|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
8.8.2008 18:25:05   
leni5
Ja, ne samo, da smo še vedno na strani št.2, nas je hitlo še na drugo stran med forumiuser posted image ! Sem že mislila, da ste se že selile na otrokauser posted image !

So me oluple babe danes...zdaj poznam vse winxice:Bloom, Stella, Sky, Ajša...Kaj vse imajo danes...torbico za mobitel od winx, barbi, ni da ni.

Pina uživaj in podturi vsake tolko komu otroke, da imaš par minut miru vsaj na dopustu...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.8.2008 18:26:14   
leni5
Ke faca sem...vedno mi uspe nas fliknit na naslednjo stranuser posted image user posted image !

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.8.2008 20:24:31   
amaya
Ma dober večer. Očitno ve zvečer vse veselo user posted image user posted image user posted image , da vas ni gor. Ma chi sa zakaj sem vedno jaz gor? user posted image Mah, polna bajta, nimaš kaj....

Smo bli na playji in je bilo kar v redu. Zjutraj sem pa šetala okoli z Marsy...nisem gljih čakulona, ker sem totalno brez glaso. Ne morete verjet kako je Garmin kontent, ki šepeta. Prej mi je rekel, da ima občutek, kot da mu vedno ko govorim, hočem povedat eno skrivnost...user posted image ma ke mona...ne ma res je mona....user posted image user posted image

Danes sem Etienna spakirala spat že ob 19. Je bil tako gotov, da je zaspal v 5 min. Rekord user posted image Zdej pa se dolgočasim, namesto, da bi.....ja sem sem rekla že prej...polna hiša user posted image

Nič, se grem pa vsaj malo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.8.2008 21:40:47   
leni5
Ciao Ama, vidim, da si nekje gor na RR. Magari biuser posted image ...tle pri nas se kopamo, igramo karte 1 in še kaj tam nekje do 22ure...pol pa v horizontalo, ma neuser posted image ampak cedim inuser posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.8.2008 22:35:49   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Ja, ne samo, da smo še vedno na strani št.2, nas je hitlo še na drugo stran med forumiuser posted image ! Sem že mislila, da ste se že selile na otrokauser posted image !

So me oluple babe danes...zdaj poznam vse winxice:Bloom, Stella, Sky, Ajša...Kaj vse imajo danes...torbico za mobitel od winx, barbi, ni da ni.

Pina uživaj in podturi vsake tolko komu otroke, da imaš par minut miru vsaj na dopustu...

Ecco Leni še dobro, da imamo tebe, da prešaltamo iz ene strani na drugo, mi smo se preveč polenile  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ajej ajoj, na koncu bom pa še vesela, da je moj miško fantek user posted image , pa toliko sem si želela punčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, Pina uživaj kolikor lahko in user posted image še za nas, če ti rata user posted image .

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 8.8.2008 22:36:47 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 55
9.8.2008 17:40:45   
amaya
Ma sem nas prou iskala...nas je hitlo na drugo stran....

danes vrooooooooooče...kaj kaj delate punce?

Neposredna povezava do sporočila: 56
9.8.2008 18:03:56   
amaya
http://www.youtube.com/watch?v=wIYZ9HRKags&amp;feature=related

joj poglejte si to...je ena prilimala na čvekah user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 57
9.8.2008 22:54:02   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

http://www.youtube.com/watch?v=wIYZ9HRKags&amp;feature=related

joj poglejte si to...je ena prilimala na čvekah user posted image

Ma ke lepo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem imela solzne oči ves čas. Ma joj, odkar sem mama, se me tako dotakne vse kar je v zvezi z materinstvom in otroci, da je nekaj neverjetnega....

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 58
10.8.2008 9:17:27   
amaya
Dobro jutro čvekice.

Kot ste opazile sem dobila še eno štellino (ne da bi se hvalila) user posted image user posted image user posted image

No to je vse

lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 59
10.8.2008 9:20:09   
amaya
Ma sem se hecala user posted image

Kaj boste kaj danes počele? Jaz imam kar pestro, čeprav ne vem kako bomo sfolgali, ker je Etienne ful razdražen. Ne vem kaj mu je. Ob 5 zjutraj je on izvajal debato z Orko Pipo....pa potem zopet ob 7ih, Jaz pa nisem mogla zaspat do 1ih. Sem kot ena štraca.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 60
10.8.2008 9:22:56   
mala pikica

Ama, ma čakulone prav pade v oči, že ki verjetno večina ne zastopi kaj to pomeniuser posted image ! Bodo hodli kukat k nam samo, da vidijo kaj pomeni čakulone.

Pa še res je user posted image user posted image user posted image Jaz sem samo zato sem zavila. Babja radovednost user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 61
10.8.2008 11:34:18   
Azzurra
Amaya, ma si okrancljana s temi zvezdicami kot novoletni drevešček!!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj nisi šla dol v Umbrio al Toscano, kam ste že imeli namen it????
Mi smo bli včeraj popoldne in danes dopoldne na plaži in po kosilu bomo verjetno spet šli. Ma smo bli danes v Valdoltri in je prav škifo. Smrdeča trava in umazana voda, smo kaj hitro spakirali in šli.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 62
10.8.2008 11:57:35   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Amaya, ma si okrancljana s temi zvezdicami kot novoletni drevešček!!!! user posted image user posted image user posted image
Če pa tako nestrpno čakam hlad :-)

Kaj nisi šla dol v Umbrio al Toscano, kam ste že imeli namen it???? Ma neeee, to grem šele 12. septembra

