|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
20.8.2008 21:17:40   
Naty*Taja
Oj, jaz sem pa zdejle prišla do sklepa, da imamo med nami že tretjega Matevža! No, če štejemo še Ropotuljinega Tevža, so štirje...user posted image Popularno ime pri nas...

MONTIGNAC

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 176
20.8.2008 21:20:54   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
No, če štejemo še Ropotuljinega Tevža,

Njega pa ne moreš šteti zraven, ker ni Tevžuser posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.8.2008 21:31:56   
Naty*Taja
Ups, a ja - on je Tjaž (š?). Sorry!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.8.2008 21:35:12   
Jančika_
Žuser posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 179
20.8.2008 22:02:18   
HuAnita
Zdelje pa nujno. Rabim kako varuško, za kako uro ju3 - Skabi, ne se javit, si mi predalečuser posted image .
Grem namreč na zdiranje zoba, pa deco bi lahko mama pobasala, ampak je stari oče spet v bolnici (že 2. v 14-ih dnehuser posted image ), pa je ful ful štala... Mama pride ponju, če bo le lahko, to pa bo zvedela šele ju3 okoli 9. ure....user posted image
Če ima katera med cca 10. in 11. uro čas... Naj se mi čimprej javi, prosim.

Skabi - ja, žepe imam polne - peska in blata!!!! Prosim, jaz in moj M. sva včeraj krampala po ozkem enometrskem kanalu, da sva naredila večino drenaže in položila cevi za fekalijeuser posted image user posted image . Ga ni lepšega občutka, ko sem stala v gumenjakih pol metra v vodi, do beder. Kar mrazilo me je, ker je v tistem potočku ponavadi mnoštvo (Vsaj) beloušk... Kako so gotovo opletale mimo mene, pa še vse mi je v škornje steklo.... Ob priložnosti prilepim kako fotko, me je bratranec slikal - tako vso Versace Build fashion....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 180
20.8.2008 22:24:17   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Zdelje pa nujno. Rabim kako varuško, za kako uro ju3 - Skabi, ne se javit, si mi predalečuser posted image .

A veš. da sem se res hotla ponudit user posted image  No, če ne bo druge, sem še vedno na rapolago...

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Skabi - ja, žepe imam polne - peska in blata!!!! Prosim, jaz in moj M. sva včeraj krampala po ozkem enometrskem kanalu, da sva naredila večino drenaže in položila cevi za fekalijeuser posted image user posted image . Ga ni lepšega občutka, ko sem stala v gumenjakih pol metra v vodi, do beder. Kar mrazilo me je, ker je v tistem potočku ponavadi mnoštvo (Vsaj) beloušk... Kako so gotovo opletale mimo mene, pa še vse mi je v škornje steklo.... Ob priložnosti prilepim kako fotko, me je bratranec slikal - tako vso Versace Build fashion....

Da te potolažim - v veliko veselje ti ej lahko, da sta v enem dnevu naredila večino drenaže - midva sva pesek v ejmprih nosila skor en mesec - več kot 50 ton peska sva znosila in na koncu s šajtrgo zvozila.  Beloušk pri nas nisem zaseldila, so se pa enih parkrat prišle srne iz gozda naslajat nad najinim švicanjem

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.8.2008 22:32:05   
nemrak
user posted image user posted image ,
HuAnita, pa bi tvoja dva ostala sama kje???
Jutri je v MCC-ju delavnica za otroke. MOja je vsak dan tam, pa ni problema. Imajo študentko, ki jih animira. Pa tudi jaz sem ponavadi tan na kavi dop.

Ste vse vabljene tja z otročki.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.8.2008 22:40:51   
HuAnita
Hja, Skabi, so far you win.... Bomo videli, te zvrcnem, če bom raibla, ok.
Nemrak - tudi to je varianta, ampak recimo, da tebe ju3 ni tam? Jaz ju kar tako res ne bi pustila neznancem v bistvu še tebe ne poznamuser posted image ), sploh našega zločkota ne - mu daš liziko povohat, pa je tvojuser posted image

Tako da vidimm spet vso noč ne bom spala, ker ne bom vedela, kako to rešiti....user posted image   Hja, če ne, bosta pač šla zraven tjauser posted image   Saj traja le kako minuto, pa je zob zunaj - pa če jima lizike kupim, bosta menda tiho teh nekaj deset sekund.....?

