|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
6.8.2008 20:11:38   
leni5
Kolko mislite, da nam še rabi za celo stran?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.8.2008 20:12:40   
leni5
Ma ne morešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Me je hitlo direkt na drugo stran!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.8.2008 20:27:27   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Ljudi moji, če bo takšna temperatura in afa kot danes, boste res šle na kafe?

Ja, rabim malo družbe!

jA, JAZ TUDI, KER SEM ŽE PRAV DIVJA....Sem postala prava Cepka......user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.8.2008 20:30:32   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Ljudi moji, če bo takšna temperatura in afa kot danes, boste res šle na kafe?

Ja, rabim malo družbe!

jA, JAZ TUDI, KER SEM ŽE PRAV DIVJA....Sem postala prava Cepka......user posted image

Nismo mi za na vas, a? Kaj bomo ful čakulale? Kar ena čez drugo, prav!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.8.2008 21:31:09   
Azzurra
Sej veste kaj delam?!
Nas čem spravit na drugo stran in čem čapat šteline! user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.8.2008 21:32:14   
Azzurra
u orko ladro! medtem ko sem napisala post (medtem skopala dašo, pospravla kuhinjo in dala prekuhat vodo) vas je kar hitlo! Brravo!!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.8.2008 21:34:40   
Azzurra
Ma se hecaste? Mi je rekla danes moja kolegica, da je šla v tej sopari na plažo in da ni blo za živit. Da je izparevalo morje user posted image in da ni blo za dihat.

Jaz samo upam, da bo malo popustilo, ki jaz to slabo prenašam.

p.s. Amaya - kaj si že dala kakšen biškotić etiennu?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.8.2008 21:50:09   
amaya
Ma sem mu dala tisti od plasmon, ma mu ne gre.....anka banana mu ni pr luštu. Ni od sladkega ta moj otrok. Včeraj sem mu pa dala nektarino 8še meni je bla malo kisla) in je pojedel kot matast.....danes zjutraj pa je bil cel v rdečih flekih user posted image Sem klicala P, ki je valda ni (HB) in so me preusmerili k Bemovi....ful prijazna, nežna žena....user posted image Me je pomirla in je zginlo....zdej pa nič nektarine vsaj teden dni al več ne! Pa tako mu je bila dobra user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.8.2008 22:13:16   
Azzurra
Kaj pa kakšno paštino/rižek/polentico si tudi že kaj mislila? jaz sem danes kupla paštino brez glutena za začetek, une mičkene capelli d'angelo, tipo paštica za v juhico. samo bom dala prej rižek z bučko in korenčkom. ma počasi. lagano. zdej je ne bom silila, ki se sprašujem s to soparo če ima smisla silit, ki se mi zdi, da daša ni glih zagreta, bolj ji gre čaj, pogojno mleko...

zdej pa grem pod tuš se spilingirat in si nardit eno vitaminsko masko. sej mi ni pomoči, ma mogoče bo boljši filing.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.8.2008 22:32:34   
pina-1
čer. jel  me neko tražijo?user posted image user posted image user posted image

recept za šteline, je puno čakulatuser posted image user posted image user posted image ,. ma vidim da vam bo ratalo e vjet, ki ste zaštartale na tej temiuser posted image user posted image

ja mi gremo na brač . in ne vidim ure, da pride ta benedeti petek.

Jutri bi anka meni pasalo kafe. am za it s pupami v koper, pa lahko uletim, samo dej mi leni ali amya pošljite vašo št. ns ZS, da vas pokliče, če ste še na kafetu.

naša je pa matasta na biškote. Sem ji vmešala v jfrutek jabolko in je zmazala kot nora. Pa še zelenjavno mineštro je jedla danes ( blitva bučka in kompir). Samo ta oja hči bi čez dan jedla na 2 ure. Po noči pa spi celo noč. Misliste da ji je čez dan moje mleko premalo?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.8.2008 23:10:19   
sirenetta
Ej ma če tako nadaljujete vam rata po hitrem postopku pridet na stran 100! Da ki na drugo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Azzu, vedla vedla, samo smo imeli obiske danes in ni bilo časa za virtualen klepet.

