|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.8.2008 22:00:27
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi ej, snorči, šele zdaj sem prebrala sms. Pa glih ste se fajn navadili. upam, da timija ne boli preveč. Kaj se mu ej ap zfodilo? a je blo na bazenu in boš iztožila lepo odškodnino? A zdaj ej hišica prazna? Če bi blo bližje, bi kar jaz vskočila namesto vas Darja in ostale, jaz sem tud za večerno srečanje brez dedcov, dece in podobne navlake... Joj, saj veš, da meni te zavarovalniške zadeve ne laufajo glih, ker vedno povem po resnici. Kje si je tamali zvil gleženj, sploh ne vem. Cel dan je bil aktiven, skakal v vodo, vozil po toboganih, brcal žogo, gugal, tekal..... in včeraj začel šepati. Pa smo ga spraševali, če ga boli in je skoz govoril, da ne, pa skoz šepal. Danes zjutraj pa ni mogel niti na nogo stopit in ni kazalo drugega, kot da smo šli v MS na slikanje in pregled. Fino se mu je zdelo, ko so mu najprej v ZD MS povili nogo in je rekel, da ima gips. Sem mu morala potem doma še jaz poviti, da je imel spet gips. No, lahko bi ostali in se kopali, a smo si po resnici povedano, vsi želeli domov. Tavečji je pogrešal internet in frende (nismo dobro prišli domov, je že prišel ponj frend in sta šla v CE), dedcu je bilo dolgčas, ker ni imel kaj počet (je navajen skoz trdo delat in mu več kot 1 dan počitka že preseda), vse pa so nas motile stare zjahane postelje, ker se sploh nismo mogli naspat. Z enim stavkom: "Nije žvaka za seljaka!" ali prevedeno: Boljš, da smo doma. Smo sklenili, da bomo raje šli na enodnevne izlete in kopanje, zvečer pa domov. Srečanje? No problemas. Doma sem še do 3. septembra, tako da mi je vseeno, kateri dan. Razen naslednji vikend je kriza, v petek imamo službeno fešto, v soboto pa poroko. Sva danes s tvojim govorila, pa je rekel, da bi on tudi prišel zraven tebe in dece do nas, pa baje ne sme, ker mu kuj najdeš eno delo. Tako, pa sem naredila malo ognja v strehi.
|