Aja, sem pa danes videla hčerkici od MarjaneR - Nuša je že prava damauser posted image   Kaja pa itak gospodična - pa tkao prikupno kakšno besedo potegne po dolenjsko - le po kom?user posted image

Meggi - tx . upam, da si našla zame tisto v Ikeii. ČE ne, pazatežim naslednji, ki gre gor. Je pa zdaj res čas, da se malo dobimo, kaj? Imam že kar nekaj bonov za kavo v tisti kafani, od koder si me daens klicala.... Samo jih ne utegnem porabitiuser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.8.2008 22:49:55   
nemrak
HuAnita, jaz bom 100 %  tam, ker tam dela moj brat in bom svojo tamalo peljala tja, ker drugače se mi doma zmeša, ker ni v vrtcu že 2 meseca in jo navajam, ker gre v soboto za 4 dni v kolonijo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 184
20.8.2008 23:39:30   
Meggi
Huanita- pokorno javljam- Imam zate. Če je pravo, boš vzela drgač pa skenslala. Za kavo zmeri, sn sama brez bonov.. hehe vse potekl.

Babnice, danes sem Ikejo zapustila 20.57 rekordno pozno in rekordno malo zapravila... hehehe.

Imam eno vinjetko pa kak katalog bi se še morda dal dobit!

Skabi, dobrodošla nazaj. Pridna za ajmpri, res. Huanita, bi ti vskočila, a sem v sl.-

Imejte se vse gradbenp aktivne!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 185
21.8.2008 9:19:18   
ksenjak
Jutro!

tevža_dobrodošla! Žal, za varuško pa ne morem pomagati. Bo pa sigurno katera punca vedela za kakšno.

Jančika_hvala pa cene. Se mi zdi, takole na hitro, da pri vas tudi vhodna vrata kar precej nanesejo. Če ste imeli tudi to na novo, se mi ne zdi ne vem kako drago.

Kje pa se Ropotuljica potika? Imam ene cotke za njo pripravljene pa se mi zdi, da jih bo Tjaž prej prerastel.

Lp

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 186
21.8.2008 12:25:31   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Jančika_hvala pa cene. Se mi zdi, takole na hitro, da pri vas tudi vhodna vrata kar precej nanesejo. Če ste imeli tudi to na novo, se mi ne zdi ne vem kako drago.

Ja, vrata so kar draga. Meni se zdi naš znesek ugoden, kljub temu, da je ogromen. Drugi so bili že v štartu veliko dražji (predračuni po najinih meritvah in brez špalet in takih jajc).

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 187
21.8.2008 18:12:14   
snorlax
Ojla, bejbike!

Evo nas predčasno z dopusta. Mali si je zvil gleženj, pa smo se odločili, da imamo 4 dni dopusta dost in kar spakirali ter šli domov. Matr, vidim, da smo postali pravi zapečkarji, po parih dneh smo ugotovili, da je povsod lepo, doma pa najlepše, potem pa se je še tole zgodilo in smo kar spokali ter šli.

Torej v teh 4 dneh sem jedla vse od A do Ž, tudi bel kruh, sendviče, dunajske, pomfri, sladoled 10x na dan in še in še in še. Pridelala pa sem samo 1 kg, kar me je prijetno presenetilo, ker sem pričakovala več. No, zdaj grem nazaj na stare tire, tu in tam ga bom še načrtno sračkala, ker imamo drug teden poroko...S 1. septembrom pa spet strogo. Obljubim!

Lepo se imejte!

Sem kar skopirala od hujšaric, ker se mi ni dalo še enkrat pisat. Se beremo!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
21.8.2008 20:55:17   
darja33
Snorči, upam da je tamali že kej bolje. Sicer pa tisto iz ZS...pa imaš prav. Sori!

Ropotuljica, je kaj novga pri tebi....?

Mavo vas pozdravlja, mogoče se ji bom kaj oglasla drug teden...

Nemrak in Marjanca, dejta se kaj videt v mestu no!

Marjana tebe že nisem vidla vsaj 2 mesca... Si verjetno že čisto fit...

Js predlagam spet enkrat eno večerno snidenje, ampak zunaj, gremo na en pir. Ali dva... Če ne prej, ko pride Mavo nazaj...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 189
21.8.2008 21:03:32   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: darja33
Js predlagam spet enkrat eno večerno snidenje, ampak zunaj, gremo na en pir. Ali dva... Če ne prej, ko pride Mavo nazaj...