Ama hvala za navodila, bom sprobala anka to. Šperiamo da bo več sreče pri tem user posted image .
Še se ti moram zahvalit za recept za pucanje otročiča pod pradico po vratku tako da pase kravice, funcionira alla grande! Tako mi končno rata ga lepo umit anka tam.

Ma se vidi da smo prešaltale na forum dojenčki - vse kar naenkrat debatiramo o miškecih na veliko, prej pa same monade, ko smo bile še tam pri pričakovanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakaj! Ma to bi morala vsako pod svoj post pisat, joj sem zajuser posted image . NIč ne bo od štelin user posted image user posted image user posted image . Leni ni nam pomoči user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.8.2008 23:15:30   
sirenetta
Ajde, bom zdaj nadoknadila user posted image user posted image user posted image .

Mogoče uletim na kafe, čeprav s to vročino user posted image user posted image user posted image . Danes bi bile morale it na kafe, ki je full lepo pihalo, jutri pa menda naj bi bil spet jugo in spet vroče za ne zdržat. Ben, čemo videt. Ampak mogoče če pa pridem jaz bo pa dež. Bi bilo za resno razmislit.

Ja, naša Aleži ko pride bo pa imela dela z nami! Že samo za nas prebrat si bo morala vzet ene tri ure minimum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.8.2008 23:17:31   
sirenetta
Zdej pa grem izprobat uno s trakcem...

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 6.8.2008 23:18:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 38
6.8.2008 23:49:18   
sirenetta
Eccola. Ratalo.

Dela user posted image user posted image user posted image .

Mogoče pa mi rata zdaj še da me hiti na tretjo stran! Samo s štellinami mi nič ne rata. A ja in slikico nalimat notri v post. Je prej Amaya živce zgubila z mano preden bi meni kaj od tega ratalo user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 39
6.8.2008 23:56:03   
sirenetta
Nič ne bo od tretje strani user posted image user posted image user posted image .

Bojo Leni in Ama jutri zrihtale user posted image .

Ale pupe, uživajte jutri na kufetu. In ja, Leni, verjetno nas bodo res hodili brat za videt kaj neki pomeni čakulone. Kaj se da preimenovat v primorski dojenčki ali kaj podobnega? Joj, mene že daje nostalgija po našem starem domovanju obala2008 user posted image .

Ma saj jaz nisem rekla, da sem za selitev, sem bila bolj za varianto gremo še en giro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 40
7.8.2008 8:08:39   
leni5
Jutro!

Ka zdaj bi si še jaz kako slikco nalepla, ne?

Bom, bom....

Danes me nič ne ustavi! Kafe, prihajamoooo....

Neposredna povezava do sporočila: 41
7.8.2008 15:23:22   
amaya
Evo iz kafeja...in vam moram povedat, da smo res fulllllllll ČAKULALE user posted image .Pa sploh ni bilo vroče, prav lepo je pihljalouser posted image .

Sire: super, da si porihtala. mater, te dojenčke vse enako oblečejo v bolnici. Sem že pogledala od kje imaš ti sliko Etienna user posted image user posted image user posted image Ne sekiraj se, če bo kdo pogledal. Valda je dobrodošel. Ime je pa originalno. boljše ne bi moglo bit user posted image

Leni: upam, da ne bo zdej Taja z nago ritjo okoli hodila (ker imam jaz njene kopalke)...Ja punce, Taja mi jih je posodla za nardit en tufo. Ste vidle kaj dela Montinjakova djeta user posted image user posted image user posted image

Azzu: Alo bašta štrajkat....!!!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.8.2008 15:41:21   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Leni: upam, da ne bo zdej Taja z nago ritjo okoli hodila (ker imam jaz njene kopalke)...Ja punce, Taja mi jih je posodla za nardit en tufo. Ste vidle kaj dela Montinjakova djeta user posted image user posted image user posted image

Bala edino, da nisi vzela še zgornjega dela na medvedka Puja, bi bla altro ke play boy zajčica user posted image ! Ti ga prinesem drugič...

