Anonimen
|
Zanimivo, kako nekatere komentirate, da starši niso dolžni skrbet za vnučka, potem pa naštevate, kako jih hodijo ponj v vrtec, ko vi ne morete. To se pravi, da vam pomagajo, kajne. Pa najbrž z veseljem. Potem mi je zanimiva izjava, kako nekateri pretehtajo o varstvu še preden zanosijo. Potemtakem nekateri sploh ne bi smeli imeti otrok, vključno z mano. Sploh, če si že preden zanosiš sešteješ točke pa vidiš, da z vrtcem ne bo nič. Pa tiste, ko nepričakovano zanosite in ne veste, kako bo naprej, bi mogle kar splav it naredit, kajne....Ker za otroka moraš imeti, urejeno stanovanje, službo, partnerja tak da se šika itd... Mogla sem se razpisat, je pač varstvo moja šibka točka. Aleksa13, veš, kar nekaj je takih staršev, kateri nam ne dajo ne podpore, pa še marsikaj drugega ne. Osnovne stvari, ki bi jih morali kot otroci dobiti. Zakaj je tako ne vem, ampak tudi mene je vedno grozno bolelo, ker tega ni bilo, ko pa pogledam naokoli, pa vidim, kako nekateri starši stojijo svojim otrokom ob strani, seveda tudi z varstvom. Očitno se boš mogla s tem sprijaznit in se znajti sama s partnerjem. Veš kaj, po drugi strani pa boš imela čisto vest, nikomur ti ne bo treba biti hvaležen, nobeden ti nima kaj očitati. Veš, jaz sem se pri dveh puncah tako sekirala zaradi varstva in kako bo, ko bodo v vrtcu in bolne....(za eno prvo leto še vrtca nisem dobila, je bila privat) pa sem nazadnje jaz bila bolj bolna kot obedve skupaj. Držim pesti, da bo s tvojim vse v redu, kakor tudi s tabo. Pa še to; ja vrtec je krasna stvar za otroka, ampak tukaj se pa strinjam z zdravniki ko pravijo, da naj bi bil do 2 leta, če je le možno v varstvu doma. Lp
|