Sem že zraven. user posted image Zdaj se pa res že zelooo dolgo nismo na večernem čveku brez mulčkov dobile. Bi kar pasal spet.
Predlogi? Kdaj pa pride Mavo z dopusta?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 190
21.8.2008 21:06:35   
Skabi
ej, snorči, šele zdaj sem prebrala sms. Pa glih ste se fajn navadili. upam, da timija ne boli preveč. Kaj se mu ej ap zfodilo? a je blo na bazenu in boš iztožila lepo odškodnino? A zdaj ej hišica prazna? Če bi blo bližje, bi kar jaz vskočila namesto vas user posted image

Darja in ostale, jaz sem tud za večerno srečanje brez dedcov, dece in podobne navlake...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 191
21.8.2008 21:10:42   
darja33
He, he, vidim da ste zelo željne snidenja....

Mavo pride čez 1 teden? Če ne, pa lahk tud brez nje....

Brez navlake? Ja itak!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
21.8.2008 21:34:15   
nemrak
darja33, jaz sem vsak dan v mestu. Te pokličem!!!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 193
21.8.2008 22:00:16   
Janeja
Punce, a je katera Smrčko kaj videla? A so na dopustu? Jo nekaj rabim, pa se mi ne javi niti na ZS, niti na telefon.

Smrčeeeeeek, kje si?

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 194
21.8.2008 22:00:27   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

ej, snorči, šele zdaj sem prebrala sms. Pa glih ste se fajn navadili. upam, da timija ne boli preveč. Kaj se mu ej ap zfodilo? a je blo na bazenu in boš iztožila lepo odškodnino? A zdaj ej hišica prazna? Če bi blo bližje, bi kar jaz vskočila namesto vas user posted image

Darja in ostale, jaz sem tud za večerno srečanje brez dedcov, dece in podobne navlake...

Joj, saj veš, da meni te zavarovalniške zadeve ne laufajo glih, ker vedno povem po resnici. Kje si je tamali zvil gleženj, sploh ne vem. Cel dan je bil aktiven, skakal v vodo, vozil po toboganih, brcal žogo, gugal, tekal..... in včeraj začel šepati. Pa smo ga spraševali, če ga boli in je skoz govoril, da ne, pa skoz šepal. Danes zjutraj pa ni mogel niti na nogo stopit in ni kazalo drugega, kot da smo šli v MS na slikanje in pregled. Fino se mu je zdelo, ko so mu najprej v ZD MS povili nogo in je rekel, da ima gips. Sem mu morala potem doma še jaz poviti, da je imel spet gips.

No, lahko bi ostali in se kopali, a smo si po resnici povedano, vsi želeli domov. Tavečji je pogrešal internet in frende (nismo dobro prišli domov, je že prišel ponj frend in sta šla v CE), dedcu je bilo dolgčas, ker ni imel kaj počet (je navajen skoz trdo delat in mu več kot 1 dan počitka že preseda), vse pa so nas motile stare zjahane postelje, ker se sploh nismo mogli naspat.

Z enim stavkom: "Nije žvaka za seljaka!" ali prevedeno: Boljš, da smo doma.

Smo sklenili, da bomo raje šli na enodnevne izlete in kopanje, zvečer pa domov.

Srečanje? No problemas. Doma sem še do 3. septembra, tako da mi je vseeno, kateri dan. Razen naslednji vikend je kriza, v petek imamo službeno fešto, v soboto pa poroko.

Sva danes s tvojim govorila, pa je rekel, da bi on tudi prišel zraven tebe in dece do nas, pa baje ne sme, ker mu kuj najdeš eno delo. Tako, pa sem naredila malo ognja v strehi. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 195
21.8.2008 22:13:05   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Smo sklenili, da bomo raje šli na enodnevne izlete in kopanje, zvečer pa domov.

Ha, mi tudi. Ta teden smo bili 2x na bazenu in sta tamala dva ene 100x bolj uživala kot na morju, midva pa tudi. Mislim, zakaj se sploh matramo z morjem, če tam niti v vodo ne gresta, tu se jima je pa spipalo in sta se tunkala in take foreuser posted image . Aja, dobrodošla domauser posted image .

