![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 20:38:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Jutri bi pa še jaz prišla, če bo kava okoli 10 ali kasneje, mi namreč dolgo spimo Bom zjutraj počekirala če bo kaj.. Lahko noč
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 21:31:46
|
|
|
|
snorlax
|
Kaj si ti v SLO?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 21:33:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Neni13, imaš ZS. Sporoči, kako si se zmenila.... Drugače pa lahko našo Jančiko tudi malo povprašaš... , menda bo tudi take vrtse biznis udarila, dokler ne bo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 21:34:01
|
|
|
|
Janeja
|
O skuštrana, a si v SLO Naty-Taja kako ste zrihtali v LJ? Za Leo so SPET ugotovili, da je veliko prelahka in zdaj celo prvič tudi premajhna. Glede na njeno živahnost (da se lepo izrazim ) in ostali razvoj, zaradi teže ne delajo več take panike, je pa danes dr. spet omenil rastne hormone. Na izvid bo napisal mnenje, da bi bilo dobro, če gremo na posvet k strokovnjaku na tem področju (pojma nimam kako se jim reče), potem se pa lahko sami odločimo. Men tile rastni hormoni in razni dodatki čist nič ne dišijo. Pa saj je punčka, kaj pa potem če je bolj drobna in manjša. Poznam kar nekaj fajn punc, ki niso med največjimi, (a ne Jančika, Pikecpokec,... ), pa jim nič ne manjka.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 22:05:25
|
|
|
|
mavo
|
Ja, jutri boste pa vse za kavo, ko gremo mi v Loko, še Skuštrana pride, ko itak ni nihče vedel, da je sploh v Sloveniji . Ja, nič, uživajte, pa še malo za nas. Skuštrana, mogoče bi pa v petek tud prišla na kavo v Celje, saj mi tudi vstajamo bolj pozno, okol 9ih, pol se pa še eno uro od doma spravljamo. Edino jutri štartamo že ob 6ih zjutraj , groza. Sem se čisto odvadila vstajat tako zgodaj. Evo, jutri prinesem še dva Munostima. Huanita, sorry še enkrat, ker sem tvojga dala Snorlax, ampak je bla res sila, pa se mi je zdelo škoda, da se mi v torbi valja, ko lahko že jutri novega not naštimam . Kdo bi si mislil, da boš ravno takrat poklicala, ko se je Snorlax že pred blok zaparkirala . Moj bi rekel, da se babe itak ne znamo nič zmenit . No, pa smo se vseeno zmenle, tako da je na koncu za vse dobro. Boš pa v petek dobila čist frišnega. V glavnem, uživajte jutri na kavi, v petek se vam pa pridružim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 22:44:57
|
|
|
|
teta beta
|
No, saj lahko se pa tudi za petek zmenimo. Meni je tista jutranja kava tako odpadla, tak da bi mi mogoče petek še bolj pasal.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 23:12:01
|
|
|
|
Taja339
|
Večer. Sem nova na tej temi ... ampak mislim, da bi tudi lahko spadala med vas. Laško. A me vzamete med sebe?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 23:31:14
|
|
|
|
skuštrana
|
jAH, NO... Sicer sem že rekla lahko noč, ampak .... Lahko tudi v petek, meni tudi bolj paše. Povejte še uro , ne pred 10 prosim. Taja, jaz sem tudi Laščanka, sicer preeseljena malo dlje, no, prijavljena sem še vedno tam To pa tudi nekaj šteje, a ne...Pa pikecpokec je tudi iz tvojega kraja...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.10.2008 23:34:23
|
|
|
|
Taja339
|
ja, saj s PikecPokec se poznava. Sva ga ravno v soboto skupaj feštali na 1. rojstnodnevni zabavi moje princese št. 2. Jah, v glavnem, sedaj bom tudi jaz tukaj gor klatila neumnosti , zdaj pa grem spat. Se beremo jutri! Nočka
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 1:57:11
|
|
|
|
žanek
|
Punci hvala za odgovore! IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Kaj pa če si od koga sposodiš kombinirani sedež - od 0-18 in ga obrneš v nasprotni smeri vožnje To bi bila še najboljša rešitev. Trenutno ne poznam nikogar, ki bi imel ta sedež. Bi pa tole lahko bila rešitev ja. IZVIRNO SPOROČILO: barika Žanek midva sma dala M. v avtosedež pri 8 mesecih, jaz bi še čakala 2 meseca, sam je bil revež tak stlačen in stiščan not, da se je jokal..je pač velik...pri 10. mesecih ima 12 kg N. ima pri 8. mesecih 11kg . Dobrodošle nove čvekice! Če se v petek dobite po 10 uri, še pa jaz pridem naokrog . Imamo ob 9 uri opravek v Velenju (beri U. gre podpisat očetovstvo za N., smo čisto pozabili ) in bomo do 10-10.30 nazaj. Sporočite kje boste. Nočko.
< Sporočilo je popravil žanek -- 2.10.2008 1:58:01 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 5:36:05
|
|
|
|
snorlax
|
Taja, dobrodošla! Punce, v petek bi tudi jaz kofetkala z vami, če boste še lutale okoli ob kakih 11.00. Zjutraj imam kontrolo pri zdravniku, pa itak moram dobit Mavo v roke, da mi da še en Munostim za kolegico. Mavo, ti boš mogla provizijo začet računat. Glede na vremensko napoved (dež), bi bilo mogoče smiselno, da se dobimo kje noter (Tuš, Špar, Mercator....)
