), da ne omenjam, da je pred časom Hofer v posebni ponudbi imel ene njamiiiii (ful je bila dobra Curry z ananasom). Laubica - tudi Rama ni ravno brez E-jev...da ne govorimo o ostalih škodljivih snoveh v margerini[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mogoče je od namazov še najbolj natur kaka kisla smetana ali domača marmelada....
|
|
|
|