Kaj je danes kakšna luna ali kaj, naša dva sta se šla kdo bo bolj tečenuser posted image . Ne vem, kateri je zmagal, je bilo hudo tesnouser posted image . Potem sem ju pa zvekla na sprehod po Petrovčah, pa sta se mal unesla. Smo šli na pošto, na sladoled, pogledat vrtec, v katerega bosta hodila drugo leto, pa šolo, pa fuzbal plac...skratka mal smo skenirali novi teren.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 196
21.8.2008 22:20:35   
HuAnita
meggi - nikakor te ne morem poklicati nazaj, niti poslati sms-jauser posted image  Ne vem, včasih mi pri kaki osebi telefon zaflokira, me ni nič jasno....  Tako da sori - itak ne bi mogla, sem dobesedno ves dan preležala - z izruvamin zobom, deco je mama odpeljala, bosta tam spala, da me malo mine. Sem dobila vročinouser posted image   Po moje od strahu pred svem skupaj - le popoldne me je malo bolelo, pa skupaj sem padlauser posted image , jem težko (user posted image user posted image user posted image  - morda vsaj pol kg izgubimuser posted image ), zdajle pa ne boli, ampak je malo neprijetno v ustih. Te pa te dni enkrat zahaklam, ok? Res!

Jančika - hvala še enkrat, komaj sem odložila, je prišla mutti - in odpeljala decouser posted image   Jutri bo pa že - če bo prehudo, bom pač tableto vzela,  jih imam polno zalogo, ampak probam raje brez, ker sem potem še bolj omotična. Je pa šit, ker res težko jem....

Darja33 - si kaj zvedela za parcelo na Dobrni?

Jaz sem ZA srečanje - absolutno - tudi kako popoldne ali dopoldne, tudi med vikendom - z deco, da se malo podružimo . če ste za....

snorlax - vi pa res nimate srečeuser posted image

nemrak - vidiš, smo zvozili tudi brez tebe, če pa si res želiš - tudi prih. teden bomo imeli štalo - oba delava, deca pa še doma....user posted image

LULANJE - naš mali zločko že pridno pove za lulat, se pa zgodi, da če ga dolgo ne dam, kar spusti, kjerkoli. včerja recimo kr na kavču - pa ne doma, ampak v pridajem salonu pohištvauser posted image user posted image user posted image user posted image   Ko sem nekako spucala, ga primem v roke, pa je že pritiskal - še kakecuser posted image user posted image user posted image , preden sva našla wc - sem imela na bež obleki nov vzorec - rjavo-rumene barve....user posted image   Meni potem vse dol pade, s tema našima divjaškima kam hodit. Zdaj pa vprašanje, končnoo, - kaj naj zdaj, ko gre v vrtec - dam nazaj gor plenico ali vztrajam pri preoblačenju? Škoda mi je iti čez dan nazaj na plenico, po drugi strani pa......
Vaše mnjenje....?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 197
21.8.2008 22:34:09   
Skabi
Huanita, a ste moral kavč kar kupit user posted image user posted image   Drugač pa mu jaz ne bi dajala plenic nazaj gor. Če vama že tak fajn gre, ga je brezveze begat enkrat s plenicami in drugič z gatami.

Snorlax, ogenj v strehi? Eh, se bliža obletnica poroke, pa je kje drugje bolj ognjeno (zdaj, ko sem končno pošlihtala svojo nožnično floro in tardečo odpravila) user posted image user posted image

Megie, kdaj se vidimo? Zdaj, ko si mi vinjetio obljubila, se ti čist prilagodim user posted image

Aja, zbiram manjša naročila za Ikeo (za kaj velikega bo placa zmanjkalo).

Jančika, a sem na Ikeini strani prav razumela , da je prevoz blaga nad 1000 € zastonj? samo nikjer nisem našla, če to velja tudi v Slovenijo??

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 198
21.8.2008 22:44:26   
Skabi
tevža, z zamudo te lepo pozdravljam. Najina sinova sta soimenjaka user posted image

Huanita, nisem vedela, da so lahk modrostni tako zoprni. Naj kmalu mine user posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 21.8.2008 22:45:49 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 199
21.8.2008 22:47:00   
Bonnie_RR
Helou, punce!

Js sem polno zaposlena (kot je verjetno opaziti... ). Služba je fajn, mine mi ful hitro, dnevi letijo, sem pa tud precej utrujena, ker se zraven še nekaj trudim študirat,ampak mi bolj slabo ratuje...
Dragi me za 5 dni zapušča, ker se začne sejem, Nik je vredu, psička tud.

Malo sem preletela debato in vidim, da je precej vroča glede gradbenih del in podobnega. Ste vse ful pridne!user posted image

HuAnita... user posted image hiša! user posted image

Snorlax... Škoda, da so se počitnice predčasno končale in da se je tamali poškodoval.user posted image Upam, da ni prehudo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!