Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 20:37:08
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kje pa imaš pravega moža? ta mi je pa toliko miljonov zapustil, da ga imam kar na vrtu varno zakopanega
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 20:38:57
|
|
|
|
Rubin.
|
A miljone tudi? Potem imamo namen jutri se odpravit v Hoče.
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 20:49:39
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A miljone tudi? Potem imamo namen jutri se odpravit v Hoče. komot lahko pridete pa gremo na kavo.... al pa jo skuham
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:30:27
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kje pa imaš pravega moža? ta mi je pa toliko miljonov zapustil, da ga imam kar na vrtu varno zakopanega in ti in tvoj v.d. pošiljata stare telefone na servis a šparaš € ali tvoj v.d ne ve za vrtnega palčka
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:31:53
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kje pa imaš pravega moža? ta mi je pa toliko miljonov zapustil, da ga imam kar na vrtu varno zakopanega in ti in tvoj v.d. pošiljata stare telefone na servis a šparaš € ali tvoj v.d ne ve za vrtnega palčka Zdej sem se spomnila na uno reklamo z vrtnimi palčki: ''smrdi, smrdi... Kaj tako smrdi?'' No zdej vem odgovor
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:34:00
|
|
|
|
Freycha
|
barika in pikec zdej sta me pa pošteno nasmejali barika saj veš kako je to: več ko imaš denarja, bolj si škrt pikec to bo ja
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:38:37
|
|
|
|
barika
|
barika saj veš kako je to: več ko imaš denarja, bolj si škrt emmm na žalost ne vem , lahko mi pa par € odstopiš, pa da vidim
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:39:27
|
|
|
|
Pikec
|
Vpraš jo za vrtnega palčka
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:48:54
|
|
|
|
barika
|
eh, kaj mi bo smrad v stanovanju, rajši bi € , sej lahko na TRR Pikec, lahko pa njo pa si razdelima pošteno bratsko (70:30 za mene)
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:50:58
|
|
|
|
Pikec
|
okej.... Če ti nardiš del...
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 21:59:31
|
|
|
|
Freycha
|
btw mene bi mogle tu tolažiti, ker so naju na Svemi nategnili na suho.... zdej se pa še norca z mene delata
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:01:13
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha btw mene bi mogle tu tolažiti, ker so naju na Svemi nategnili na suho.... zdej se pa še norca z mene delata pa sej neeeee, sej sočustvujemo in vse...sam se pač na glas pogovarjama o postranskih poslih
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:01:40
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR okej.... Če ti nardiš del... eh, boma koga najeli za to, pa malo plačali, sejj ne bo šlo iz najinega žepa
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:03:47
|
|
|
|
Pikec
|
Da ne bo na suho
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 6.8.2008 22:05:07 >
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:06:18
|
|
|
|
Freycha
|
ah, jaz se grem kar v kot zjokat.... nihče me ne razumeeeeee pikec, a to je za nos spihat, če je zamašen, al kaj?
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:06:53
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha btw mene bi mogle tu tolažiti, ker so naju na Svemi nategnili na suho.... zdej se pa še norca z mene delata Vidiš zdaj, onidve bi te kar v krtovo deželo poslali. Kaj dela pohlep!
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:08:04
|
|
|
|
Pikec
|
pikec, a to je za nos spihat, če je zamašen, al kaj? Ne ne to je da si laže vrtaš po njem
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:08:10
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Da ne bo na suho To pošlji na Svemo, da ne bodo več rjaste telefone vračali.
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:10:02
|
|
|
|
barika
|
sm potem bodo pa mastni, pa spet ne bo prav... Frejča ti zi zakon
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:10:35
|
|
|
|
Freycha
|
to me spominja na zadevo, k jo je mel moj vrtni palček na nočni omarici.... ampak ni imel za vrtanje nosu vsaj mislim, da ne
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:11:40
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha to me spominja na zadevo, k jo je mel moj vrtni palček na nočni omarici.... ampak ni imel za vrtanje nosu vsaj mislim, da ne verjetno ne za nos, ampak za kakšno drugo luknjo
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:12:52
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Freycha to me spominja na zadevo, k jo je mel moj vrtni palček na nočni omarici.... ampak ni imel za vrtanje nosu vsaj mislim, da ne verjetno ne za nos, ampak za kakšno drugo luknjo valda da za drugo luknjo.... ker moški, k ma miljone na računu skoraj tako visoke, kot ima let pa lahko žensko tak zrajca, da mu da brez tone tega lubrikanta?
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:12:53
|
|
|
|
Pikec
|
Zihr je bilo vrtanje...
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:17:38
|
|
|
|
Freycha
|
ziher, ziher
|
|
|
|
RE: pazite se Svema podjetja 6.8.2008 22:38:02
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha o ja... bom poskrbela, da dobijo vso negativno reklamo, ki si jo zaslužijo Brez dvoma.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?