|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.1.2009 14:35:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Žanek: če ni ravno boleče uho, sigurno počakam nekaj dni, preden gremo k zdravniku. Do sedaj je bila to vedno prava odločitev. Pa še za uho bomo naslednjič premislili - v soboto je Vaskota ful bolelo uho in smo šli k dežurnemu v Žalec (ravno smo bili v Petrovčah; bila pa je ena šolska zdravnica). Rekla je, da je uho v veliki večini virusno vneto in da po novem ne dajejo AB, razen če starši hočejo. Tako da smo mu dali samo Calpol in neverjetno, naslednji dan je bil dober, niti enkrat ni več pojamral, da ga boli! Tako da če naslednjič ne bo ravno imel gnojnega izcedka iz ušesa (enkrat ga je že imel), bomo dali Calpol in počakali en dan. Darja, kaj pa ti praviš? Naty-Taja: bo zgleda kar res, tole glede levčkov . Sigurno je pri Vasju tale nejevolja del karakterja. Pa še nekaj je, kar sem se že dlje časa spraševala in zgleda, da je tudi velik faktor. Ta otrok je nenehno lačen. Res. Ne je NIČ, fehta pa skoz, a mu nič ne paše. V bistvu sva se z Joejem odločila, da bi bilo verjetno najboljše, če bi mu enostavno pustila, da je, kar hoče. Ker nama ga v štirih letih in pol ni uspelo prepričati, da bi jedel še kaj drugega kot koruzne kosmiče, jabolka in kruh s pašteto, medom ali nutelo. Tako da sem mu včeraj dala neomejeno količino koruznih kosmičev - jedel jih je ENO URO!!!, pojedel je pet skodelic! To je bila malica, potem je pa čez petnajst minut pojedel še en kos kruha s pašteto . Potem je bil pa ful dobre volje. Očitno smo ga stradali . Klinc, bo pač koruzne kosmiče mlatil.... Aja, punce, akcijo za materinski dom v našem vrtcu podaljšujemo za en teden, ker je ogromno otrok bolnih, polovica jih manjka, v skupinah jih je tudi samo po pet. Nekaj smo že zbrali, si pa obetamo še kako vrečo naslednji teden. Tako da če bi še katera kaj imela za dat, mi povejte. Rabijo predvsem spodnje dele za mamice - trenirke, hlače.
|
|
|