Komaj iz kafeta in že čakulaš naprej,a? In jaz nisem nič boljšauser posted image ! Bi blo pa full lepo, da se vidimo še kaj s Sire in tudi  Azzu, ker če ne bo bogi Etienne govoril samo o vložkih in šminkah, že ki je vedno s samimi babami! Infatti, ni čudno, da je baba njegova prva beseda!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.8.2008 17:46:19   
amaya

Bala edino, da nisi vzela še zgornjega dela na medvedka Puja, bi bla altro ke play boy zajčica user posted image ! Ti ga prinesem drugič...

Komaj iz kafeta in že čakulaš naprej,a? In jaz nisem nič boljšauser posted image ! Bi blo pa full lepo, da se vidimo še kaj s Sire in tudi  Azzu, ker če ne bo bogi Etienne govoril samo o vložkih in šminkah, že ki je vedno s samimi babami! Infatti, ni čudno, da je baba njegova prva beseda!

e ja......user posted image user posted image user posted image Pa tati je bil že...mame pa nema....user posted image

Bom pa Playa boy zajčica...ja sej modrček bi mi bil tudi prav user posted image imaš prav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.8.2008 22:04:41   
Azzurra
ma ljudje moji, jaz težko prenašam to vročino, in mi sa da nisem edina. daša je bla tudi danes bolj sitna kot ne, ampak res manj kot včeraj, jaz sem bila tako nasršena, da je blo dovolj, da mi je moja mama nekaj rekla in sem šla su tutte le furie, sem bla že z dašo v lupinici in sem se samo obrnila in zakorakala nazaj v stanovanje, se zaprla, zagrnila zavese in štrajkala do nadaljnega. ma sem bla živčna tako, da če ne bi štela do 10, 20 in pol še do 30, da bi sigurno rekla al nardila kaj kar bi mi blo žal. user posted image  Sej pol me je pasalo.

jaz bi šla res na kafe, ma meni ta vročina odkida, jaz ne vem, ma iz leta v leto to težje prenašam. ma jutri greste tudi?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.8.2008 8:37:33   
leni5
Dan!

Azzu, amaya gre danes na playo jaz pa sem v popolni ženski postavi doma in ni ga drugega, kot da gremo vse 4 babe v shopping!

Tako, da danes kafetkanje odpade, kaj ne ama?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.8.2008 8:38:43   
leni5
Ka pa je zdaj to? Zaštartale ko šus na novem forumu, zdaj pa že vse mrknileuser posted image ?

Nič, bom pa jaz nabirala štelline!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.8.2008 8:39:33   
leni5
Dela, ne delauser posted image !

Kje si Sire, če hočeš štelline moreš vsak dan vstrajat s tem!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.8.2008 10:27:43   
pina-1
leni, da ne boš ti mene vjela zdej, ko bom na dopustu siz štelinamiuser posted image user posted image

jaz sem v polnem pakiranju. mater kdajbom jaz vse tole spakirala nimam pojma. No anine stvari sem že, sedaj še mio in 3 štrace zame ins emna konju.
Aja, moj je pa spakiral vse kar on rabi- 4 bakse bire in šteko cigaret.user posted image
mi sa ds bo šinjor dol 14 dan v enih bndantah in eni maji, ki jaz dan v valiđo samo kar je prontouser posted image user posted image user posted image

vas pridem še kej pozdravit preden grem

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.8.2008 10:30:21   
sirenetta
Punce, kaj zdaj to? Še vedno smo na strani št. dve? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?