Mi smo bli včeraj popoldne in danes dopoldne na plaži in po kosilu bomo verjetno spet šli. Ma smo bli danes v Valdoltri in je prav škifo. Smrdeča trava in umazana voda, smo kaj hitro spakirali in šli. Ma ti tudi najdeš eno merdo od placa user posted image user posted image user posted image Bi blo boljše, če bi šla na Debeli rtič...tam je ful lepo, sploh pa za otroke: mivka, nizka voda, senca user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 63
10.8.2008 13:12:40   
sirenetta

Mi smo bli včeraj popoldne in danes dopoldne na plaži in po kosilu bomo verjetno spet šli. Ma smo bli danes v Valdoltri in je prav škifo. Smrdeča trava in umazana voda, smo kaj hitro spakirali in šli. Ma ti tudi najdeš eno merdo od placa user posted image user posted image user posted image Bi blo boljše, če bi šla na Debeli rtič...tam je ful lepo, sploh pa za otroke: mivka, nizka voda, senca user posted image

Potrjujem! Mi smo bili med tednom in je res v redu. Smo anka Mihaela potočali v vodo! Na začetku ko smo ga nesli brez ga še potočat (smo šli malo naprej od obale) pa se je tako zabuljil v gladino vode, da so mu skoraj uke ven padle. Še ena šjora, ki je plavala tam, je opazila in se začela režat, da ki mu bojo oči ven padle tako je buljil! user posted image user posted image user posted image Ni rekel ne bu ne mu, ko smo ga dali v vodo, samo na koncu, ko sem ga vzela v naročje in šla z njim ven me je tako objel kot še nikoli user posted image user posted image user posted image . Se je tako lepo stisnil k meni user posted image user posted image user posted image . Moj cukrček user posted image .

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 10.8.2008 13:13:24 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.8.2008 13:16:31   
sirenetta

Dobro jutro čvekice.

Kot ste opazile sem dobila še eno štellino (ne da bi se hvalila) user posted image user posted image user posted image

No to je vse

lep dan vsem

Ma glej jo ti njo! Še malo nas ne bo poznala več zdaj ki ima tolk teh zvezdic...

Zdaj jih imaš pa res za izvoz user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 65
10.8.2008 21:40:57   
amaya
Ja tudi Etienne se lepo stisne....me pjaži to mučo user posted image

Alora pupe? Jutri? Ma jaz pridem v KP. Ne bom bla doma. Vsaj tam do ene 12.

Neposredna povezava do sporočila: 66
10.8.2008 21:46:59   
leni5

Dobro jutro čvekice.

No to je vse

lep dan vsem

Kaj mi šenkaš eno? plissssssssssssss...

Joj, jaz morem bit jutri do 12h domauser posted image , čeprav bi mi prav pasal kafe...me počakate?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 67
10.8.2008 23:20:59   
Azzurra

Lej, ki mi smo šli PO PRIPOROČILU, da je tam lepo za otroke! Še nikoli prej nisem bila tam in prav zagotovo več ne grem.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 68
10.8.2008 23:43:18   
sirenetta

Lej, ki mi smo šli PO PRIPOROČILU, da je tam lepo za otroke! Še nikoli prej nisem bila tam in prav zagotovo več ne grem.

Zdaj boš vsaj vedela: ko ti ta ista oseba kaj priporoči, izogni se v širokem loku...
Če pa za kakšen plac, plažo, restavracijo nisi sigurna ali je ok ali ne vprašaj tega, ki ti je priporočil valdoltro in če ti reče, da je tam lepo... user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 69
11.8.2008 11:54:23   
leni5
Kaj je to čakulone??? Spet na drugi strani?
Kaj kafetaste? Bom se kar na amayo obrnila, ker se ostale bolj slabo družite zadnje časeuser posted image ...jutri kafe ?

Neposredna povezava do sporočila: 70
11.8.2008 12:04:03   
sirenetta

Kaj je to čakulone??? Spet na drugi strani?
Kaj kafetaste? Bom se kar na amayo obrnila, ker se ostale bolj slabo družite zadnje časeuser posted image ...jutri kafe ?

Jutri jaz kafe!!! user posted image Pa prinesem belo jopico od Taje s sabo.

Ja no, če ne bo dež, a ne Amaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ob 7.50 sem naročena pri G za odvzem brisa (BTW držte pesti, pri zadnjem odvzemu pred user posted image je bilo papCuser posted image user posted image user posted image ), pa se lahko potem dobimo user posted image .

Azzurra prideš anka ti, da se malo popriča tudi v živo?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 71
11.8.2008 12:38:38   
amaya
Ja zmenjeno za jutri. Danes sem samo na hitro preletela Koper, ker sem morala it po hrano user posted image . Ja, tukaj v gozdu se nič ne najde.....samo mrhovina hodi okoli, ta pa mi ne gre. Imam rada sveže user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image je pa danes...ne vem kako naj ga opišem....kar ni on....ali bo kaj zbolel, ali pa mu hodijo vsi zobi naenkrat ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
11.8.2008 12:43:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
11.8.2008 13:21:39   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ciao!!!
ima katera morda st od posvetovalnice v kp???

pokliči na centralo ZD, pa naj te vežejo: 05/6647100

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 74
11.8.2008 13:41:50   
sirenetta
Hruška debeluška pozdravljena! Upam, da je s tvojo pikico vse ok in si rabila številko samo za jo naročit na prvi redno pregled. Vabljena, da še kaj napišeš. Vidim, da si pred kratkim postala mamica (sem pogledala trakec pri tvojem nicku) - kako sta ti in mala sončica? A si tu iz Kopra in občasno v SG ali obratno? Kakorkoli že si dobrodošla tu med Primorskimi čakulonami user posted image .  

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?