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 6:06:19
|
|
|
|
pikecpokec
|
Ooooo, Taja . Si se le opogumila in se pridružila . Fino! Ka je zuni še trda tema, ej! Sej konec meseca bo boljše, samo kaj ko bo pa potem zvečer že ob šestih noč. Bomo pa prej spat hodili . Jst sem šla včeri že ob pol devetih spat . Je pa pasalo! no, fajn se mejte!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 7:04:07
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Joj, Janjeja škoda, ker nisem prej vidla. Mi smo imeli na Vrazovem trgu kontrolo v kardiološki ambulanti. Sicer šele ob 13. smo pa bli prej tam. Smo pa začuda enkrat vse zrihtali mimogrede, brez večurnega čakanja. Zaenkrat vse vredu, tak da ... več pa potem, zdej morem na šiht - mi je vse včerajšnje ure not spravil s suplencami .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 8:12:23
|
|
|
|
Janeja
|
Super Naty-Taja, da ste fajn zrihtali. Tudi mi smo bili brzinski: ob 11h smo imeli uro, 11.05 smo bili že na vrsti, 11.30 pa že na poti v šoping na Rudnik. Tako, da se sigurno ne bi mogli srečat. Dobrodošla Taja339. Fajn, da se naša družba takole širi. Šibam proti Novi Gorici, se "slišimo" zvečer.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 9:14:11
|
|
|
|
Neni13
|
Huanita full ti hvala, sem poklicala.Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 9:31:13
|
|
|
|
sonček85
|
dA VAS PRIDEM MALO POKUKAT ,KO VAS ŽEE DOLGO NISEM.Naj vam povem da smo super in da malap ikica raste in miga ko da bi že hotela ven.hihi naty:pozdravi sestro in povej da pridem mogoče kaj na obisk
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 9:57:04
|
|
|
|
barika
|
Jaz bi tudi prišla v petek, da vas malo spoznam. Čeprav koker kaže danes,(Jančika, ne beri tega) moj mali še kr spi, spat je pel včeraj ob 20., pa pri sosedovih porajo... Sem si pa včeraj privoščila ženski večer v planetu, so nas ob 23 ven vrgli (nazadnje sem žurala, ko sem bila ene 10t noseča).
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 10:03:35
|
|
|
|
Taja339
|
Dobro jutro iz LJ (služba) Kako ste kaj danes, ko je kar lepo vreme ... O PikecPokec, ti si pa kar zgodnja na netu ... takrat še ne morem s prsti migat , edino kaj obvladam je vrtenje volana in rally skozi Laško, Košnico, Liboje, Arjo vas, avtocesti, ... proti metropoli VSak dan ... prava muka Moram si bližje najt. Je pa edina dobra stvar te vožnje, da se smejem v avtu tako na glas, da me verjetno vsi gledajo - poslušam RadioCity in tega butastega Vedlina in Greinerja ...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 11:29:51
|
|
|
|
skuštrana
|
No, potem se pa zmenimo jutri ob 11 na starem placu v Tušu Nas sigurno že pogrešajo Naš Ars je ravno v fazi drobljenja keksov in kruha, pa še kakašen sok zraven prilije da se boljše packa Jančika - rabim recept za ono ultra dobro tort, nujno
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 12:07:45
|
|
|
|
žanek
|
Kje pa je stari plac v Tušu Skuštrana, poglej ZS, sem ti poslala recept za njami od Jančike .
< Sporočilo je popravil žanek -- 2.10.2008 12:13:02 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 12:26:28
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana No, potem se pa zmenimo jutri ob 11 na starem placu v Tušu Nas sigurno že pogrešajo Naš Ars je ravno v fazi drobljenja keksov in kruha, pa še kakašen sok zraven prilije da se boljše packa Jaz pridem, saj misliš Planet Tuš, zgoraj pri vhodu v kino, a ne? Ob 11ih je zame idealna ura, ker naš mali tud rad zjutraj dolgo spi. Sem ga danes že ob 6ih auf vrgla, pa je že celo dopoldne raz****. Se mi je prej celo pot drl iz Arnike do doma, da so bile vse mamce kar zgrožene, ko sem jih prehitevala z vozičkom. Najraje bi kateri kaj rekla... Bom sabo prinesla Munostim za Huanito in Snorlax. Zdaj se je pa sirena vžgala...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 12:33:42
|
|
|
|
skuštrana
|
Stari plac - je že Mavo napisala....V Tušu, gor navrh, pri vhodu v kino Žanek - hvala ti, stokrat
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 14:20:21
|
|
|
|
snorlax
|
Se vidjamo!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 15:53:33
|
|
|
|
barika
|
A lahko midva tudi pridema??? Tam me ima ona kelnerca že poln k****, ker kr naprej tam visim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2008 16:08:09
|
|
|
|
darja33
|
No babike, mogoč še pa js pridem. Iz šihta poberem D in pridem. Ampak pred 12 mi ne bo zlaufal... Moram delat vsaj 3 ure, drgač me grdo gledajo.... A Mavo ti se pa uživo javljaš iz Loke? Ne morš brez RR?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.